The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif The Silent Weekend ../images/Emo41.gif

אין סטטיסטיקות השבוע.
(אין לי כוח) שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מהנה.

להלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שירים מסויימים מDPP אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: שיזמייסין של נייטוויש דבר טוב שקרה השבוע: אממ ההופעה למרות שזה היה שבוע שעבר
דבר רע שקרה השבוע: אני חושב שאני הולך להכשל במתמטיקה |: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום אתר השבוע: - מאכל השבוע: ספגטי בולונז
ספר השבוע: זכרונותייה של גיישה סרט/סדרת השבוע: יריחו, קרוב לבית, הפרקליטים[!!!] תמונת השבוע: -

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל DPP, Nightwish - Slaying The Dreamer (זה היה פשוט ענק בהופעה
) Nightwish - Sleeping Sun Radiohead - Pyramid Song Radiohead - You and Whose Army Radiohead - Knives Out Radiohead - Life In a Glass-House Radiohead - Nude Radiohead - Videotape
אלבום השבוע: DPP, החדש של רדיוהד - In Rainbows ו-Amnesiac של רדיוהד. מה את/ה שומע/ת עכשיו: You ann Whose Army. דבר טוב שקרה השבוע: נייטוויש! והאלבום החדש של רדיוהד.
דבר רע שקרה השבוע: עדיין לא התחלתי לעבוד.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שאתחיל לעבוד! >< אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: פסטה
ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: Weeds, האנטומיה של גריי. תמונת השבוע: איזושהי תמונה של נייטוויש מההופעה

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Gethsemane אלבום השבוע: כלמני מה את/ה שומע/ת עכשיו: מאוורר דבר טוב שקרה השבוע: שביתה ופלאפון חדש D: דבר רע שקרה השבוע: כל השאר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פולין ו(אמרו שיהיה קצת שלג D: ) אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: שניצלטופו ספר השבוע: הארי פוטר השלישי סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה, שנות ה70 תמונת השבוע: אין לי כוח, תגובה מהירה

To The Edge

New member
../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter ו-Mother Earth (השירים) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל השירים מכל האלבומים של נייטוויש ללא יוצאים מן הכלל! אלבום השבוע: אלבומי נייטוויש נו
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Cry With A Smile - After Forever דבר טוב שקרה השבוע: לא הפסקתי להיזכר בדברים מגניבים שקרו בהופעה
ושביתה כמובן. דבר רע שקרה השבוע: הסתובבתי יותר מידי בבתי חולים בימים האחרונים. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת, שיקרה משהו מפתיע וטוב
אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: סלטים למיניהם. ספר השבוע: Anne of Green Gables בשביל העבודה באנגלית. סרט/סדרת השבוע: לא יצא לי כ"כ לראות טלוויזיה >< שיהיה סופשבוע מהנה, בהחלט!

../images/Emo183.gifהגיע הזמן להחלפת האייקון החצי שנתית D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: intence-Amiram inc chance-Amiram inc אלבום השבוע: little defects-Amiram inc מה את/ה שומע/ת עכשיו: little defects-Amiram inc [את השיר P:] דבר טוב שקרה השבוע: אמ.. שביתה D: ו.. לישון >.> דבר רע שקרה השבוע: דיכאון עמוק בתחילת השבוע >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש-כיתה-סרט [?] אמ.. ירקיבו את הארון כבר! אתר השבוע: תפוז? מאכל השבוע: פיצה D: [a pizza hut a pizza hut KFC and a pizza hut] ספר השבוע: חברים מספרים על ג'ימי סרט/סדרת השבוע: בנות גילמור ומטבחי הגהנום תמונת השבוע: אני אהיה שם D:

../images/Emo183.gifאהה ועוד משו שאני מצפה לו השבוע ><

הופעה של אמירםאינק ופעילות בוגרים D: [ואם השביתה תסתיים יש סיכוי לחניכים D:]

ATWA

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי את הקליפ שלהם לALLRIGHT כשהוא יצא והתאהבתיD:

לא הוגן :{

כשיהיה לך כוח תכתוב תגובה עם הסטטיסטיקות, זה מעניין. P: שיר/י השבוע של ווית'ין: אההה אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין (ואם יום שבת האחרון נחשב חלק מהשבוע - השירים של ההופעה
לא ששמעתי אותם אח"כ יותר מדי
) אלבום השבוע: DPP עוד בהשפעת ההופעה ++ למרות שגם אותו לא באמת שמעתי בצורה מרוכזת XD מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ocean Land - Orphaned Land דבר טוב שקרה השבוע: נייטוויש!!!!!!!!!!11 בשבת ++ ו...אני שומעת שוב בצורה נורמלית! :0 חזרתי לשמוע צלילים ששכחתי שהם קיימים XD (רשרוש הבד של המכנסיים מעולם לא היה רועש יותר...
דבר רע שקרה השבוע: חזרתי לשמוע בצורה נורמלית בזכות ניקוי אוזניים אכזרי ביום שלישי שהיה אחד הדברים הכי כואבים אם לא הכי כואב שעברתי בחיים, ועד עכשיו כואבות לי האוזניים ממנו. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי להיפגש עם אנשים ^^ אתר השבוע: תפוז פורומים P: מאכל השבוע: עוגת חול עם זיגוג שהכנתי עם אבא שלי. זה טעים! ^_^ וזה לא באמת מחול. P: ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: הרבה סדרות :X בנות גילמור, ורוניקה מארס, המומינים, באפי, מכושפות, שנות ה70 (יחי המחשב, VOD ושידורים סדירים :X) תמונת השבוע: אה, משהו מההופעה P:

מה זה אין סטטיסטיקות?../images/Emo11.gif

פרסם אותן ומהר!
שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ שמעתי אותם אבל אין ממש שיר מיוחד.. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: nightwish-DTTW, פואט, elis-die stadt, after forever-monolith of doubt אלבום השבוע: כל הדיסקוגרפיה של אפטר פוראבר מה את/ה שומע/ת עכשיו: after forever-only everything דבר טוב שקרה השבוע: הממ זה טבעי שאני אכתוב פה ההופעה של נייטוויש אבל לא נהניתי שם כמו שחשבתי שאני אהנה >< לעומת זאת המפגש עם כולם לפני זה היה ממש ממש ממש ממש מגניב וכיפי
דבר רע שקרה השבוע: הממ שום דבר ממש משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום! יש לי שבוע הבא רק מבחנים
אתר השבוע: אין לי שמץ מאכל השבוע: גלידת שוקולד מריר
ספר השבוע: סיימתי את חצוצרה בואדי
סרט/סדרת השבוע: מופע הקולנוע של רוקי
תמונת השבוע: _

Amir Noy

New member
אתה מקום ראשון..מה זה משנה?../images/Emo6.gif

after forever
גלידת שוקולד מריר
תנסה גלידת וניל..עם חתיכות קטנות של שוקולד מריר
זה כ"כ שלמות

Liquid Dreams

New member
רעבבבבבב ;;;;;

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל DPP אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: לא שומעת דבר טוב שקרה השבוע: אע, לאדעת דבר רע שקרה השבוע: שביתה >_> ולאבא שלי אסור לאכול יותר סוכר בכלל וזה אומר שהוא כבר לא יאכל את העוגות שלי ;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתגמר השביתה? >: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: בורקס D: ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אממ הארי פוטר הרביעי, היה אותו ביס2 D: תמונת השבוע: אין

למעלה