מחפש שותף...

היי. אני בן 29 בא מתחום המחשבים, מחפש שותף להקמת עסק פרטי בתחום פרסום הנדל"ן, אם אתה רציני, מעל גיל 25 (עדיפות למשכיל) המעוניין לעשות הסבה, בעל שאיפות אישיות ומוכן לקחת חלק פעיל עם כל מה שמשתמע מכך בהקמה של עסק חדש, אנא השאר לי בתיבה האישית פלאפון להתקשרות, רצוי להשאיר גם סקירה קצרה הודותיך, כמו כן אני מהמרכז וחשוב שגם אתה תיהיה מהאזור. תודה רבה מראש לכל השולחים ... מירון.

בריא9

New member
עבודה קשה עם תמורה

דרושים נמרצים, מתמידים, רציניים לעבודת שיווק ומכירות עבור חברה מובילה חוד החנית של תחום ביטוח הבריאות המשלים הפרטי הדרכה תמיכה עמלות גבוהות תמריצי התמדה והצלחה גב חזק של חברה גדולה ומבוססת קריירה אפשרית לרואים במכירות מקצוע קורות חיים יתקבלו בפקס: 03-6060666 עבור מ.ב. 525 תינתן עדיפות למשרה מלאה תנאים מיוחדים לסטודנטים ולמשלימים הכנסה

בריא9

New member
לא שר"ש ולא נדרשת השקעה כספית

דרושים נמרצים, מתמידים, רציניים לעבודת שיווק ומכירות עבור חברה מובילה חוד החנית של תחום ביטוח הבריאות המשלים הפרטי הדרכה תמיכה עמלות גבוהות תמריצי התמדה והצלחה גב חזק של חברה גדולה ומבוססת קריירה אפשרית לרואים במכירות מקצוע קורות חיים יתקבלו בפקס: 03-6060666 עבור מ.ב. 525 תינתן עדיפות למשרה מלאה תנאים מיוחדים לסטודנטים ולמשלימים הכנסה

ofek10

New member
דרושים אנשי מכירות

דרושים אנשי מכירות נמרצים ורציניים לעבודת שיווק ומכירות באזור גוש-דן בסיס + עמלות קורות חיים נא לשלוח לפקס: 08-6271412

לחברת תוכן

דרוש מנהל/ת מחלקה בחברת תוכן. דרוש מנהל/ת מחלקת תוכן צרכני בחברת תוכן המרחיבה את יישומי השוואת המחירים. התפקיד כולל פעולות שיווק והטמעה לחברות המשווקות. תחילת העבודה: מיידית תנאי העסקה: ללא יחסי עובד מעביד הצעות לדוא"ל: [email protected]

בורה

New member
אוהב מים?../images/Emo182.gif אוהבת ילדים?

לגן שיקומי באזור המרכז דרושים מתנדבים לעבודה בקבוצת הידרותרפיה. הילדים הם בגילאי שנתיים עד חמש, חמודים חמודים, ופגועים פיסית ושכלית. ההתנדבות היא בצמוד לילד שימצא מתאים לאופי של המתנדב/ת ולגביו תינתן הדרכה ע"י צוות שיקומי. זמן הפעילות במים הוא כחצי שעה לכל ילד,(בבריכה מחוממת וייחודית), בשעות הבוקר. הילדים משתתפים בפעילות קבוצתית כשהם בידים של המטפל/מתנדב הצמוד להם, שאחר כך מבצע איתם תרגילים אינדוודואלים לפי צרכיו של כל ילד בהדרכת הפיזיותרפיסטים האחראים. לפרטים פנו אלי במסרים או באי מייל [email protected]

yaronsh

New member
דרוש/ה לניהול קשרי לקוח ושווק

אופי המשרה: שווק לספקים פוטנציאלים להצטרפות לגוף שווקי גדול ניהול הקשרים הקיימים מול ספקים. עידוד מכירה וקבלת משובים. משרד בחיפה, עבודה בעיקר בצפון אך גולש לכל הארץ. דרישות התפקיד נסיון מוכח באחד התחומים: שווק, ניהול קשרי לקוח. בעלי רכב לחלק מימי השבוע ידע בסיסי במחשבים. הפעלת ישומי office גלישה באינטרנט. הופעה נאה . יכולת ביטוי ויכולת עבודה עצמאית. צורת הפניה דף קורות חיים תאור של התפקיד האחרון צפיות שכר כתובות: [email protected] או סנסיטק טכנולוגיות הים 43 חיפה תודה לפונים ירון שחר ניהול קשרי גומלין סנסיטק טכנולוגיות

felipe1

New member
מחפש שותף עיסקי לפתיחת משרד ליבוא-י

מחפש שותף עיסקי לפתיחת משרד ליבוא-יצוא עם ירע בנושה מחפש שותף עיסקי לפתיחת משרד ליבוא-יצוא עם ירע בנושה [email protected]

foxus

New member
דרוש/ה שותפ/ה למיזם תוכן

למיזם חדשני ומעניין,בתחום התקשורות והעיתונות דרוש/ה שותפ/ה. נדרשת השקעה כספית מינורית, בה נחלוק או שאספוג את כולה , אך בעיקר נכונות לעבודה מאומצת במשך מספר חודשים, בהיקף של כחצי משרה עד שניתן יהיה להתחיל לקצור את הפירות - ואני (כמעט) בטוח שיהיו כאלה. התוכנית העסקית צופה רווחים של עשרות אלפי שקלים לחודש. נדרש רקע בכתיבה ועריכה, יצירתיות וכושר ארגון. אני מביא עמי נסיון ניהולי, ידע מעשי ופורמטים מגובשים ובדוקים. נא לפנות לדוא"ל: [email protected] ההצעה רצינית, אז בבקשה, רק פניות מתאימות.

למעלה