The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif The Silent Weekend ../images/Emo80.gif

מנשמע
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין.

אזירפאל

New member
../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא נראה לי שיש. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - How To Disappear Completely Radiohead - Idioteque Radiohead - Everything In Its Right Place Radiohead - The National Anthem ואני מניח שגם הנייטווישים החדשים, למרות שלא ממש התלהבתי. אלבום השבוע: Radiohead - Kid A. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Cadence of Her Last Breath (זה מה זה פופ, כזה Final Destination
, ומה זה הנשימות האלה?). דבר טוב שקרה השבוע: היה היום אחלה שיעור נהיגה.
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: דיסק סנטר
אתר השבוע: לא משהו מיוחד. מאכל השבוע: פיצה. ספר השבוע: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן (המירוץ לקראת השביעי נמשך
). סרט/סדרת השבוע: סימפסון. תמונת השבוע: אני הכנתי!

עונה ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian או Forsaken שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל 3 החדשים של נייטוויש.. בעצם אפשר להוריד את קיידנס
אלבום השבוע: אני מניח שהמעט שיש מ- dark passion play
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Amaranth דבר טוב שקרה השבוע: התפטרתי
דבר רע שקרה השבוע: הממ.. היה שבוע בסיידר סה"כ
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שידלפו עוד שירים
אתר השבוע: הפורום הרשמי של נייטוויש
מאכל השבוע: גלידה!
ספר השבוע: לב כלב סרט/סדרת השבוע: אין שום דבר.. תמונת השבוע: אין לי שמץ של מושג מה לשים

taroboy

New member
ערב טוב לכולם D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Evanescence - - Lose Control אלבום השבוע: פולן-אוונסנס מה את/ה שומע/ת עכשיו: OVERCOME-'WITHIN דבר טוב שקרה השבוע: אחותי באה לבית סוף סוף. דבר רע שקרה השבוע: ריב נאחס עם אמא. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א וכאלה^^ אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אפרסק D: ספר השבוע: ה"פ וחדר הסודות מרתון עד ה7(אני רואה שלא רק אני עושה את זה XP) סרט/סדרת השבוע: גיבורים
תמונת השבוע:

אני לענות^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Swan song, Overcome, Jane Doe שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-Gethsemane כרגיל
, נממ כל האלבום של דיליין. אלבום השבוע: Delain- Lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: רסטלס דבר טוב שקרה השבוע: עדיין חופשXD דבר רע שקרה השבוע:העירו אותי היום ב10 כדי לשמור על אחקטן והלכתי לישון ב4 וחצי X__X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א אתר השבוע: לאסט אף אם מאכל השבוע: וואע לא יודע++ ספר השבוע: - סרט/סדרת השבוע: הקס *__* תמונת השבוע: אע אין++

Dave2D2

New member
בלה...בלה...

שיר/י השבוע של ווית'ין: stand my ground שיר/י השבוע לא של ווית'ין: לא זוכרת אלבום השבוע: אין לי מושג מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי לקניון וראיתי שרק דבר רע שקרה השבוע: התבטל הטיול שתכננתי עם חברות לטבריה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומולדת של האח הקטן שלי ושל חברה אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל תירס ספר השבוע: גרין מייל סרט/סדרת השבוע: הארי פוטר תמונת השבוע: בלה

Liquid Dreams

New member
~~~~>>

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה, אבל Higher Then Hope של נייטוויש די שולט
אלבום השבוע: My December- Kelly Clarkson מה את/ה שומע/ת עכשיו: HTH
דבר טוב שקרה השבוע: וואעי כתבתי את הדברים האלה בנייטוויש לא? איך זה ששכחתיX_X דבר רע שקרה השבוע: כנ"ל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיסהההה
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: קרב כוכבי הריאליטי
תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
נמנמ

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Babyshambles - Fuck Forever אלבום השבוע: Garbage - Bleed Like Me מה את/ה שומע/ת עכשיו: קרקורי בטן? דבר טוב שקרה השבוע: הרצליה ס: דבר רע שקרה השבוע: לאדעת משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש ^_^ אתר השבוע: אין מאכל השבוע: ניוקי ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: סרט- V For Vendetta
, סדרות- חברים, אחים ואחיות, עמוק באדמה תמונת השבוע: עזאזל

chyio

New member
שמתי שרוב הגברים שאת אוהבת

יש להם מצח ענננננק XD

ATWA

New member
טרלהלהלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: overcome שיר/י השבוע לא של ווית'ין: ACDC - Highway To Hell Muse - Unintended Lacuna Coil - Enjoy the silence אלבום השבוע: James Morrison - Undiscovered מה את/ה שומע/ת עכשיו: Bryan Adams - Cloud Number Nine דבר טוב שקרה השבוע: קייטנה דבר רע שקרה השבוע: קייטנה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קייטנהXD סרט/סדרת השבוע: צלילי המוזיקה
נוסטלגיה תמונת השבוע:

../images/Emo66.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: SMG שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין לך מקום - היהודים אלבום השבוע: TSF (המון זמן לא שמעתי אותו) מה את/ה שומע/ת עכשיו: דאנסינג זורבה דבר טוב שקרה השבוע: לא זכור לי דבר רע שקרה השבוע: גם לא זכור לי משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין כזה :( (יולי חודש משעמם טילים אוד' מפוצץ ) אתר השבוע: ישראל מאכל השבוע: אוכל של סבתא ספר השבוע: ספר טיסה - אייל קיציס וטל פרידמן (ספר ע-נ-ק!) סרט/סדרת השבוע: פרינדס תמונת השבוע: אין

../images/Emo180.gifהווווווו קורס

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא שמעתי ;; שיר/י השבוע לא של ווית'ין: sober-kely clarkson אלבום השבוע: Delain - Lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: Red Hot Chilly Pepers - Knoking on Heavens Doors דבר טוב שקרה השבוע: קורס. הו. חוויה מושלמת. אנשים מושלמים. 9 ימים מושלמים בהחלט. דבר רע שקרה השבוע: - משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומשני-מפגש קבוצה 6 יומשלישי-ימית 2000-יומרביעי-מפגש קורסי אתר השבוע: תפוז אני מניחה P: מאכל השבוע: D:D: אמ.. אוכל מש"צים ספר השבוע: שומרת אחותי [מדהים באמת
] סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי תמונת השבוע: תמונה קבוצתית מהאוטובוס חזרה P:

למעלה