עונה! D:
שיר השבוע של MCR? איי דונט לאב יו, דיסנ'
שיר השבוע בכללי? Blue Orchid - The White Stripes Closer To The Edge - 30STM Becoming The Bull - Atreyu Blow - Atreyu To Be Loved - Papa Roach Death On Two Legs - Queen Believe - Aiden
אמן/אלבום השבוע? 30סטממממ! יש מצב לקאמבק? אה, וגם אטריו D:
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - המממ.. לא חושבת שהיה משהו O: ספר - סיימתי את "משחקי הרעב" והתחלתי את "ספר משפחתי" של אפריים קישון - משעשע ביותר! XDDDDDD תוכנית - "Hell's Kitchen"!!!! #@!<%@!?<%< מרתון מטורף XDDDDDD הממ.. וגם "אבודים"
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
קונצרט עם סבתי D:
שיעורי נהיגה - הולכים טוב!
נפגשתי עם חברה ואכלנו ברולדין והיה אחלה D:
באתי לסבתי
יומולדת לאמי! כתבתי לה ברכה וקנינו לה פרחים D:
קורס קייט-סרפינג. הלך בסדר. עוד לא הצלחתי ממש לגלוש, אבל לפחות עליתי על הגלשן D:
למחרת קמתי עם שרירים תפוסים X_X
באותו יום של הקורס (שישי) הלכתי אחר כך עם אבא שלי לאכול ב-"זוזוברה" בהרצליה
בערב באו המשפחה והייתה ארוחה אצלנו בבית והיה ממש כיף! ^____^
יום הולדת לי D: טיילתי עם המשפחה (בראשון ובבת-ים! חופשה מהסרטים!), ובערב נפגשתי עם חברות בבית קפה D:
קיבלתי מלא מתנות! והן: מארז דיוידי של העונה השנייה של "על טבעי" (מקארין הת"א ומעטר! כפרעליכן
), שרשרת מתוקה (גם מהן), שלושה ספרים מידיד שלי ("שרלוק הולמס", "שובו של שרלוק הולמס", "אני, הנרי השמיני"), ספר באנגלית של כל הספרים של "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" (לצערי אני צריכה להחליף כי כבר יש אותו להורים שלי XDDDD), "הסמל האבוד" של דן בראון (גם אותו יש להורים שלי, ככה שגם אותו אני צריכה להחליף XDDDDD), מנגה ובובה מושלמת מחברה שלי, בושם מחברות שלי (שגם קנו לי את "המדריך לטרמפיסט"), תיק, מאתיים שקל משכנה של סבתי שהיא גם חברה טובה שלנו ועוגת שמרים מדהימההההה מסבתא שליייייי!! בקיצור - פשוט מקסים! DDD:
ציטוטי השבוע? אני לא זוכרת כמעט כלום חוץ מאתמול, שאני אמרתי על מישהו, על איאן נדמה לי: "זה איאן, הוא בעלי לעתיד" ועטר שמעה "זה איאן והוא אצל יאיר לפיד" XDDDDDDDDDD והיה עוד משהו דומה, אבל אני לא זוכרת XDDDDD
תכנונים לשבוע הבא? היום שיעור נהיגה ואז לבקר אצל מי שהייתה הבייביסיטרית שלי, לעבוד בשני-שלישי-חמישי, שיעור גיטרה מתישהו, אולי ביליארד עם חברות שלי, להיפגש עם אליס, לישון אצל חברה שלי וזהו D:
תמונת השבוע? 3>