מח"ש זה רק אחיזת עיניים!!!!!!

מחש הידוע כמוסד שמטפל בתלונות אזרחים כנגד המשטרה, הוא תעתוע באזרח ואחיזת עיניים בלבד!!! לפני מספר שנים הילדים שלי נעצרו לחקירות במעורבות בתיגרות. וזכו ליחס משפיל מצד המשטרה שהיכו אותם צירפתי תעודות מחלה, הילדים שלי מעולם לא עישנו סמים! השוטרים הורידו להם את הבגדים התחתוניים כדי לבדוק אם יש סמים. בכל החיפושים שנעשו בבית או ברחוב על גופם, מעולם לא מצאו סמים תמיד לקחו דברים שהראתי להם את הקבלות באותו זמן אבל התעקשו לקחת ולטרטר אותנו, כי התלוננתי במח"ש בעבר. הילדים שלי שגו כקטינים ששגו ולא כעבריינים מועדים ומעולם לא בסמים. בדבר העבירות שעברו הם יוענשו בבית המשפט, אני בעד החוק אבל תוך כדי שמירת זכויות והשתדלות להמנע מפגיעה אפשרית ישירה, המשטרה לא בית משפט!!! המשטרה שמה להם תג של עבריינים וחיפשה אותם בדברים קטנים כשלא מצאו דבר, כמו אולר קטן ששיך למחזיק מפתחות ופתחה להם תיק על החזקת נשק חם. לידעתכם שופט לא מאשר חיפוש בבית כל כך מהר אלא אם מדובר בסמים. התלונות שלי למח"ש והיו מעל 4 תלונות לא זכו לטיפול ראוי ומח"ש שלחה לי תשובה שלא מצאה משהו שעובר על החוק, אתם מאמינים? "תעודות מחלה צורפו, הילדים האילו הוכו והושפלו הופשטו ערומים!!!!!!!!!!! כידוע מח"ש שייך למשרד המשפטים ולא הוא שחקר או טיפל בנושא, ממחש קיבלתי מכתב כי לא מצאו ליקוי בענין,והעבירו את התיק ליחידה לחקירות שוטרים במשטרת ישראל. מכאן שהשוטרים מצאו שיש להם יתרון "בחסרון" כשיש גבוי לאלימות במשטרה למה עוצרים ילדים על אלימות?????? איפה פה השילטון?????????????.

