=)

=) ../images/Emo41.gif

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה. רציתי לחלוק אתכם משהו מצחיק שקרה לי. שלמה סדן(השחקן שמשחק בתור מייק), גר בישוב שאני גרה בו(שוהם). הרבה זמן ידעתי שהוא גר פה. ראיתי אותו כמה פעמים אחדים במרכז של הישוב שהלכתי עם החברים. אבל חשבתי לעצמי כל הזמן "הוא בנאדם רגיל".. ולא עשיתי מזה כ"כ סיפור. יש לי חברה טובה בשכבה ויוצא לנו מדי פעם לדבר והכל והיא גם איתי בחוג (ג'אז). לפני זמן קצר שהתחיל להיות משודר "רמת אביב ג'" שוב אז במקרה יצא לי לדבר איתה על זה ואמרתי לה "ידעת שיש ערוץ חדש ומשדרים בו כל מיני טלנובלות וסדרות ישנות? איזה נחמד זה. אה, וידעת ששלמה סדן, זה שמשחק בתור מייק גר בשוהם?" אז היא התחילה לצחוק ולא הבנתי למה. שאלתי אותה "מה מצחיק במה שאמרתי?" אז היא אמרה לי "אלונה, הוא אבא שלי!"

אממ.. ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

חברה.. לא יותר מזה. זה לא ששאלתי אותה על המשפחה שלה. וזה לא שהלכתי אליה הביתה לפני כן.

mominman

New member
וואי איזה קטע.. ../images/Emo6.gif

מגניב מאד... שנתחיל באירוחים, את תעזרי לנו מאד ליצור איתו קשר

mary lou

New member
../images/Emo6.gifגם אני משהם! ולמדתי אצלו!

חחח איזה קרועה שלא ידעת מי זה אבא שלה... הוא ונתן נתנזון (עיתוניש חחח) עשו (ואולי עושים) בשהם שיעורי משחק. ממש צמד חמד שניהם. הייתי אצלם איזה חודש אבל אז הבנתי מה אני עושה והפסקתי...

חחח מגניב.. ../images/Emo41.gif

אשכרה! הוא ונתן נתנזון פשוט כל הזמן תקועים אחד בתחת של השני. אה ולמה הפסקת? הם גרועים? וד"א.. את יודעת, נראה לי שכל שהם ואישתו בתפוז=) כל פעם שאני רושמת שאני משהם, מישהו רושם לי שגם הוא!

mary lou

New member
וואלה../images/Emo35.gif

פעם ראשונה שאני רואה מישהו משהם בתפוז (חוץ מחברות וכאלו), ואני כבר שנתיים בתפוז) חוץ מזה, אני כוסעת כרגע על המקום- אני רוצה ללכת ליריד המותגים ואין שום אוטובוסים במקום ה&^*^% הזה :( למה הפסקתי? כי זה נשמע נורא הזוי להגיד ש"אני לומדת אצל מייק ועיתוניש".והם גם לא ממש מורים מעולים...

אהה.. ../images/Emo41.gif

אם אני לא אוהבת את שהם לפעמים, זה בגלל שכל האנשים כאן הם טחונים שמשוויצים במה שיש להם(אהם אהם.. סנובים).

ran1286

New member
חחח מרוב שהארץ הזאת כזאת קטנה

יוצאים ממנה אנשים שנראים לנו רגילים ופתאום הם הופכים לסלבריטים.

למעלה