!!Wake UP People

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif !!Wake UP People

גארי חטף את ויקטוריה ולאף אחד לא אכפת?
אם פרק כזה טוב לא שווה שרשור יומי אז איזה כן? הסצינות של ויקי וגארי היו מצויינות. שניהם שיחקו כל כך טוב, גם גארי שנגלה אלינו סוף סוף בתור פסיכופת לא קטן ("זה הוא עשה את זה, אני כבר לא הוא!"
) וגם ויקי ההמומה שלא יודעת אם לבכות או לצעוק. מה שכן, פול הוא באמת אידיוט. אמנם "תחושות הבטן" שלו לא אכזבו גם הפעם, ואמנם הוא הצליח לגלות שגארי היה זה ששילם לרוס את הערבות - אבל מה הלאה? גם אם גארי הוא לא המעריץ, המעט שהוא היה יכול לעשות אחרי שהוא הבין שויקי נמצאת איתו הוא להגיד לשומר ראש שלה להיכנס לדירה! בשביל זה בדיוק שכרו אותו, לא? מה היה פשר הרעיון הגאוני של פול שהשומר ימתין מחוץ לדלת ויאפשר לגארי לעשות מה שבא לו בדירה? גם הסצינות של ג'ק וניקי היו משובחות. אהבתי את הדרך שבה ג'ק קישר בין ההתנהגות שלה לבין ויקטור. זה היה כל כך נכון. מצד שני, זה בהחלט חידוש מרענן לראות את ניקי מציבה לעצמה מטרה, עומדת על שלה ולא נכנעת. זה רק אני או שהיא גם נראית טוב יותר בימים האחרונים?

Pete® Pan

New member
מי אמר לך שהוא חטף אותה?!

או ש... זה ספויילר?
מממ... זה לא רק אתה, היא באמת נראית יותר טוב בזמן האחרון.... אני לא יודע, אני דווקא מרחם על גארי... הוא לא תקף את ויקטוריה, שימו לב שהוא רק ניסה לדבר אל ליבה... שלא תבינו לא נכון, הוא בהחלט זקוק לטיפול דחוף! אבל הוא יותר מסכן ממסוכן לדעתי... כך לפחות אני חושב (אני לא מתמצא בספויילרים, אז אני לא ממש יודע אם אני צודק)

Dawn12

New member
פול הגיע ומצא את השומר ראש

של ויקי מחכה כמו ילד טוב ומודה שהוא לא שומע שום דבר ממה שמרתחש בדירה (שזה כבר אמור היה להדליק אצלו נורה אדומה ולשכנע אותו לפרוץ לדירה בלי האישור של פול) בזמן שבפעם האחרונה שאנחנו ראינו את ויקי וגארי היא ניסתה לצרוח והוא סתם לה את הפה. מכאן אני חושב שאפשר להבין כבר מה קרה... לא?

ים כחול

New member
בטח שאכפת לנו ../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

ויקטוריה משחקת נהדר ומצליחה להעביר לנו את הפחד דרך המסך הקטן ... גארי המתוק הופך ליצור פסיכופת לנגד עינינו ... קשה לי לראות זאת.. ניסיתי להדחיק אבל אתה גרמת לי להתפכח ...
... תמיד חוקרים ושוטרים מגיעים בסוף .. D-: ... באופרות סבון הם מגיעים קצת לפני שהאדם מת אז חצי נחמה חחחחחח
.... חייבת להגיח עם שם חדש לניל קבלו אותו =======>> לקקניל חחחחח הבחור פשוט מגעיל אותי בטירוף ... לא יכולה כבר לסבול את השיחות בינו לבין ויקטור ... ואת הליקוקים והחיוך המרוח שלו כשהוא לצד ויקטור ... בעעעעעע .... אסתר חזרה ל-מדים שמתם לב ?? מה קרה ,,, היא הייתה בחופשה ללא תשלום ?? או שלמפיקים נמאס לשלם על בגדים ופאנים לשיער ?? ..... מה עושה ניקולאס בחייו חוץ מפיקניקים לוהטים במשרד ?? .... הרמוניק צדקת
באמת יפה לאשלי תכלת ... אפילו שאני לא מתה עליה במיוחד.... ..... ניקי - עוד אשה שמשלה את עצמה .... עלאק כישרון חדש לז"אבו חחחחחחחחחחחח .... ...... המשך יבוא

Dawn12

New member
אהבתי את לקקניל ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

ראוי למקום של כבוד לצד "ויקטטור"

creak cat

New member
אין חגיגה ../images/Emo26.gif אומרים ההיא התחתנה

טורניר הבאולינג היוקרתי נגמר, אסתריקה זכתה במקום ה-130 המכובד וקיבלה גביע יוקרתי, עכשיו אפשר לחזור בשקט לשיגרה עם ספונג'ה ומטלית לחה
ניקי נראית יפה בוורוד, נכון? נכון... אהבתי את החיוך של ניקולאס כשהוא נעל את דלת המשרד. זה היה מן חיוך ממזרי שכזה ויש לי חולשה לחיוכים שכאלה...

kawa

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif כל מילה זהב!

