The Truth is in here

../images/Emo41.gifThe Truth is in here../images/Emo41.gif

אני אשתדל לעלות כל שבוע חדשות בנוגע לסדרה,לשחקנים,וכו'. אחרי כל פרק שישודר ב-AXN,אני אשים תמונות מתוך הפרק. אני יודעת שאני לא מנהלת,אבל אולי אני אהיה בקרוב :) - אבל בכל זאת אני רק רוצה שיהיה מעניין בפורום,ולכן אני אשתדל לעלות את ה"פינה" הזו כל שבוע :). X files News
המשחק החדש לסוני פלייסטיישן 2,The X files : resist or serve,נראה דווקא לא רע.המשחק נוצר בשיתוף פעולה מלא מצד המפיקים של הסדרה. פרטים,מידע,תמונות וכו' מהמשחק אתם יכולים למצוא כאן.
הדי וי די של עונה 9 עתיד לצאת ב-11 למאי,2004. הוא יכלול את כל הפרקים של העונה התשיעית (19 פרקים סה"כ המתפרשים על פני 7 דיסקים),כולל פרק הפינאלה " the truth" בין השעתיים. ניתן להזמין אותו כבר עכשיו מאתרי קניות כמו אמאזון,שם זה עולה 69 $,מה שהופך את העונה הזאת לעונה הזולה ביותר מבין כל העונות.
ב-13 למרץ,לפני 5 ימים,חגגה השחקנית אנאבת' גיש,המגלמת את הסוכנת מוניקה ראייס,יום-הולדת 33.
במגזין The Guardian של ה-15 במרץ ישנו ראיון עם ג'יליאן אנדרסון,בנוגע להצגה חדשה שלה - The Sweetest Swing in Baseball,ששם,אגב,היא משחקת דמות בשם "דיינה".הראיון נמצא פה,למי שמעוניין. תמונות השבוע תמונת השבוע היא תמונה מה-20 לפברואר 2004 (מה שהופך את התמונה למעודכנת למדי:),מתוך משחק כדורסל של ה-L.A LAKERS. מה אתם אומרים על דיוויד ?עדיין מקסים וחתיך ? אני אומרת שכן
והיום בערוץ AXN בשעה 22:00 (שודר חוזר למחרת ב-18:45) תתחיל העונה ה-2 של "תיקים באפלה",עם הפרק Little Gren Men. תהנו

אם כבר הזכרת את המשחק..

האם מישהו שיחק במשחק המחשב ? אני מאוד נהנתי ממנו... רק חבל שלא יצא לשחק את הסוכנים עצמם...

Chens15

New member
וואי איזה נחמדה את...אני חושבת ש\

שבתור מנהלת תצליחי פה...

yoooni

New member
קניתי את המשחק כשהוא יצא

לחנויות בעבר הרחוק וכמובן שהייתי צריך להשאיל לחבר... מאז נשארתי רק עם הקופסא

חחח- אני מכיר את ההרגשה..

אבל אני חייב לציין שזה משחק פשוט מדהים....הוא בנוי בצורה מרשימה מאוד..ויש בו הרבה טוויסטים מבחינת העלילה, והרבה אפשרויות, משחק שחובה למעריצי הסדרה.....הסוף היה באמת מרשים(אני לא רוצה להרוס לכם)... חחח אני זוכר שעשיתי איזה טעות במשחק ומולדאר בטעות הרג אותי(כמובן שהוא היה תחת השפעה חוצנית) :)

dylan

New member
../images/Emo45.gif משחק ענק

לשחק בו לבד בלילה זו חוויה די מפחידה.. כמה פעמים קפצתי כשהרגו אותי ואז ראיתי את הראש שלי נופל על הרצפה (מחובר לגוף אבל מצולם עד הכתפיים בערך).. בהההה..
אגב, אני זוכר שקצת אחרי שהמשחק ההוא יצא הייתי בטאוורקורדס בטיילת בת"א (מגדל האופרה) וראיתי שם משחק של תיקים באפילה שמשחקים את מאלדר וסקאלי.. מישו יודע עליו משו?

אותי הפחיד...

הקטע שבו הייתי צריך לעקוב אחרי המשאית הזאת בלילה...לא יודע למה... גם כול התלצומים שהיו ברכבת(בדיסק 5 אני חושב) עוררו בי חלחלה..או הקלטת הזאת שבו רואים את נהג המשאית ואת מולדר... משחק מדהים- החלטתי לחזור ולשחק בו בשנית-איזה יופי הסוף , שצריך לדקור את____בעזרת המזרק הזה...מדהים... מצורף לינק- שם רשום איזה משחקים יצאו...

טוב הלינק לא עובד...אז קבלו

את הרשימה 1999 X-Files, The Adventure Interactive Movie PlayStation 1999 X-Files, The European Adventure Interactive Movie PlayStation 1998 X-Files Game, The Adventure Interactive Movie Hybrid Windows/Mac 2004 X-Files: Resist or Serve, The Adventure Survival Horror PlayStation 2 2004 X-Files: Resist or Serve, The Adventure Survival Horror Xbox 1997 X-Files: Unrestricted Access, The Reference Encyclopedia PC - Win 95 1998 X-Files: Unrestricted Access, The Reference Encyclopedia Macintosh

dylan

New member
המשאית בכניסה למחסן, לא?

זה קטע ממש מפחיד.. יצא לי למות שם כמה פעמים ככה שכל פעם שהגעתי לקטע הזה ממש פחדתי
אמממ.. לא זוכר קטע ברכבת
רציתי לשחק בו שוב לא מזמן אבל משומה זה לא הצליח להתקינותו.. אני אנסה שוב מתישהו..

כןן, גם אח"כ היה צריך להכנס לשם

ולחפש אחר ראיות או משהו... זה היה קריפי.. אני זוכר שהדבר היחיד שלא הצלחתי במשחק זה להכנס למחשב הנייד של סקאלי...

Chens15

New member
תמונה נחמדה.....

אבל סטייל קיאנו ריבס לא מתאים לו!!! מה קרה כבר הוא לא בטלויזיה אז הוא מזניח את עצמו או שהוא סתם מנסה להראות כמו קיאנו ריבס..? :) למרות שאני חייבת לציין-הוא נראה טוב לגילו! או שמי שצילם אותו לקח פילם טוב כי הוא ממש לא פוטוגני אבל מצד שני מי אני שאשפוט אני בכלל מכוערת נורא :) ואני לא שחקנית אני רק ביקורתית כי אני עוד אחד מהצד...:)

Chens15

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאיפה זה? אהבתי את הרעיון....:) בהחלט משעשע

למעלה