ybg

New member
סיפור ושמו "אוי לא, שוב זה קורה" :-

לפני שעתיים הודיע לי הבן של השכנים שהוא ראה מישהו רוכב על האופניים שלי כ-50 מטרים מהבניין. הסקתי שאופניי נגנבים בזה הרגע ומיהרתי בעזרתו האדיבה של השכן לתור את סביבות ביתי תוך הימור על כיוונים אפשריים. כצפוי היה זה לשווא למרות פרטים מזהים שנתן הנער ולפיהם ייתכן מאד שזהו עובד זר. קצת עלי ועל האופניים: אני, אב לשניים (2 ו-5), מובטל הייטק טרי ונטול רכב חברה מזה 3 שבועות, פרצוף חדש בלשכת התעסוקה ומשרדי הביטוח הלאומי (איזה כיף שם !), משתמש אינטרנט כבד מזה חודש ומבקר קבוע במודעות הדרושים הפיקטיביות בעיתונים, מתאמץ ליצור קשרים אישיים כדי להשאר בשוק העבודה גם במחיר התבזות/עיצוב האמת/שיחות טלפון מיותרות, כי הרי מאד חשובים קישורים אישיים (...). האופניים: בנות שנתיים אך ברשות עצמן (בעצם, נכון לעכשיו – ברשות הגנב), כסא מיוחד לתחת גדול, כסא להסעת ילדיי, מנעול מיוחד ועבה שנפרץ, כנראה, בקלילות ע"י הגנב, 21 הילוכים שהלוואי ולא יעבדו יותר וצבע בורדו מהמם !!! בקיצור, לח בחוץ, לילה, אתרי בנייה בפ"ת ועבדכם הנאמן מסתובב בהופעה ביתית (חולצת שינה + מכנס מהתיכון + כפכפי טבע מפוררות) ובידו פנס. חושך וחול באתרים, מספר עובדים תורכים והמון חשש מהתעמתות. נגמר. משטרה !!! הפיתרון האולטימטיבי !! הם בטוח יעזרו לי !! טוב, לא אגיש תלונה כי רוב הסיכויים שלא תימצא האבידה, בעצם, בטוח לא יצא מזה כלום מלבד בזבוז זמני בתחנה מול חוקר מוטרד ומופרע ע"י אזרח מציק, וחוץ מזה, אם אחסוך תלונה, קרוב לודאי ששאר התיקים המטופלים יקודמו בזריזות (...). אבל, אולי בעצם אגש לתחנה רק כדי לקבל מידע כללי על ריכוזי עובדים זרים באזור פ"ת כדי שאוכל בזמני החופשי שיש לי למכביר בימים אלו להסתובב בקירבתם. אני מבטיח לא לדרוש ברוב חוצפתי שסיור משטרה מנומנם יעזור לי בחיפוש ממוקד באתר בנייה החשוד, אלא סתם אבקש מידע כללי. ניגשתי בחיל ורעדה לתחנה ומולי ברוב הדר כיומנאית – אנה. שוטרת צעירה, נאה למראה, חיילת בשירות המשטרה (בירור מאוחר שלי) ז"א: 18-19 שנים בעולם המופלא שלנו, יושבת עם פני שוטר ותיק ושבע קרבות, כמי שזה עתה סיימה הזרקת בירוקרטיה לורידיה. חיוך מקושר שלי (ראה לעיל) והסבר קצר תוך יצירת אווירה שחו"ח אין לי כוונה להטריד אותה ואת הסיור ובכלל, סליחה על ההפרעה. אנה שואלת אם ארצה להגיש תלונה (זה הכי פשוט וקל לה – הטיפול יעבור לחוקר המנומנם והיא תמשיך לצפות בטלביזיה) ואני משיב שאין צורך מן הסיבות שתיארתי קודם. שוב בקשתי רק מידע על ריכוזי מגורים של עובדים זרים אם יש בידה, כיוון שרב הסיכוי שהגנב האציל בונה את מדינתי. היא מסרבת בגימגומים לא ברורים ובתירוץ: "אני לא יכולה לתת לך" ללא תשובה כלל (אפילו לא הגיונית !) לשאלתי "מדוע?". אני מנסה ברוך לאמר שאני לא מצפה ממנה לקרוא לסיור שיעזור לי אלא רק למידע הפשוט הזה ואנושקה ותיקת הקרבות ורוויית הבירוקרטיה בגילה המופלג, עטופה במדי השירות האדיב והיעיל תוקפת: "אתה פוגע בי שאתה אומר זאת, אתה לא רואה שאני על מדים? למה אתה אומר את זה ?". לא, היא לא ניסתה, חלילה, להוכיח לי שדעתי על כחולי המדים שגויה ע"י קריאה לניידת שזה עתה סיימה אירוע (ואללה שמעתי בקשר) שתבוא לעזור, אלא המשיכה להתריס בטונים של (פרשנות חולנית שלי): "אזרח, אתה מפריע לי, לך מפה, אתה לא רואה שאני שוטרת ?!! זה לא התפקיד שלי לעזור לך אני פה רק כדי להעביר פז"מ, למלא מקום שוטר שמן, לענות לטלפונים של קולגות ו...כן...לצפות בטלביזיה". אנושקה, את מה זה ממי !! או אז נולד שם הקטע: "אוי לא, שוב זה קורה", ונזכרתי שאני סתם נודניק שמפריע למשטרה במילוי משימותיה. שבתי לביתי די לא מרוגז (לשמחתי) כי כנראה שאני מתרגל – זה מים, לא ייתכן שזה שתן !!! מחר ב-04:00 אגש לאתר ריכוז העובדים עליו אני מהמר, אמתין מרחוק ואראה אם אופניי הפעוטים נמצאים שם. בבוא היום גם אלחם בפושעים, באויבים, כמו מקס, הלוחם בדרכים. בריאות ואושר לכול האנשים הטובים והחכמים... נ.ב: אנא לא להיכנס לסטיגמה של "מובטל הייטק" – זה לא נכון במקרה שלי, כך שאאלץ לקחת את ילדיי לגן ולמעון ברגל ולא אקנה זוג אופניים חדשים לעת עתה.

שאלה דחופה למבינים במס הכנסה

קיבלנו פתאום מכתב ממס ההכנסה. כתוב בו שאנחנו חייבים להם מלא כסף. אז על העסק המשפחתי זה בגלל שלא שלחנו דיווח. דיברנו איתם בטלפון, שלחנו דיווח על אפס הכנסות, והחיוב ירד. אבל - שימו לב לקטע הבא - במסגרת אותו הדו"ח יש גם שני סכומים לחיוב משנת 1999! העסק שלנו פתוח מאז 2002 (הרוויח מאז 600 ש"ח. סתם משהו צדדי, כנראה שנסגור אותו). האם זה יכול להיות שפתאום הם ישלחו חיוב כזה? הם כתבו שם גם שכבר נשלחו הוראות לעיקול הנכסים שלנו וכן חשבונות הבנק וכו' - הייתם מאמינים? התקשרנו לשם והם אמרו שזה משהו שאשתי עוד חייבת להם, מהדו"ח שהיא מילאה בשנת 1999 (תארו לעצמכם, זה היה עוד לפני שהיא הכירה אותי!), כשהיא עבדה בכמה עבודות. הם אומרים שמשהו לא מולא שם כמו שצריך. שאלותי הן: 1. האם הם יכולים עכשיו פתאום "להיזכר" בזה ולדרוש כסף? איפה הם היו קודם? למה לא נשלח על זה שום דבר בארבע השנים האחרונות? 2. הם הם יכולים כך סתם להודיע על עיקולים, בלי שום התראה, אזהרה וכו'? אגב, לדברי הפקידה שם - הם יכולים. לא קצת טרוריסטי וקפקאי כלפי האזרח הקטן ושומר החוק? כפי שאתם מבינים, הענין די דחוף. אודה לכם אם תתייחסו.

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

ב ו ע ו ת

New member
גאה בכם/ן!

לכל הגאים, הגאות, הצועדים והצועדות... שיהיה סופשבוע רגוע ויופי של מצעד. בועה - האשה והגאווה.

orlyt

New member
אמברוזיוס

הפורום לא עוסק בנושא זה ומומלץ לפנות לאחד הפורומים המשפטיים שם ודאי ידעו לסייע בידכם

למעלה