WallFlower

New member
../images/Emo41.gif

if youre happy and you know it clap your hands if youre happy and you know it clap your hands if youre happy and you know it and you really wanna show it if your happy and you know it clap your hands! if youre happy and you know it shake your leg if youre happy and you know it shake your leg טוב הבנתם את ההמשך... אני שמחה כי קניתי כרטיסים לבכורה של המטריקס ואח שלי יהיה שמח!!!!!!! וגם אני כמובן.... עידןןןןןןןןןן ומעייייןןןןן!!!! קיבלתם כבר צו ראשון ??? בטח לא כי גם אני לא.... תודיעו כשאתם מקבלים!!!! היסטוריה עושה את כל הדברים הנ"ל לאנשים!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! צריך לפעמיים להשתחרר אז הצטרפו אלי בפזמון החוזר!!!! חחחח יצא לי חרוז! שמישהו ישתיק אותי לפני שזה יהפוך למביך מדי!

scooby4

New member
אל תשמחי יותר מדי (הורס השמחות אמר)

שמעתי כל מיני דברים מאנשים שטסו לאמריקה במיוחד בשביל הסרט. אחד אמר שהוא הסתכל בשעון 4 פעמים במהלך הסרט כי הוא היה משועמם, והוסיף לדבריו שהסרט לא יותר טוב מהראשון. אך למרות זאת היו כמה אנשים שנתנו ביקורת די טובה לסרט, כך שהדעות חלוקות. מה שכן, המליצו יותר על אקס מן 2, אמרו שהסרט הוא אחלה ובנוסף עובר על המגבלות של הסרט הראשון (הפחות מוצלח, המבין יבין).

ד ג י

New member
ילדה מהכיתה שלי ראתה את זה כבר

באמריקה והיא אמרה שבאמת בהתחלה היו ביקורות גרועות אבל אחר כך היו ביקורות טובות מאוד ושלדעתה זה סרט טוב מאוד

x project

New member
איזה כיף לך

אני הולכת לראות את הסרט ביום שבת.... רציתי גם יום חמישי אבל לא נשארו מקומות טובים אז ויתרתי... תהני לך בסרט!

Idan91

New member
הם שלחו

בפעם האחרונה צווים ראשונים למי שנולד עד אמצע אוקטובר, ולכן אני ואת לא קיבלנו, אבל יש לשער שמעין קיבל.

WallFlower

New member
דווקא קיוויתי שמישהו שאני מכירה יצא

איתי...זה היה יכול להיות מגניב אם היינו יוצאת ביחד...זה היה מיני מפגש פורום...חחחחח....

Idan91

New member
מה הסיכוי שזה יהיה באותו תאריך?

ויותר מזה, יש מקומות שונים בארץ...

למעלה