TOP 10

NoFaR815

New member
../images/Emo41.gifTOP 10../images/Emo41.gif

10 הסרטים הכי טובים GOOOOOOOO

NoFaR815

New member
../images/Emo202.gif

1. קליק- אדם סנדלר. 2. 50 דייטים ראשונים- אדם סנלדר. 3. מה שקורה בוואגס. 4. המופע של טרומן. 5. שעת השיא
6. סיפור סינדרלה. 7. בקול גדול. 8. האי. 9. יש לה ביצים. 10 מלך האריות 1 2 3

אני../images/Emo3.gif

1.באטמן
2.אבק כוכבים 3. 50 דיטיים ראשונים(כמה פעמים ראיתי את הסרט הזה) 4.אמרתי לך! 5.ספיידרמן 6.הארי פוטר 7.ג'אמפר 8.טסובאסה הסרט
9.איים אבודים 10.נרניה הנסיך כספיאן

adii1201

New member
וואי טוב אני מנסה../images/Emo3.gif

1. ארמגדון 2. אישה יפה 3. נוטינג היל 4. תעביר את זה הלאה 5. סקס והעיר הגדולה
6. היום שאחרי מחר 7. אבק כוכבים 8. חופשיות על הבר 9. טראנסאמריקה (למרות שהוא מוזר
) 10. החוק ע"פ ג'ורג'יה מה זה לא לפי הסדר

LeAnnDylan

Well-known member
אבק כוכבים../images/Emo12.gif

מישל פייפר אחת השחקניות האהובות עליי ביותר וכל סרט שלה זה תמיד תענוג אבל זה היה סרט ממש גרוע
היום שאחרי מחר באמת מעולה
ג'ייק

adii1201

New member
דווקא זה סרט ממש חמוד../images/Emo12.gif

הוא נכנס לרשימה שלי כי משום מה לא עלו סרטים באותו רגע
אבל זה סרט חמוד בלי קשר

The Ocean Girl

New member
אני

בורחים לי כל הסרטים
1.אבק כוכבים 2.איילנד 3.שיגעון בנהר 4. 50 דייטים ראשונים 5.ברוס הגדול מכולם 6.פתאום בת 30 7.הארי פוטר למיניהם 8.נכון שזה לא נכון
9.לא זוכרת איך קוראים לו
10.אין לי מושג.. אני בטוחה שאחרי שאני אשלח את ההודעה אני אזכור את כל הסרטים! זיכרון דפוק

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא רואה סרטים אבל אני אנסה

בטוח ראיתי 10 סרטים שהם לא רק של דרו
אנסה 1. אבודות והוזות (פייפר |ריר|
) 2. מונסטר 3. חופשיות על הבר (גם ליאן גם פייפר וגם דיאן |טריפלסקס|) 4. פיירסטארטר
5. הבחורים בחיי (גאדד זה נשמע רע בעברית) 6. 50 דייטים ראשונים 7. גריז (ג'ון
) 8. האמת מתחת לפני השטח 9. עימות חזיתי 10. מילים ולחן טוב זה יותר הסרטים שאני הכי אוהבת למרות שהשניים הראשונים לדעתי באמת הכי טובים שיש אבל לדעתי יש מקום ברשימה גם לסיכון מחושב, ספרות זולה, הרדוף לבן, הנמלט ואישה יפה ואגב ממש התפתיתי לשים את המלאכיות של צ'ארלי גבוה ברשימה אבל החלטתי לוותר למרות שזה אחד הסרטים האהובים עליי לייק אבר!! חפרתי

adii1201

New member
הו סיכון מחושב זה אחד הסרטים../images/Emo47.gif

ומי זו דיאן מחופשיות על הבר? ואגב, פייפר לסבית?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את לא יודעת מי זו דיאן וורן
בושי והיכלמי
היא האלילה שלי
היא לייק הכותבת שירים הכי מפורסמת בעולם X_X היא כתבה את כל הפסקול של חופשיות על הבר, למעשה הסרט הוא כביכול עליה אבל חוץ מהפסקול הזה היא גם כתבה את רוב הפסקולים השווים שיש- ארמגון, פרל הארבור, 27 שמלות, סטפ אפ, לא רק בלונדינית 1 ו-2, דוקטור דוליטל, מולאן רוז', נוטינג היל, בזמן שישנת ועוד בערך 100 סרטים אחרים חוץ מזה שהיא כתבה את כל השירים הטובים של ליאן
גם את How Do I Live
והיא כתבה שיר בערך לכל אמן שאת יכולה לחשוב עליו ולאו דווקא אמנים מתחילים או "פופיסטים" שרגילים שכותבים להם שירים אגב, גם לאנסטסיה היא כתבה איזה שיר
אה כן אממ פייפר לא עומואית אבל כמובן שבשבילי היא תחליף צדדים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהכי טובים? לא ממש..

יותר כמו סרטים-טובים-שבמקרה-אני-זוכרת
הצלצול 1 קיוב 2 (אמג ראיתי אתמול וזה סרט אימה כזה טוב |ריר|) שודדי הקאריביים-הפנינה השחורה שודדי הקאריביים-תיבה של איש מת שודדי הקאריביים-סוף העולם (חסכתי לעצמי חשיבהD:) מה שבחורה רוצה (כן, זה עצוב, אבל לא נמאס לי מזה
) הארי פוטר.. כלשהו מר וגברת סמית' הבית באגם (נגיד ש..
) הסימפסונז מובי!@#$%^ (טוב אני לא יכולה לעשות את זה לפי הסדר V_V)

למעלה