לא הוגן :{
כשיהיה לך כוח תכתוב תגובה עם הסטטיסטיקות, זה מעניין. P: שיר/י השבוע של ווית'ין: אההה אין. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין (ואם יום שבת האחרון נחשב חלק מהשבוע - השירים של ההופעה
לא ששמעתי אותם אח"כ יותר מדי
) אלבום השבוע: DPP עוד בהשפעת ההופעה ++ למרות שגם אותו לא באמת שמעתי בצורה מרוכזת XD מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ocean Land - Orphaned Land דבר טוב שקרה השבוע: נייטוויש!!!!!!!!!!11 בשבת ++ ו...אני שומעת שוב בצורה נורמלית! :0 חזרתי לשמוע צלילים ששכחתי שהם קיימים XD (רשרוש הבד של המכנסיים מעולם לא היה רועש יותר...
דבר רע שקרה השבוע: חזרתי לשמוע בצורה נורמלית בזכות ניקוי אוזניים אכזרי ביום שלישי שהיה אחד הדברים הכי כואבים אם לא הכי כואב שעברתי בחיים, ועד עכשיו כואבות לי האוזניים ממנו. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי להיפגש עם אנשים ^^ אתר השבוע: תפוז פורומים P: מאכל השבוע: עוגת חול עם זיגוג שהכנתי עם אבא שלי. זה טעים! ^_^ וזה לא באמת מחול. P: ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: הרבה סדרות :X בנות גילמור, ורוניקה מארס, המומינים, באפי, מכושפות, שנות ה70 (יחי המחשב, VOD ושידורים סדירים :X) תמונת השבוע: אה, משהו מההופעה P: