To The Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo41.gifTo The Weekend../images/Emo41.gif

כי אף אחד עוד לא פתח >< שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדיגושמטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה שבוע נהדר לכולם :)

NoAmItA ChAn

New member
עונה! D:

שיר השבוע של MCR? איי דונט לאב יו, דיסנ' :) שיר השבוע בכללי? Blue Orchid - The White Stripes Closer To The Edge - 30STM Becoming The Bull - Atreyu Blow - Atreyu To Be Loved - Papa Roach Death On Two Legs - Queen Believe - Aiden אמן/אלבום השבוע? 30סטממממ! יש מצב לקאמבק? אה, וגם אטריו D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המממ.. לא חושבת שהיה משהו O: ספר - סיימתי את "משחקי הרעב" והתחלתי את "ספר משפחתי" של אפריים קישון - משעשע ביותר! XDDDDDD תוכנית - "Hell's Kitchen"!!!! #@!<%@!?<%< מרתון מטורף XDDDDDD הממ.. וגם "אבודים" :) דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קונצרט עם סבתי D:
שיעורי נהיגה - הולכים טוב!
נפגשתי עם חברה ואכלנו ברולדין והיה אחלה D:
באתי לסבתי :)
יומולדת לאמי! כתבתי לה ברכה וקנינו לה פרחים D:
קורס קייט-סרפינג. הלך בסדר. עוד לא הצלחתי ממש לגלוש, אבל לפחות עליתי על הגלשן D:
למחרת קמתי עם שרירים תפוסים X_X
באותו יום של הקורס (שישי) הלכתי אחר כך עם אבא שלי לאכול ב-"זוזוברה" בהרצליה :)
בערב באו המשפחה והייתה ארוחה אצלנו בבית והיה ממש כיף! ^____^
יום הולדת לי D: טיילתי עם המשפחה (בראשון ובבת-ים! חופשה מהסרטים!), ובערב נפגשתי עם חברות בבית קפה D:
קיבלתי מלא מתנות! והן: מארז דיוידי של העונה השנייה של "על טבעי" (מקארין הת"א ומעטר! כפרעליכן
), שרשרת מתוקה (גם מהן), שלושה ספרים מידיד שלי ("שרלוק הולמס", "שובו של שרלוק הולמס", "אני, הנרי השמיני"), ספר באנגלית של כל הספרים של "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" (לצערי אני צריכה להחליף כי כבר יש אותו להורים שלי XDDDD), "הסמל האבוד" של דן בראון (גם אותו יש להורים שלי, ככה שגם אותו אני צריכה להחליף XDDDDD), מנגה ובובה מושלמת מחברה שלי, בושם מחברות שלי (שגם קנו לי את "המדריך לטרמפיסט"), תיק, מאתיים שקל משכנה של סבתי שהיא גם חברה טובה שלנו ועוגת שמרים מדהימההההה מסבתא שליייייי!! בקיצור - פשוט מקסים! DDD: ציטוטי השבוע? אני לא זוכרת כמעט כלום חוץ מאתמול, שאני אמרתי על מישהו, על איאן נדמה לי: "זה איאן, הוא בעלי לעתיד" ועטר שמעה "זה איאן והוא אצל יאיר לפיד" XDDDDDDDDDD והיה עוד משהו דומה, אבל אני לא זוכרת XDDDDD תכנונים לשבוע הבא? היום שיעור נהיגה ואז לבקר אצל מי שהייתה הבייביסיטרית שלי, לעבוד בשני-שלישי-חמישי, שיעור גיטרה מתישהו, אולי ביליארד עם חברות שלי, להיפגש עם אליס, לישון אצל חברה שלי וזהו D: תמונת השבוע? 3>

Wrath Within

New member
למה נראלך שאיאן בעלך אבבבבבבל!../images/Emo11.gif

זה שהיית ילדת יומולדת זה בסדר אבל זה לא אומר שתוכלי לקבל כל מה שאת רוצה !

NoAmItA ChAn

New member
הוא בעלי, נשמה D:

בכל מקרה אני רואה אותך השבוע, אז נסגור חשבון אז :)

מורני666

New member
סופשבוע ארוךךךךך ../images/Emo176.gif ../images/Emo175.gif ../images/Emo179.gif

שיר השבוע של MCR? Heaven Help Us
שיר השבוע בכללי? כוורת - האיש הכי מהיר
אמן/אלבום השבוע? לא שמעתי הרבה השבוע... אין.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרטים: Emily, Knight and day, The last castle סרטון של אחיינית שלי, הציטוט מהשרשור הקודם :)
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
משום מה, ציפורניים נשברות לי בקצב רצחנייי. אוף, אני אוהבת את הציפורניים הארוכות שלי. יש מצב שזה קשור לתזונה לא נכונה ):
נשברה לי גם טבעת...
חופש מהצבא בחמישי וראשון (היום), כך שהסופ"ש ארוך וכיפי!
הייתי בקאמל קומדי קלאב... צחקו עליי, על חבר שלי, על חברים שלי, מה לא! בואו רק נגיד שכנראה לא אלבש יותר מכנס אדום בחיים חחחחח
קניתי ארון נעליים חדש מ-Ace והרכבתי אותו (כמעט) לגמרי בעצמי.
ציטוטי השבוע? ---
תכנונים לשבוע הבא? להשתחררררררררר
תמונת השבוע? הקטנה עם הכומתה שלי. קצת ישן חח

QueenCryBaby

New member
להלה.

כי אף אחד עוד לא פתח >< שיר השבוע של MCR? אה הבן הפלס אס ומיי ווי הום איז טרו יו.
שיר השבוע בכללי? ממממ כל מיני מהדיסק של בלאק וויל בריידס
אמן/אלבום השבוע? הרגילים, אנערף. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? שומרת אחותי, מת עד הלילה, הקליפ הזה שמייקי נופל באמצע ההופעה ופרנקי וג'רארד באים לעזור לו תוך כדי נגינה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ג'וני דפ בא לארץץ!
תקופה חרא עם מלא בכי.
ציטוטי השבוע? "יש כזה סיפור, על איזה מראה של מכשפה שנשברה וחדרה לכל בן אדם לגוף והחדירה לו קמצוץ רשע וצריכים להתגבר על זה או אנערף." "רגע זה אמיתי?" תכנונים לשבוע הבא? נופ. תמונת השבוע? תפוזבל,לא יכולה להעלות

Wrath Within

New member
!../images/Emo11.gif

שיר השבוע של MCR?
Early Sunsets Over Monroeville - השיר הכי טוב של MCR לעד
שיר השבוע בכללי?
Queen - One Vision Queen - Under Pressure
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
התחלתי לקרוא את ניו מון בעברית +יומני הערפד. דה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
בהחלט היה some bonding
הלוואי וידעתי להיות אחרת
אני לא באמת מתכוונת לשומדבר.
נעם נולדה! D:
ציטוטי השבוע?
בטח היו כמה...שכחתי :(
תכנונים לשבוע הבא?
לפגוש את נעם ?!
תמונת השבוע?
הוולפייפר הנוכחי שלי.

Hadar way

New member
בלופ

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Skid row- wasted time Skid row- 18 and life Skid row- I rememeber you Alice cooper- poison אמן/אלבום השבוע? Skid row
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? הרלן קובן- ההזדמנות האחרונה, רק התחלתי.. מישהו קרא ויש לו המלצות/לא המלצות?
סבנטיז שואו כמובן דבר טוב/רע שקרה השבוע?
המבחן במתמטיקה הלך סבבה
הייתי חולה
היו מלא אנשים בעצרת ציטוטי השבוע? כל מיני ציטוטים מהשולחנות של בצפר- "באר יעקב עיר האורות" "מה זה מתמטיקה, הזה עם המספרים?" תכנונים לשבוע הבא? מבחן בביולוגיה תמונת השבוע? סתם כי בא לי :p הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif החדש של לינקין פארק אחד המוזרים

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? הרגילים שלי בזמן האחרון אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- הבורר, על טבעי, איך פגשתי את אימא, חסמבה
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
סיור בבית חיילות היה נחמד ביותר :)
עדי טסה להופעה של אוונג'דעלך!!
הכל מוזר כזה ולא מובן ציטוטי השבוע? ולריה שרה כמו בכל יום: "שיז אה מונסטררר ביוטיפול מונסטררר" מיכאל:"את באמת מונסטר" ולריה: "ביוטיפול מונסטר!!" המורה לתנ"ך צועקת על ולריה וולריה מחזירה לה מיכאל: "שיז אה מונסטרררר!" *יום חיילות* המדריכה :"מי רוצה להיות לוחם?" ולריה: "אני רוצה להיות בלהקה צבאית" מיכאל: "היא התכוונה למנקה צבאית" *על הצנחנים* ולריה: "אני רוצה לצנוח!" לירן: "את צריכה 2 מצנחים" מיכאל: "יצניחו אותך כמו שמצניחים טנק" לירן: "המטוס יצנח ממך" ולריה על תמונה של צנחן שיש מאחוריו הר:" גם אני אהיה ככה?!" המדריך: "לא, זה רק לבנים" לירן: "היא התכוונה להר" המדריכה: "יש לכם הפסקה ואח"כ ניפגש בספינה" (תצוגה כזו) לירן: "טוב כולם נפגשים על ולריה!" ספיר: "כמה קילומטר זה ריצת 2000?" אילן באמצע השיעור כשיש שקט: "קחי בלאט!!" ויקטור: "נשבע לך בתענית אסתר" תכנונים לשבוע הבא? עבודה, מבחנים בלה בלה תמונת השבוע? שיהיה חח

Wrath Within

New member
שנון הלירן הזה, הא?../images/Emo11.gif

מתה על הרגעים האלה שבדיוק שאתה בקריזה של לצעוק העולם משתתק. פשוט רגעי פאדיחה קלאסיים =)

קוואק../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo21.gif

שיר השבוע של MCR? The Only Hope For Me Is You התאהבתי בשיררר
שיר השבוע בכללי? Elvis Presley- A Little Less Conversation Rihanna- Who's That Chick? |18סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- בני וג'ון תכנית- איך פגשתי את אמא
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
בנים הם עם מעצבן
בנים יכולים לגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב בשנייה :)
תכנונים לשבוע הבא? מבחן ועוד מבחן, זימון למודיעין- אופק.
תמונת השבוע?

למעלה