Tori's Turn on The Sound

avivs

New member
../images/Emo41.gifTori's Turn on The Sound

אז ככה, מוקדם יותר היום טורי התארחה בתוכנית רדיו בלוס אנג'לס ובחרה איזה שירים לנגן ברדיו (לא הופעות שהיא ביצעה). זו הרשימה: Cocteau Twins | Blue Bell Knoll Pretenders | Tattooed Love Boy Siouxsie and the Banshees | Cities in Dust Damien Rice | The Blower’s Daughter The Smiths | How Soon is Now Led Zeppelin | No Quarter The Cure | Pictures of You The Eurythmics | Here Comes the Rain Again Jeff Buckley | Grace The Clash | Rock the Casbah אמור להיות גם ראיון איתה, אבל עדיין לא השגתי אותו. מה אתם חושבים על הבחירות שלה?

noosh

New member
שהיא מאממת

סוזי והבאנשיז, הסמית'ס! לד זפ (ושיר ממש לא סתמי), הקיור, ג'ף באקלי (ולא, לא נינט סטייל), ואפילו את השיר הספציפי הזה של יורתמיקס אני אוהבת ואת השיר הספציפי הזה של דמיאן גם. זה ממש לא "הנה עוד אמנים שנשמעים כמוני". זה מעניין ותכל'ס, הייתי נהנית להקשיב לרשימה הזאת.אולי אני אכין אותה לעצמי באמת.

avivs

New member
הנה הראיון איתה...

http://www.thesoundla.com/?nid=39&sid=286 בהתחלה כשקראתי את זה הייתי בטוח שאלה שירים שהיא הופיעה איתם בעצמה, ולרגע מתתי. אבל אז הבנתי שהיא פשוט בחרה אותם, וזינקתי מהקבר. יש לה טעם נהדר. הייתי שמח אבל לשמוע שיר אחר של דמיאן. יש לו שירים הרבה יותר מדהימים והרבה פחות חרושים.

noosh

New member
אה, אני לא אוהבת את דמיאן

חוץ מאולי צ׳ירס דארלינג, ואני כן אוהבת את בלואר׳ס דואר, אפילו שהוא חרוש. אם אלו היו שאברים... הלוואי. אקרא את הראיון כשיהיו לי חיים
.

avivs

New member
בהתחלה לא התלהבתי ממנו,

קניתי את האלבום כי שמעתי עליו כל כך הרבה דברים טובים. לקח לי זמן להתרגל אליו, אבל אני חושב שהוא מדהים. האלבום הראשון הוא מהטובים ששמעתי, ולצערי השני הוא די נפילה לעומתו. אבל הוא בכל זאת אחד הזמרים הטובים ביותר שעובדים היום. דווקא את צ'ירס דארלינג פחות אהבתי. יש שירים הרבה יותר טובים באלבום הראשון והמדהים שלו. הלוואי שיצא לו כבר עוד אלבום.

noosh

New member
כן, איפה שירה שתגיב על זה ../images/Emo3.gif

היא אוהבת אותה ממש. אבל אאל"ט, יותר איתו מאשר בסולו. בכל מקרה, ניסיתי, באמת, נתתי לו המון הזדמנויות, אני פשוט לא מתחברת אליו. הוא משעמם אותי ואני לא מצליחה לאהוב את השירים שלו בכלל.

shiray

New member
יותר איתו, אבל בעיקר אותה שרה שירים שלו...

האלבום סולו שלה די מעפן לדעתי.... הקול שלה עדיין מדהים ומיוחד, אבל השירים סתמיים לגמרי. לא משתווה, נגיד, לגרסה שלה לקנונבול

avivs

New member
זה שיר ענק,

ובין השירים היחידים שאני אוהב מהאלבום השני והמאכזב שלו.

למעלה