To the edge of the earth

../images/Emo41.gif To the edge of the earth ../images/Emo41.gif

אתמול ה25/3 יצא בוול מארט בארצות הברית גירסאת הסינגל המיוחדת של ABL, קוראים לה To the edge of the earth" spacial CD/DVD edition" בדיסק יש: 1.ABL 2. ABL single shot edition (ולא אין לי מושג מה זה אומר, אני חושבת שזה פשוט אותה גירסא שיש בקליפ, יכול להיות מאוד שאני טועה) 3. ABL גירסא אקוסטית בDVD יש: 1. ABL - הקליפ המלא 2. ABL- הקליפ הערוך (והקצר) את הדיסק ניתן להשיג אך ורק ברשת וולמארט רשת וול מארט לא לא עושה משלוחים מחוץ לארה"ב והדיסק עולה 10 דולר. הנה התמונה שלו מקדימה הנה התמונה מאחורה אם יש לכם משפחה וחברים בארה"ב זה הזמן ליצור קשר
שלי צריך להיות בדרך אליי.. שבוע הבא (יאי..
) תהנו.

i am777

New member
יש לי דודים בארה"ב

אני בדיוק באתי להודיע את זה..:) יש מצב שאני מקבלת את זה..טוב שאני לא מתכננת על זה כבר כמה זמן DX

ShAhArnavonXD

New member
עחעחעח

העהעהע!!! כמה טוב כשיש משפחה בארה"ב..וד"א גם המשפחה שלי זה הדודים.. האמת שגם את ABL דודה שלי קנתה לי מארה"ב... איזה כיףףף!!!!!!

i am777

New member
עזבי...הייתי אמורה לגור בארה"ב..

לא יודעת למה ההורים שלי עברו.. לא נולדתי שם או משהו כזה...

ישראל זה הכי אחותי.

ארה"ב זאת מעצמה בשקיעה. לא הייתי רוצה לגור שם. רמת האייקיו היא נוראית.. אני אנשום את האוויר והמוח שלי יתרוקן.

adiiiXD

New member
מסכימה לגמרי .

וכשהיא תשקע, לישראל יהיו צרות......

i am777

New member
אין לי ספק

לא הייתי רוצה לגור שם. פשוט ההורים שלי גרו שם פעם... . אם הייתי נמצאת שם במקום "חלי" זה "אלי"...חח

ShAhArnavonXD

New member
מסכימה

וואו ישראל זה הכי כיף.. תחשבי על החגים שם אין את התחושה של החגים.. פה תמיד לפני כל חג יש את ההכנות וממש מרגישים את זה... אני אוהבת את ההרגשה הזאת..

mononokie

New member
טוב, בגלל שהתלוננת שנרשמתי לפורום ושאני לא

כותב... אז הנה

LoveYourHate

New member
אני מחזיקה אצבעות שנטוס בפסח לאר"הב..

או לפחות אבא שלי ואישתו.. אני כ"כ מקווה יש כ"כ הרבה דבירם שאני רוצה משם.. חח הו וואל עוד אחד לרשימה

נצל"ש..זאת my reflection\סתיו

כפי שאתם רואים החלפתי כינוי.. אז............................זהו חחח

למעלה