אהה!!! כתבתי עכשיו תהודעה

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאהה!!! כתבתי עכשיו תהודעה

הכי ארוכה שעשיתיח בחיים שלי, והיא נמחקה!! טוב אני אנסה לשחזר... הייתי בקאזה, וחיפשתי ווידאוים של גרין דיי.. לא קליפים, כי אני מכירה את כולם, חיפשתי הופעות או ראיונות וכו'.. ואז אני נתקלת בקובץ Basket Case של אבריל לאוין! מה זה?! (אני לא סובלת אותה! בחיים לא אהבתי אותה... חושבת שהיא מגניבה שהיא מנגנת על גיטרה..) זאת הייתה גירסת כיסוי, הורדתי אותה וזה ממש מכוער... טוב אתם בטח יודעים על אבל מה שרציתי לשאול זה שכשהייתי בקאזה ראיתי קובץ Green day - She (naked Billy) והייתי בטוחה שזה סתם טעות או שזה פשוט הופעה שלו בלי חולצה או משהו... הורדתי ת'קובץ, פתחתי אותו, והוא באמת ערום! מה זה?! מה זה?!? אני מהר סגרתי את זה כי זה ממש הבהיל אותי, ולא ראיתי כלום כי הגיטרה הסתחירה לו את זה... זה עכשיו בסל מיחזור, ואני פחדת לפתוח את, אני מתה על בילי, למה הוא שר ערום<? אתם מכירים בטח ת'קובץ הזה, מישהו יכול להגיד לי ממתי זה, ולמה לעזעזל הוא ערום?!?

coullette

New member
צודק,סליחה

אני שולחת לבמבה את התנצלותי הכנה. לבמבה-סליחה שהמעטתי בגודלך והשוותי אותך לגודלו המזערי של איברו של טרה..

yoseflotz

New member
נסעתן פעם על חד אופן שאתן מדברות?

ואתן לא גברים אתן לא יכולות אפילו להשוות.

yoseflotz

New member
אני נוסע על חד אופן (קצת ../images/Emo3.gif)

ולמזלי לא איבדתי אף אחת מהן. (בינתיים
)

כי בא לו.../images/Emo163.gif

הוא עשה את זה כבר כמה פעמים אם אני לא טועה, ככה זה בילי.יש לי גם כמה תמונות ש.. *אהמ* הגיטרה לא מסתירה.

BlueBeIl

New member
תחלקי אותן איתנו../images/Emo8.gif

לי לא יצא להתקל בקבצים כאלה... מוזר.

למעלה