הוא אוכל הכל הכל ../images/Emo21.gif
אמנם הוא צנום מאוד (כנראה "מזכרת" מהתנאים הקשים שהיו לו ברחם), אבל בהחלט אוכל יפה מאוד, ממש הכל. בטיפת חלב כל הזמן מנדנדים לי בנושא, והאחיות שם נרגעות רק אחרי שהן שומעות שהוא מסוגל לאכול 2 משולשי
או שלושה שיפודים לארוחת הערב, ואחר כך עוד לבקש לינוק. בימים שאנחנו יחד הוא בהחלט יונק לא מעט, אבל גם אוכל אוכל רגיל. אם אני לא נמצאת הוא מסתדר מצויין עם אוכל רגיל ומים. איך מניקים עד גיל כזה
ראשית, מבינים שזה דווקא הטבעי והנורמלי בטבע. זה נחשב לא נורמלי חברתית, אבל זו עמדה מוטעת (תחשבי אם נראה לך מוזר לראות ילד בגילו שותה מבקבוק או מוצץ מוצץ, אני מניחה שלא, ולכן, באותה מידה לפחות, הגיוני ונכון לינוק בגיל הזה. (אגב, חלב אם עשיר קלורית בגיל הזה הרבה יותר מתחליפי חלב אם ומתאים עצמו לגיל הילד ולצרכיו)). שנית, פשוט ממשיכים...לא תכננתי מראש להניק דווקא עד הגיל הזה, אבל הייתה (ויש) בי הרבה יותר נינוחות מבהנקות קודמות בהקשר של אין צורך בהכרח לגמול, מתי שוהא הוא יגמול את עצמו. ואם ימאס לי, אז נתמודד עם זה. יש רגעים שנמאס לי, אבל לרוב לא, אז בינתיים ממשיכים. זה שכיח מאוד שכל ילד יונק יותר מאחיו, כך שהסופגניה ינקה רק 9 חודשים (חודש קודם התחלתי לשלב בקבוק תמ"ל ובהדרגה היא העדיפה בקבוק על יניקה), הגומבוץ ינק כמעט שנתיים והמופלטה, לפחות בינתיים, שבר את השיא. (והתשובה הכי כנה היא, למעשה, שמגיעים עד גיל כזה פשוט מעצלנות, זה האוכל הכי זמין, הכי שליף ושהכי פחות צריך לשטוף כלים אחריו
) ואת האייקונים "עשיתי ביד", הם אכן עושים קצת צרות.