יפה אמרת, למעשה רציתי לפתוח שרשור פרק אבל כבר הקדימו אותי ובצדק. זה היה פרק! רק שאף אחד לא איזכר את – הויכוח המדהים של ג'יל וקת'רין, קת'רין אולי זקנה שיצאה מן המחזור במראה החיצוני, אבל הירידות שלה על ג'יל בהחלט היו במקום
לצערי הפסדתי את ה2 דקות הראשונות של הפרק ( מיקלחת
), אבל לקקניל זאת הברקה טובה. בכלל בסדרה הזאת יש 'עליונים' ו'נחותים'. לכל אחד יש את ה'מעמד' שלו וישנם כאילו שמשלימים עם מעמדם כמשרתי אחרים באופן פאתתי. ראה לדוגמא אסתר. איך היא מתחנפת לאורחים של צ'נסלור ואז צ'נסלור אומרת לה 'סתלקי יא משרתת' ( יופי! ) ואסתר עושה זאת בהכנעה ורצון. הייתי אומרת שיש הרבה מן המשותף בין ניל לאסתר. אמנם ניל לא מחזיק מטלית לחה, וגם לא מנקה אבק, אבל ניל ואסתר שניהם מבטלים עצמם בפני 'אדוניהם'

יוליקה

Member
מנהל
שיצאה מן המחזור במראה החיצוני??

אני לא מסכימה איתך, מה זה, בגדול!!!!! קתרין האישה שהכי משקיעה במראה בכל הסדרה. לא תמצאי אותה אף פעם עם תסרוקת לא מסודרת. היא תמיד מתאימה את הלבוש שלה בקפידה רבה, כולל תכשיטים. היא לטעמי הליידי האמיתית של הסדרה וכולן יכולות לקחת מימנה דוגמה. הגיל לא תמיד קובע......

junny

New member
הוי לא..

איך אפשר להגיד דבר כזה על קתרין? היא הדיווה הבלתי מעורערת של צח"מ!! בניגוד לרוב כאן אין לי מועדפים, אני לא נוקטת באחד מצדדי אבוט-ניומן אני פשוט נהנית מהסדרה. אבל אם יש מובילה רוחנית לסדרה אין ספק שהיא קתרין, תמיד נראית מעולה- השער, האיפור, הבגדים. תמיד נשמע אותה מדברת בחן, גם בוויכוחים הכי קולניים היא תמיד תשאר הליידי (להוציא את מקרה עליית הגג עם ג'יל) שימו לב גם את יראת הכבוד שהיא מקבלת מכולם!! ג'ון, ג'ק, ניקי, ויקטור, אשלי, כל גדולי, גיבורי וחסרי המנוח בסדרה מעריכים אותה ולא בגלל הונה הגדול אלה בגלל שהיא ליידי אמיתית. אפילו ג'יל יריבתה הגדולה כבר לא מזלזלת בה, לדעתי היא בעיקר חוששת מהכוח והעוצמה שיש לקתרין, ואם תיזכרי בימים שהיא היתה בבית מחסה היא היתה שם כל כך מיוחדת, לדעתי בתקופה בבית מחשה היא אחת הטובות מבחינת המשחק שלה בצח"מ אם יש מנהיגה בלתי מעורערת לסדרה היא קתרין ואם הייתי חושקת אי פעם להחליף את מק', זה רק בשביל להיות הנכדה של קתרין, פשוט אפשר ללמוד המון מהאישה הזו.

Dawn12

New member
../images/Emo26.gif הפרק היומי - יום שני

קת'רין היתה ללא ספק הכוכבת
של הערב, בה' הידיעה. זה מדהים אותי כל פעם מחדש איך שג'יל מסוגלת להילחם נגד כל העולם ואשתו, תמיד עם תשובה מוכנה ב"שלוף", אבל עם קת'רין היא ממש צריכה להזיע בשביל זה. קת'רין הפתיעה אותי לטובה כשהמשיכה לשחק בג'יל סתם בשביל הכיף. בדרך כלל היא תמיד מנסה להימנע מויכוחים סתמיים איתה, אבל כנראה שגם היא רוצה ליהנות מבידור טוב מפעם לפעם. גם אנחנו
ותגידו, זה רק אני או שלראול יש יותר כימיה עם בריטני מאשר עם מק?

noname20041

New member
זה לא קשור לשרשור אבל

לא התאפקתי ואני חייבת לשאול: מכל הסיפור המייגע על ויקטור והזרעונים עדיין לא הבנתי ממי דיאן בהריון?!

kawa

New member
אז תגנבי לו גם ../images/Emo8.gif ../images/Emo58.gif

ואז יהיה לך LITTLE SMYLI JACK בבטן
והוא ישיק קו קוסמטיקה לתינוקות אחרי שייתמנה לג'בו בגיל 3

ים כחול

New member
../images/Emo29.gifועוד כמה מחשבות בלילה../images/Emo3.gif

שחר גמני בעד ראול עם ברטיני ...רק שיעופו כבר .... אופססססס סליחה לכל מעריציו ... בא לי כבר לנקות את המיותרים ... למה לוקח זמן ??
לקקניל החוצהההההה
אוליביה החוצהההה
מייגן החוצה
ברוק החוצה
מרי ויליאמס החוצההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
דייאאן החוצה
ושיר מוקדש לניקולאס
: עוף גוזל חתוך את השמיים טוס לאן שבא לך ... ואל תחזור לפה גם עוד שנתיים עוף מכאן אני יודעת שככה זה בג"נואה ואין לך כבר מה לעשות לכן מגיע רגע שצריך כבר להפנים ואת עצמך להעלים ....אז.... טוססססססססססססס גוזל חתוך את השמיים תעוףףףףףףף לאן שבא לך תבנה מצידי בתי קפה כל יומיים רק עוף מכאןןןןןןןןןןןןןןן ... לה לה לה וטרילילילילי לי לי לי לה לה לה = = = = = = = = = = =

junny

New member
אוף לא ראיתי כבר כל כך הרבה זמן

את הסדרה ועכשיו קורים כל הדברים המענינים. מה קרה עם ז'בו? ממי הם לקחו את הכסף?

למעלה