LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo56.gif עדכוני קאנטרי ../images/Emo168.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מיני ידיעות על נשים שלי שהתארסו לאחרים

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif שיר חדש של מרטינה להורדה בחינם../images/Emo70.gif

מרטינה החליטה לאחד כוחות עם נאסקר ליצירת קליפ לשיר מהאלבום החדש שלה שנקרא One Time (השיר, לא האלבום) את השיר ניתן להוריד בחינם כאן. בקליפ שלו ניתן לצפות פה. (אגב רעשי המכוניות למקרה שתהיתם, לא קיימים בג‏ר‎ס‏ה להורדה) אגב, סתם שתדעו, לא מדובר בסינגל הבא שלה. הסינגל הבא שלה הולך להיות I’m Gonna Love You Through It השיר עצמו זו בלדה סוחטת דמעות המספרת את סיפורה המרגש של אישה הנלחמת בסרטן השד ואת נקדות מבטו של בעלה שעומד לצידה ואומר לה שהם יהיו חזקים ויעברו את זה יחד. את השיר כתבו בן הייסליפ, ג'ימי יירי וסוניה אייזיק, אישתו של ג'ימי. הרעיון לכתיבת השיר היה של סוניה לאחר שהייתה עדה למלחמה של אמה בסרטן השד. במהלך כתיבת השיר מספרים הכותבים שהם דיברו עם אמא של סוניה בשיחת ועידה ו"יצרו יחד שיר מרגש, אמיתי ונוגה שמתאר את הקשיים במלחמה היומיומית במחלה הנוראית הזו". מרטינה כמובן שמחה להקליט כל שיר שיש בו ילדים ונשים מוכים/נכים/מתים וגם הפעם זה לא שונה במיוחד. האם הולך להיות לה Concrete Angel נוסף? המעריצים ששמעו את השיר בלייב טוענים שכן. לא מזמן שירלי הביאה לנו קישור להופעה חיה של השיר אבל אני מניחה שנצטרך לחכות לגרסת האולפן כדי למדוד את איכויות השיר. בנתיים מי שמעוניין לנסות להקשיב לשיר שוב בלייב, יש כאן גרסה סבירה של השיר, שניתן לשמוע את בה המילים. הנה חלק מהליריקס למקרה שבא לכם לעמוד את השיר על תוכנו: בית I She dropped the phone and burst into tears The doctor just confirmed her fears Her husband held it in and held her tight Cancer don’t discriminate or care if you’re just 38 With three kids who need her in their lives He said, ‘I know that you’re afraid and I am, too But you’ll never be alone, I promise you פזמון When you’re weak, I’ll be strong When you let go, I’ll hold on When you need to cry, I swear that I’ll be there to dry your eyes When you feel lost and scared to death, like you can’t take one more breath Just take my hand, together we can do this I’m gonna love you through it,

blah blah story

New member
ואו ../images/Emo7.gif

מרגש (השיר השני..) איזו צמרמורת זה עשה לי השיר הראשון - חמוד - קופצני כזה.

dolytush

New member
השיר הראשון ממש נחמד בשמיעה ראשונה

לגבי השיר השני, אני לא אהרוס ואחכה

Guncrazy

New member
אוי אני מאוהבת!!

איזה שיר כיפי!!! כבר שלושה ימים שוואן טיים בריפיט מטורף אצלי!! השיר השני נשמע מדהים ואהבתי אותו כבר מהגרסה הראשונית והלא ברורה שלו. מחכה בכליון עיניים לגרסת סטודיו!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gifאמה מקברייד בוכה בגלל ג'סטין ביבר

טוב זה קצת ישן (מהחודש שעבר) אבל נתקלתי בזה רק עכשיו וזה פשוט הרס אותי מצחוק
אמה משכנעת את אמא מרטינה מקברייד לקחת אותה לטקס ה-CMT כי היא שמעה שג'סטין ביבר יהיה שם. צפו בה אחרי שפגשה אותו
אני מתעליה!!
http://www.youtube.com/watch?v=5Xm1R-98XzI

Guncrazy

New member
אוי אלוהים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ביקוז איי לאאאאאאאב הים
היא כזו אדורבול

dolytush

New member
חחחחח איזו חמודההה

כולה ג'סטין ביבר, אמאל'ה. אמא שלה לא מחנכת אותה לשמוע מוזיקה אמיתית

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo240.gif קאבר חדש לליטל ביג טאון

אני פשוט מכורה לקאברים שלהם
הפעם בסדרת Scattered, Smothered & Covered החבר'ה שרים את שירה של ג'סי ג'יי Price Tag ונותנים לו וייב קאנטרי כמו שרק הם יודעים. הפעם קארן בליד ווקאלז עם פיליפ מנסה לקחת על עצמו את החלק של הראפ תהנו
http://www.youtube.com/watch?v=BXTRkFhWGAo

וואו זה ממש ממכר!

איזה כיף שקארן שרה. אני ממש מאוהבת בקול שלה. לא יודעת למה. הוא לייק חסר כל ייחוד אבל עדין כשאני שומעת אותה אני ממש מתלהבת!

dolytush

New member
../images/Emo45.gif אני גם אוהבת את הקול שלה

לא מקרה שהשירים האהובים שלי אצלם הם בעיקר עם סולואים שלה.

למעלה