UFC 81 קארד + הימורים!!!

../images/Emo41.gifUFC 81 קארד + הימורים!!!../images/Emo41.gif

הקארד: Tim Sylvia vs Antonio Rodrigo Nogueira Frank Mir vs Brock Lesnar Jeremy Horn vs Nate Marquardt Ricardo Almeida vs Alan Belcher Gleison Tibau vs Tyson Griffin Chris Lytle vs Kyle Bradley Marvin Eastman vs Terry Martin David Heath vs Tim Boetsch Keita Nakamura vs Rob Emerson הימורים!!!! Tim Sylvia בהחלטה Brock Lesnar בTKO Nate Marquardt בהחלטה Ricardo Almeida בהכנעה Tyson Griffin בהחלטה Kyle Bradley בהחלטה Marvin Eastman בTKO Tim Boetsch בTKO Keita Nakamura בהכנעה. סילביה-נוגרה. לדעתי נוגרה לא יכול להוריד את הקרב לקרקע אבל מצד שני הפער ביניהם בעמידה לא גדול בכלל!! לדעתי סילביה ינצח בזכות הקלינצ' על הגדר וגרימת נזק. לסנר-מיר. מיר זה אחד הלוחמים שהכי קשה לי להמר לטובתם! לדעתי לסנר יסיים אותו די מהר בGNP. חוץ משני הקרבות האילו יש לנו את איסטמן שיורד ל84 ק"ג ומחפש את הניצחון הראשון שלו באוקטגון...

favor

New member
היית מחכה כבר למשחק של רשף

בכל אופן אני יהמר כבר שם.

JayneCobb

New member
תוצאות רישמיות לשני הסיבובים

יהיו מחר בערב יחד עם פרסום הסיבוב השלישי תן לו להמר איך שבא לו...זה לא מטריד אותי ולא צריך להפריע לך

מה אתם קופצים?!/tapuzforum/images/emo4.gif

מה קרה?! בסה``כ פירסמתי את הקארד ונתתי דעתי! מה אתם קופצים?! אני לא שללתי שום משחק.. אני מרגיש כאילו זה פורום סגור או משהו כזה..

JayneCobb

New member
מי קפץ?

אני אמרתי "תן לו להמר איך שבא לו" איך זה נרשם אצלך כ"קפיצה"???

favor

New member
לא.. שיהיה לך בכיף

רק טענתי שיכולת לחכות קצת. לא קפצתי ולא טענתי שום דבר.. פשוט חבל שפתאום יהיו לנו שניי שרשורי הימורים..

באסטר1

New member
אני יהמר רק על המין איבנטים

לסנר-מיר לדעתי לסנר ינצח בהכרעת שופטים נוגיריה-טים סילביה= נוגיריה אחרי KO נכון שסילביה גבוה מאוד אבל זה לא הפריע לקוטור לנצח אותו לדעתי נוגיריה יכול לעשות אותו דבר ולחפש איפה לתת את המכה הנכונה

REL YESAYA

New member
מהמר

נוגיירה בהחלטה לסנר ב TKO הורן בהכנעה בלצ'ר בהחלטה טייסון גריפין ב TKO לייטל בהכנעה איסטמן ב TKO היט בנוקאאוט אמרסון בהחלטה

dor244

New member
קוטור ניצח את סילביה בגלל שהוא האווויט מהיר

קוטור אומנם 1.88 104 קילו אבל הוא זריז מאוד ולא סתם כיכב בתקופה קודמת ככוח משמעותי בלייטהאוויט נוגירה נראה הרבה יותר איטי והוא נמוך מקוטור ב 3 סנטימטר (אין לי מושג מה ההבדל של הריץ) הקרב הולך להסתיים לטובת סילביה או בצורה משעממת או בנוקאאוט מקרי. (בקשר ללסנר ולסילביה יש לשקול הקמת דיווזיה חדשה של סופר האוויט כי זה דיי לא בסדר שהם למעשה באיזור ה130 140 קילו והם חותכים כשבועיים לפני הקרב ל120 לדעתי לסנר מיר לא יימשך יותר מסיבוב ועם לסנר יקיים אז עדיף למיר לחפש כבר מעכשיו מנתח פלסטי טוב שיחזיר לו את הפרצוף אחרי שלסנר יטחן אותו . אומנם מיר הוא מכניע מעולה אבל אייך הוא יצליח לרתק את לסנר הידיים שלו בקושי יכולות לעטוף את הצוואר וארם באר שישכח מזה הידים של לסנר הם כמו הרגליים של מיר לסנר יקח בtko הואן הולך להראות שהוא עדיין לא סיים למרות שדד השפילו אותו באי אף אל הוא הולך לנצח את מרקווארט בחניקת משולש טייסון גריפין גם צריך קטגוריה עד 65 הוא פשוט קטן מדיי לעומת שרק וסטיבנסון אבל הוא עדיין תותח וזה ייגמר בהכנעה חניקה אחורית כמובן אין לי מושג מי מול בלצר אז אני אתן לבלצר בהחלטה איסטמן מיצה את עצמו והוא הולך לחטוף טרי מרטין ישלח אותו למיון בסיבוב הראשון לדעתי במצבו כריס ליבן יכול להוריד את איסטמן גם לייטל ינצח בהחלטה בקרב שהולך להיות הקרב המשמם של הערב בקשר לשאר הקרבות אני בקושי מכיר את הלוחמים אז עדיף שלא אביך את עצמי שידור ביום שני אחרי ספישל של מאט יוז באגו טוטאל!!!!!!! דיי מתאים יהיה נחמד לראות כמו ביו אף סי 79 את אלון ובועז משדרים

מהמרוס.

טים סילביה ינצח בהחלטת שופטים. ברוק לסנר ינצח ב-TKO אבל עם קושי. ג'רמי הורן ינצח בכניעה. אלן בלצ'ר ינצח בכניעה. טייסון גריפין ינצח ב-TKO. כריס לייטל ינצח בכניעה. מארווין איסטמן ישיג KO וניצחון ראשון ב-UFC. דיוויד הית' ינצח בכניעה. רוב אמרסון ינצח בכניעה.

talhorm

New member
נוייגרה הולך להכניע את סילביה לדעתי ../images/Emo3.gif

לא החלטה ולא נעליים!

Burger4

New member
כמה שאני רוצה שלסנר ינצח הוא די מאכזב אותי..

אני מקווה שהוא מתאמן MMA יותר ממה שראינו ב-ALL ACCESS, הגנה מפני ג'יו ג'יצו כמובן זה הדבר הכי חשוב עבורו ללמוד במיוחד מול פרנק מיר, וזה לא מה שראיתי בתוכנית, הוא מזלזל וחושב שהכח שלו ינצח, וזאת טעות. גם ה-STRIKING שלו לא הרשימו, במיוחד כשהוא חבט בשק על הרצפה, הוא ממש לא השקיע בכל אגרוף, לפחות שישתמש בכתף אבל הוא ממש זילזל שם, כנראה בגלל שהוא היה עייף אבל זה לא תירוץ, טכניקה זה טכניקה. אם הוא יחליף מהלומות מול מיר אני חושש שהוא ייפול מהר. אציין שפרנק מיר מצטייר כאדם מצויין ואינטליגנטי. במקום לסנר הייתי מחליף או מביא מאמנים מתאימים אחרי הקרב מול מיר, שלטעמי יש סיכוי טוב שהוא יפסיד אותו, אני רק מקווה שהוא יסחוב יותר מסיבוב אחד.

למעלה