The Truth Is In Here

../images/Emo41.gifThe Truth Is In Here../images/Emo41.gif

השבוע הייתי קצת עסוקה,כך שלא יצא לי לשים תמונות מהפרקים ששודרו ב-AXN,אך השבוע אני פנויה,ואני אשתדל לשים אחרי כל פרק שישודר תמונות
חדשות X
לפני כמה זמן הייתה שמועה שהמחירים של כל העונות של תיקים על די.וי.די יירדו.ובכן,השמועה נכונה. לפי האתר TVshowsOnDVD (זה מבוסס) ב-11 למאי 2004,בזמן שהדי.וי.די של העונה התשיעית והאחרונה של תיקים יצא לשוק,כל המחירים של כל העונות של תיקים ירדו ל 99$ אמריקאי\139$ קנדי !. אז 700 שקל כבר לא צריך להוציא על כל עונה של הסדרה,אך גם 400 שקל זה לא פיקניק. בשביל פרטים על העניין לחצו כאן.פשוט תרדו למטה עד הסוף,מצד ימין חפשו X Files,the,ומשמאל ישנו לינק - לחצו על הלינק וזה יפתח לכם חלון קטן :).
באתר הרשמי למשחק פלייסטיישן 2 The X files : Resist or serve,ישנו טריילר,למי שרוצה לדעת למה לצפות.נתתי לכם כבר את הלינק שבוע שעבר,אך זה לא מונע ממני לתת אותו שוב
הטריילר נצא בקטגוריית downloads.
ב-5 לאפריל יופיע דיוויד ב"The Tonight Show With Jay Leno".
ואילו ב-7 לאפריל,יתארח דיוויד בתוכנית של אלן דג'נרס,בכדי לקדם את סרטו החדש "connie and clara".בשביל לצפות בטריילר ובשביל לקבל מידע על הסרט והשחקנים,אתם מוזמנים ללחוץ פה.הסרט ייצא למסכים ב-16 לאפריל.
מיטץ' פילגי (סקינר) נצא בקאסט לפיילוט של סדרה חדשה "The Mountain",של WB,בתור "קולין דאולינג".
ביום ראשון (מחר!!) ישודר חלק ב' ואחרון בפרק האחרון בעונה האחרונה ובסדרה כולה.לא לשכוח ! תמונות השבוע ובכן,לפני כמה ימים עשיתי מעט סדר בארון הקלטות המפואר שלי,והוצאתי מהבוידעם קלטת חביבה,אשר מתנוססת על גביה מדבקה ובכיתוב גדול עליה - "Twin Peaks". נו,ומה ? דיוויד קפץ לבקר,בתור סוכן DEA המסווה לטרנסוטייט (או שמא זו לא הסוואה ?) דניס ברייסון. נקרעתי מצחוק,כמובן,והחלטתי להראות לכם על מה פשר המהומה. ומה אתם אומרים ? אני חושבת שמתאים לו הפוני

yoooni

New member
מאיזה פרק התמונות האלה../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

נראה לי אני ממש צריכה משקפים

אתם ידעתם שהסתכלי על התמונה ואשכרה חשבתי שזאת אשה אני לא רואה טוב מקרוב -לאאאאא לא רוצה משקפים אם אף אחד לא היה אומר את ההערה על הליפסטיק לא הייתי מזהה שמדובר במאלדר....:)

על המ היה הפרק הזה ובאיזה עונה???

אריזה צמונה מגניבה אבל מזהים שזה גבר לא היה יכול לעשות לפחות גבות דקות יותר?????:) מעניין מה קרייצ'ק חשב על המשוגייע הזה...:) זה ממש משעשע.... friends for ever

תשובה :)

הוא הופיע בשלושה פרקים בעונה 2 והאחרונה של הסדרה - פרקים - 11,12,13 בעונה 2,פרקים 20,21,22 במיספור כללי (ללא מיספור הפיילוט). העונה השנייה של הסדרה פחות טובה מהראשונה,קצת נמרחת,אבל הסדרה הזו היא אחת הסדרות המקוריות והמיוחדות ביותר אי-פעם בטלוויזיה - יצירת מופת טלוויזיונית.

DarlingAdam

New member
חבל על דוקובני.

בחור נאה בסך הכל, ושמו עליו ליפסטיק מזעזע, שיער נוראי ושמלה שבאמת, באמת אף אחת לא צריכה ללבוש. היה יכול להיות ממש בחורה חביבה למראה אם לא היו מתאמצים להרוס אותו - עם הפרצוף שלו, הוא היה יכול לעבור.

אולי,

הוא באמת בחור נאה מאוד,אך יש לו תווי פנים גבריים מאוד,חוץ מפנים יפות,יש לו אף של גבר,עצמות לחיים של גבר ומבנה כללי גברי. אבל דווקא עשו אותו לא רע לדעתי ,כשראיתי את הפרקים שהוא הופיע בהם בפעם הראשונה,אני זוכרת שחשבתי לכמה רגעים שזו באמת בחורה,אבל אז הבנתי שזה לא :).

Chens15

New member
מה קרה לך???

יש לו לסת מרובעת סנטר כפול -פרצוף שך גבר לא משנה כמה תנסה להסתיר את זה ..................................אבל לפחות יכלו למרוט לו קצת יותר את הגבות ולא להשאיר לו עבות כמו תמיד.......או שיכלו לנסות להשיג פאה ארוכה יותר ולשים יותר מילוי בחזייה שלו וליפסטיק-עדיף ליפגלוס יש לו שפתיים יפות

נכון,

אם היית שם לב (או שאולי אני לא כתבתי את זה ברור - אז סליחה),ב-11 למאי,רק מתי שהדי וי די של עונה 9 ייצא,גם כל המחירים יירדו למחירים שכתבתי למעלה.

Chens15

New member
תאמת אף זה ממש לא אינידקטור

יש לי לפחות שלוש מורות עם אף נוראי כזה.....נשרי שנראה כזה חצי מפורר זה נראה גועלי לדעתי......אבל יש לו לסת מרובעת שמצביעה בהחלא על תווי פרצוף גבריים והסנטר הכפול לא ראיתי אף בת עם כזה דבר...............קראתי את הספר קרא את פניך....אחלה ספר שים לב בתמונה...=>

למעלה