Wake up

Danielle b3

New member
../images/Emo41.gifWake up../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שאלון להערת הפורום
איזה שיר הוא האהוב עליך משירי 'נו דאוט'
איזה שיר הוא האהוב עליך מהשירים של גוון
שיר של להקה\זמר\זמרת(
)אחר שאתם אוהבים
הקליפ שהכי אהבתם של גוון\של 'נו דאוט'
ובכלליות
רוצים כבר לחזור לבית הספר
קניתם כבר ציוד
כמה זמן חופש הייתם רוצים
אתם חרשנים
אתם תלמידים טובים
איזה מקצוע הוא האהוב עליכם
איזה מקצוע הוא השנוא עליכם
איזה מורה אתם הכי אוהבים
(עם יש דבר כזה
) איזה מורה אתם הכי שונאים
למה הכי התגעגתם בבית הספר
נממ.. נגמר
לענות

«Pink Girl»

New member
התשובות שלי ../images/Emo9.gif

איזה שיר הוא האהוב עליך משירי 'נו דאוט'? אממ אני אוהבת מלא..:) נגיד Dont speak איזה שיר הוא האהוב עליך מהשירים של גוון? שוב, מלא..
, Harajuku girls,cool... שיר של להקה\זמר\זמרת()אחר שאתם אוהבים? חום יולי אוגוסט בביצוע של סינרגיה הקליפ שהכי אהבתם של גוון\של 'נו דאוט' rich girl ובכלליות: רוצים כבר לחזור לבית הספר? אממ רק כדי לראות את כולם..
קניתם כבר ציוד? כן.. כמה זמן חופש הייתם רוצים? אממ 3 חודשים ככה חח
אתם חרשנים? לא..אני משקיעה אבל אתם תלמידים טובים? כן..-] (טפו טפו חמסה חמסה) איזה מקצוע הוא האהוב עליכם? אין אחד ממש אהוב..שיהיה ביולוגיה איזה מקצוע הוא השנוא עליכם? מתמטיקה איזה מורה אתם הכי אוהבים (עם יש דבר כזה)? המחנכת שלי לשעבר
איזה מורה אתם הכי שונאים? יש הרבה..חח למה הכי התגעגתם בבית הספר? לכל החברים שלא יצא לי לראות בחופש טוב, לא שמישהו יקרא את התשובות, אבל מקווה שזה יעיר קצת תפורום!

אני קראתי=]

לגבי התלמידה טובה-שימשיך ככה בי' את תצטרכי את זה
אני עברתי בי'א משבר לא קטן...

nogi91

New member
שלי../images/Emo9.gif

איזה שיר הוא האהוב עליך משירי 'נו דאוט' הממ simple kind of life איזה שיר הוא האהוב עליך מהשירים של גווןthe real thing שיר של להקה\זמר\זמרת()אחר שאתם אוהביםcry me a river, fighter, genie in a bottle
הקליפ שהכי אהבתם של גוון\של 'נו דאוט'underneath it all ובכלליות רוצים כבר לחזור לבית הספר- הממממ קצת כן...אבל לא הייתי מתנגדת לעוד שבועיים.. קניתם כבר ציוד- כן כמה זמן חופש הייתם רוצים- חודשיים וחצי אתם חרשנים- לא אתם תלמידים טובים-די איזה מקצוע הוא האהוב עליכם- ביולוגיה איזה מקצוע הוא השנוא עליכם-צרפתית איזה מורה אתם הכי אוהבים (עם יש דבר כזה)- המורה לביולוגיה איזה מורה אתם הכי שונאים- יש יותר מידי כאלה למה הכי התגעגתם בבית הספר- לכל הילדים שלא ראיתי כל החופש וגם לצחוקים שעושים במהלך השנה.. וזהו

../images/Emo28.gifשלי../images/Emo26.gif../images/Emo28.gif

שאלון להערת הפורום איזה שיר הוא האהוב עליך משירי 'נו דאוט' דונט ספיק,נדוש
איזה שיר הוא האהוב עליך מהשירים של גוון-hollaback girl שיר של להקה\זמר\זמרת()אחר שאתם אוהבים reams של קיילי מינוג בתקופת האינדי שלה=) הקליפ שהכי אהבתם של גוון\של 'נו דאוט' what you waiting for ונדמה לי שגם-cool למרות שRG יפה,HG מדליק אבל משו בCOOL-בעריכה שלו...נו
גרם לו להכריע. ובכלליות רוצים כבר לחזור לבית הספר ,עולה לי''ב,לא יודעת,לפני יומיים הרגשתי שכן,היום לא,כי 4 חודשים לא למדתי נורמאלי[מפסח שיחררו אותנו הביתה ללמוד לבגרויות]אני יודעת שיהיה לי מוזר לקום כול בוקר ולחזור בצהרייםה ביתה..ומשם מה
*מרגישה שאמרתי יותר מידי* קניתם כבר ציוד ?לא.יש לנו תמיד בבית. כמה זמן חופש הייתם רוצים המממ-3 חודשים
אבל מה זה משנה לא יהיה לי עוד חופש גדול,אני מתגגיסת ביולי הזה
אתם חרשנים
לא. אתם תלמידים טובים
לא יודעת,הבגרויות יעידו. איזה מקצוע הוא האהוב עליכם
סיימתי ללמוד אותו כבר,עשיתי ת'בגרות ונגמר,אז נכון לעכשיו-המוגבר שלי,קולנוע. איזה מקצוע הוא השנוא עליכם,גם-סיימתי ללמוד אותו כבר=] היסטוריה,אבל סייימתי עם היסטוריה אז עכשיו מתמטיקה הוא השנוא ונראה לי שגם אזרחות הולך להיות
איזה מורה אתם הכי אוהבים ,סיימתי ללמוד אצלה נו
איזה מורה אתם הכי שונאים -גם,סיימתי ללמוד אצלה
למה הכי התגעגתם בבית הספר נממ.. לא יודעת,גם בלי הביצפר היה לי ביחד כזה...לא יודעת למה התגעגעתי

Grey Faerie

New member
התגעגעת להיסטוריה. להיסטוריה

התגעגעת. [היה לנו יום מוצלח היום לא ?
]

Grey Faerie

New member
D: *תפיכהעצמיתעלהשכם*

*תפיכהעלהשכםשללין* *ליןנחנקת* *בורחת*

I A m i t I

New member
שלי -->

איזה שיר הוא האהוב עליך משירי 'נו דאוט'
just a girl, dont speak, hella good קשה לי לבחור.. איזה שיר הוא האהוב עליך מהשירים של גוון
Serious, Danger Zone, hollaback girl שיר של להקה\זמר\זמרת()אחר שאתם אוהבים
Ba Bump הקליפ שהכי אהבתם של גוון\של 'נו דאוט'
נראה לי.. hollaback girl או hey baby ובכלליות רוצים כבר לחזור לבית הספר
לא...! קניתם כבר ציוד
כןן כמה זמן חופש הייתם רוצים
שנה אתם חרשנים
ממש לא.. אתם תלמידים טובים
אה.. כן
איזה מקצוע הוא האהוב עליכם
מת' איזה מקצוע הוא השנוא עליכם
גיאוגרפיה
איזה מורה אתם הכי אוהבים (עם יש דבר כזה)
....
הסטוריה (של לפני שנה..) איזה מורה אתם הכי שונאים
לשון!!! איכס.. אילנה לוי , בעע
למה הכי התגעגתם בבית הספר אה... שום דבר?..

למעלה