The Pink Dragon

New member
../images/Emo41.gif

אנשים, תקשיבו, בואו נעשה הסכם. כל יום פותחים 2 שירשורים. אחד של ה"ותיקים" והשני של "מא"ט". לא פותחים שירשורים אחרים. הראשון שנכנס מכל קבוצה באותו יום פותח שירשור, ורק אליו משרשרים. ככה לא תהיה הצפה וכולם יהיו מרוצים. תגיבו.

Charmed Gal

New member
בואי לא...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אנחנו לא הולכים לפתוח שירשור אחד ביום, זה מפגר. כל הכיף בפורום הזה זה שאפשר לפתוח הודעות חופשי על כל נושא בעולם. את נורמלית תדיגי לי? שירשור אחד? נו באמת... זה יעצבן, זה יציק ובעיקר זה יהיה מבולבל מאד. אני אמשיך לפתוח כמה שירשורים שבא לי כל יום, לא יודע מה עם האחרים...

A n g e l u s

New member
לא../images/Emo11.gif|באפיז"ל|../images/Emo121.gif../images/Emo176.gif

זה פורום שמותר לשני הצדדים לפתוח אלף ואחד מליון הודעות חדשות, אז אני אישית, לא מסכים לכללים האלו ולא שואל אף אחד. נמאס מהוותיקים שאם לומר דיי קרציות, שחושבים שהפורום שלהם. אז תבינו, פורום 112 ופורום 716 התמזגו לאחד, תקבלו את זה או שסתם תסבלו.

The Pink Dragon

New member
אבל חייבים להפסיק לריב!|נטולאיקון|

אם אנחנו נפתח הרבה הודעות זה יעצבן אותם ואנחנו שוב נתחיל לריב. מה זה משנה הקטע? כל הודעה שהיא "טופיק" חדש בתוך השירשור תסומן נגיד באייקון אחד כמו
או
ונבליט אותה עם צבעים והכל ואז זה יהיה ממש פשוט. אי אפשר ללכת ראש בראש רק בשביל העיקרון!

Charmed Gal

New member
שרון, לא. תקבלי את זה.../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

מה שיפה בפורום זה שהוא חופשי, נשנה את זה ונתחיל לעשות דברים מטומטמים כמו שירשור ביום זה ישר יוציא את כל החשק והכיף. ועכשיו, תפסיקי לנסות לעשות פה סדר.

RoyalWizard

New member
מישהו פה רב?

אני כבר אמרתי לכם לא אכפת לי שתיהיהיו בפורום רק לא יותר מדי הצפות ואם תוכלו גם תתדברו על נושא שגם אנחנו יכולים לדבר עליו חוץ מזה לא אכפת לנו זה דווקא יכול להחיות את הפורום

SaberTooth

New member
../images/Emo31.gif

מבלבל וחסר פואנטה. למה להגביל אותנו לשרשור אחד בעך אלף נושאים (זה בערך מספר הנושאים שאנחנו מדברים עליהם ביום...), ביחוד כאשר אפשר לפתוח שרשורים וביחוד בפורום חסר נושא כמו זה

או שלא. ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

כל הקטע בפורום הזה שהוא חופשי לחלוטין, אפשר לעשות מה שבא לנו, לדבר על מה שבא לנו ולפתוח הודעות כמה שבא לנו. אם נתחיל להכניס חוקים זה לא יהיה פורום חופשי, ואז... מה הכיף? עדיף לדבר אפילו בצ'אט או פשוט באייסי. לא משנים כלום, פותחים הודעות כמה שבא לנו ונשארים חופשיים. זהו.

למעלה