The truth is in here

../images/Emo41.gifThe truth is in here ../images/Emo41.gif

חדשות X
כפי שכולכם,אני מניחה,שמעתם,דיוויד אישר שהסרט השני של "תיקים באפלה" נמצא בהכנות,כריס קרטר ופרנק ספוטניז עובדים על תסריט.לנו רק נותר לקוות שהסרט יהיה מוצלח ולחכות בסבלנות עד שיושלם. לעוד פרטים,לחצו פה.
היום,ה-5 באפריל, מיטץ' פילגי (ווטלר סקינר) חוגג יום-הולדת 55.
מפיק לשעבר של "תיקים באפלה",ג'ון שיבאן,כרגע עובד על סדרה חדשה "פרנקנשטיין" בתור מפיק בכיר (Executive producer - "מפיק מנהלתי" בתרגום מילולי).בהפקה קשור גם מרטין סקרוסזה. שיבאן תיפקד כמפיק בכיר בעבר בסרות "אנטרפרייז" ו"The lone Gunmen".
דיוויד ממשיך לקדם את סרטו החדש "Connie & Carla""וב-16 לחודש יופיע דיוויד בתוכנית של קונאן אוב'ראין. תמונת השבוע מצאתי תמונה נחמדה ומעודכנת של ג'יליאן ,מאחורי הקלעים של ההצגה החדשה שלה The Sweetest Swing in Baseball היא קצת בהלם בתמונה,אבל היא נראית טוב. זהו זה לבנתיים. אם למישהו יש חדשות מסעירות שלא ציינתי או שלא הגעתי אליהם,אתם מוזמנים לכתוב. חג שמח לכולם

ב-7/4 דיויד מופיע אצל אלן.......שמי

שימצא לינק אחרי שזה ישודר כמו שהיה עם ga אז בבקשהה תפסרמו פה טוף? אגב אני אל חושבת שהיא נראית טוב סתכלי על הפנים שלה הם נראות כמעט שלדיוץ זה מפחיד.....

scoutlavie

New member
כן , היא הורידה קצת במשקל...

אבל יש שם תמונות יותר טובות שלה, הבעיה שזה די קלוז אפ...ועוד דבר זה שיש לה ראש גדול , אז אולי בגלל זה הפנים שלה נראות לך רזות...אני לא אומרת את זה כדי להעליב את ג'ילי , הבחורה מודה בזה בעצמה! חוץ מזה , אני רגילה לרזון שלה עוד מעונה 4 , ששם היא היתה כ"כ רזה עד שלא מצאו לה בגדים נורמלים וההפקה היתה צריכה להגיד לה להפסיק...זה היה כי סקאלי היתה חולה אז הדמות שלה היתה צריכה להיות רזה , אבל בכ"ז, היא לקחה את זה ברצינות...אבל איך שהעונה נגמרה היא העלתה את הרב בחזרה ..

למעלה