אוקיי, בגלל סיבוב ההופעות

../images/Emo42.gif אוקיי, בגלל סיבוב ההופעות

ההולך ומתקרב (
), בואו נתחיל שירשור ובו תכתבו---> לאיזה הופעה אתם הולכים
איפה היא תהיה
מהם הציפיות שלכם
אז אני הולכת להופעה ב- 8/5 <---- בוומבלי ארנה
אחרי שחשבתי על זה, אני חושבת שבהופעה הם יבצעו קטעים מהופעות ישנות... ז"א, שהם יבצעו קטעים ידועים מHometown מוומבלי וכאלה.... זאת כמובן אם הם יצליחו לרקוד

עפטוב

New member
אני הולכת איתך!

חחחח אני ואת מרימות את המטוס ב-7.5 למאי (גם את שירי שלא תחשבי שתתחמקי לנו) אני חושבת שזה יהיה נהדר אם יעצרו אותנו בירידה מהמטוס (חחחחחח סתם צוחקת) את האמת שאני די מצפה לבאסה - אבל אני חייבת את זה לעצמי. מקוה שהם יפתיעו אותי!

אל תדאגי, אני בטוחה שיהיה פיצוץ!

ואנחנו נוכל לצרוח בהיסטריה כמו טיפשות בנות 13 בדיוק כמו שהיינו עושות לפני כמה שנים! (חחחח, כמה שזה לא רחוק מהגיל שלי- אני עברתי את גיל הטיפש-עשרה ביחד עם שירי ככה שאני מרגישה אחת מכן
) והאמת שאני די מחכה לזה

אני גם חושבת שההופעה תיהיה מדהימה

כ"כ הרבה כסף הושקע בסיבוב הזה כך שהם לא יאכזבו אותנו, הם לא ירצו שנזכור אותם בעוד 10 שנים כאכזבה. לדעתי, למרות שזה לא יהיה כמו פעם, הם מתכננים לנו הופעה מדהימה.

מה קורה לך עפרה? איפה התקווה?

אני חושבת שאת עוד תופתעי בגדול- אחרי 10 שנים בטוח היה להם מספיק זמן לחשוב על אם תיהיה יום אחד הופעה ואיך היא תיראה... לדעתי, אם לא יעצרו אותנו בירידה מהמטוס, הנוסעים יעשו זאת במקומם

bluemoon2

New member
כמו שרשמתי שרשור אחד למטה...

אם, אז להופעה ב-24.6 מבחינת ציפיות אני חושבת שבהתחלה זה היה קצת מוזר, דווקא לא חשבתי שזה הולך להיות טוב (ובטח לא כמו פעם, בכל זאת...) אבל בהתחשב בכמות הכרטיסים שנמכרו עד וכל ההפקת ענק שנהייתה סביב זה, אני מאמינה שזה יכול להפתיע ממש לטובה... (חוץ מגארי, שפרסמו השבוע שלא מצליח לעמוד בקצב של הריקודים ולהכנס לכושר.. מסכן)

עפטוב

New member
יש לי הצעה מפתה ביותר בשבילך...

אם עדיין לא קנית כרטיס טיסה ומלון אז בעקבות המעבר הרבה בנות עושות החלפות כרטיסים באתר הרשמי של טייק דאט www.takethat.com אז את יכולה להחליף כרטיס להופעה שלנו ולבוא איתנו.... אגב, מה השם שלך? קצת מטומטם לקרוא לך bluemoon

bluemoon2

New member
כן? חשבתי שזה שם קליט דווקא:)

בכל מקרה זה קרן. האמת שיש עם זה בעיה אחת- כנראה שאני טסה למקום אחר כרגע באותו זמן (אני יודעת שזה נשמע כמו צרות של עשירים, אבל זה לא! באמת!:)) ונראה לי של-8.5 כבר אין לי הרבה צ'אנס למצוא כרטיסים... לא? מתי אתן מתכננות לחזור? יכול להיות שזה לא בהכרח יתנגש לי בתאריך... ובכל מקרה, ממש ממש תודה על ההצעה.. (אם זה היה מנימוס ואני עכשיו סתם נשמעת מתעלקת מדי, אני מתנצלת מראש)

