../images/Emo41.gif

טוב, אותנו קצת קשה לפענח ולכן נפתח פורום זה.. אבל אתם ,הבחורים שמבינכם מה אתם רוצים?!
אולי תסבירו לי אחת ולתמיד...

Vdrums

New member
אני אגיד לך מה אני רוצה...

(חוץ ממכונית
) אני רוצה מישהי שתהיה כנה איתי, רומנטית, אמיתית, שלא תשחק איתי משחקים, שלא תיקח אותי כמובן מאליו, שתדע להקשיב, לפרגן, לפנק, ליזום דלא תהיה פאסיבית, שאני אראה אהבה בוערת לה בעיניים... שתגרום לי להחסיר פעימה כל פעם שניפגש

keliy

New member
כן כן... גברים הא???!!!!

אתם נורא רגישים, חמודים ורומנטים כשאתם מציירים את עצמכם כאן.... אתם סתם רוצים איזה כוסית שתהיה יפה ושתשתוק... ושתוכל לפנק אותכם ולספק אותכם ותהיה רגישה ונכונה למלא את הצרכים שלכם באופן מיידי... תהיו עצמכם... תעשו לי טובה... מה אנחנו לא מכירות אתכם??!!?!?!??!!!?!?!?

Vdrums

New member
תראי לי אישית יש חברה/

וטוב לי ואני מאושר. אני לא חייב להוכיח לאף אחד שום דבר, ואין לי שום סיבה להמציא דברים בטח ובטח שלא באינטרנט הרי זה לא נותן כלום. את חושבת שאני כותב פה דברים בשביל לעשות רושם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אחד הדברים הכי טיפשיים ששמעתי!!! זה שלך יש ניסיון רע עם גברים זו בעיה שלך. זה שפגשת גברים שרצו ממך שתספקי אותם וכו' זו בעיה שלך. יש כמה סוגים של אנשים בעולם אל תכלילי!!!!!!!

keliy

New member
פשששששש....

אני רואה שאתם קצת נסערים..... תרגע אדוני..... חברה.... בסדר... נראה נראה...

Vdrums

New member
תראי אני לא חייב לך כלום

את פשוט ממורמרת... UP YOURS...

Danieli10

New member
תגובה

המראה חיצוני הוא הדבר הראשון שמסתכלים עליו, אבל זה לא הדבר היחיד. אני אישית, וגם רבים מחבריי נהנים מאד מסיפוק האישה (בתחומים שונים) וזה משתלב עם הרצון שלנו לזה. אנחנו גם מאד נמשכים לנשים "שק"ליות", בעלות בטחון עצמי שיודעות מה הן רוצות.

גלעד 4

New member
מה אני רוצה

אחת שתהיה עדינה, שיהיה אפשר לנהל איתה שיחה, שיהיה לה חוש הומור, שיהיה אפשר לבטוח בה. אני רוצה אחת שתבין אותי שתאהב אותי, לא רק בזכות מי שאני, אלא גם למרות מי שאני.

zapw

New member
שני העונים הראשונים נישמעים כמו הומ

כשהתחלתי ליקרוא את שתי התגובות הראשונות חשבתי שאלה בחורות , אתם גברים או מה? אני אגיד לך מה גברים רוצים מאישה : שתיהא יפה ,לא יותר מידי רגישה ולא יותר מידי קשוחה ושלא תקטר כל הזמן,בשאר אפשר להתפשר. כן ,וכשאגיד על המיטה היא תחכה לי עם לימונדה מוכנה לאחרי הסקס.

Vdrums

New member
התגובה שלך ממש צפויה

היה ברור שיבוא המאצ'ו התותח על שמבין נשים (במיוחד שהן מוכנות לרדת לו...) אתה צפוי בן אדם... אבל סבבה אין לך הרבה דרישות. זה יתרון, לא?

טוב כנראה באמת הפורום בשביתה..

אז מה אתם אומרים ? מישהי שצריכה להיות עדינה , יפה, רומנטית, קליברית, שתדע לפנק ולגרום להתאהב בה כל פעם מחדש.. יפה סחתין.. יש לכם בקשות.. אבל בכללי , באמת עכשיו. הבנתי את הראש שלכם סה"כ לפחות חלקכם ....

Danieli10

New member
שביתה?

יפה זה ברור, אבל זה גם כל אחד וטעמו. עדינה? לא תמיד... באמת שלא! רומנטית? גם לא תמיד, לא צריך להקיא מזה. קליברית? לא לכולם זה משנה. בקשות? זה יותר משאלות. ונכון, לתת זה גם לקבל, אבל גם לא תמיד. בקיצור - אין יותר מדי חוקים.

למעלה