נעים מאוד קרן, אני שירי../images/Emo45.gif

אל תדאגי זה בכלל לא מנימוס את בהחלט מוזמנת לבוא, כל הבנות כאן בפורום ממש נחמדות כך שאת בהחלט תמיד מוזמנת- את כבר אחת מאיתנו כאן!! אני אחפש בשבילך הצעות גם באתר של מארק אז תחזיקי אצבעות. אני והילה מתכננות לחזור ביום חמישי (ד"א עופרה מתי את מתכננת לחזור?).

נעים להכיר קרן../images/Emo140.gif אני הילה...

את ממש לא מתעלקת, את מוזמנת להצטרף! ככה יכולנו לעשות מיני מפגש פורום כבר על המטוס!

עפטוב

New member
קרן יקירתי עלוקות נמצאות בים המלח

(או לפחות ככה נראה לי....
) אני אחפש בשבילך....יש מלא שרוצות החלפה לתאריך שלך ובגלל זה הצעתי את ההצעה שהצעתי... אני טסה עם הילה ושירי ב 7.5 וחוזרת ב-9.5 כי אין לי זמן (או רצון) לחופשה באנגליה. יש עדיין מקומות על הטיסה....ואפשר לקנות כרטיס ב - 375$ שזה אחלה מחיר למאי... על כל מקרה מותק באמת אל תתביישי ותשאלי ותשתפי ואיך ואם נוכל לעזור נשמח....(כן אני מסנג'רת את כולכן בנות הפורום וחארם שתוציאו אותי שקרנית...)

עפטוב

New member
טוב...

פרסמתי הודעה בלוחות של הפורום הרשמי בתקווה שמישהי תיצור קשר ואז אני אודיע לך - על כל מקרה יש לך שתי אופציות לגבי הכרטיסים שכבר יש לך... או לבקש עליהם החזר (הודיעו שכל מי שיבקש החזר יקבל אותו) או למכור אותם לאחת ממיליון ואחת הבנות שמתחננות לכרטיסים בפורום....

bluemoon2

New member
וואו,

השקעת בזה יותר בירור ממה שאני עשיתי עד עכשיו, ממש תודה! הסתכלתי קצת בלוחות שם ולא כ"כ ראיתי שאף אחת מחפשת כרטיסים לתאריך הזה... יכול להיות שהתבלבלת או שפספסתי פשוט? זה ל-24.6, למה שעכשיו הפך להיות המילטון הזה... בכל מקרה אני מחכה בימים הקרובים לתשובה סופית לגבי התאריך, כדי לבדוק אם זה בטוח אפשרי, אז אני אעדכן ברגע שאני אדע. ונעים מאוד חזרה לכולכן:) באמת המון תודה על הנסיונות לעזור...

אני ישאיר גם הודעה בפורום של

מארק, את מעדיפה שאני אבקש שיצרו איתי קשר או שישלחו לך מייל?

היי קרן, אני מאיה

אני קניתי ל 25.5 וגם אני עדיין לא בטוחה שאני הולכת (תשאלי את הבנות פה, מדי פעם אני מתבכיינת בפורום על זה שאני לא אצליח למכור את הכרטיסים). בכל אופן, אם עפרה אומרת שיש המון בנות שמתחננות לכרטיסים אני חושבת שאת יכולה להיות רגועה. גם לי יש התלבטות לגבי נסיעה למקום אחר באותו זמן במקום להוציא כמעט את כל הכסף שיש לי על הטריפ ללונדון, בינתיים חושבת על איך לשלב (נכון יש מלא טיסות זולות מאנגליה להודו כי יש שם מלא הודים??? פליז תגידו לי שכן...).

כןןןן, יש שם יותר מדי הודים!

למעשה.. הרגשתי שם די בבית! (בגלל ששני ההורים שלי באו מהודו.
)

Superviv

New member
אני ב-24.05

אני הולכת להופעה ב- 24.05 בוומבלי ארנה! עוד מישהי הולכת..??

למעלה