אז מה היה השבוע

../images/Emo42.gif אז מה היה השבוע../images/Emo35.gif

אמנם, שבוע עם לא מעט עננים בלב ומועקות מסביב, אבל דווקא בגלל זה, שתפו אותנו בנקודות האור (בכלל, לא רק כאלה שקשורות בהריון, אבל בוודאי שגם עליהן נשמח לשמוע).

טחג

New member
הנקודות שלי

נקודות האור שלי השבוע:
הבת שלי בת אוטוטו שנתיים דקלמה לסבא חלקים נרחבים מ"איה פלוטו". היא גם התחילה להגיד "אני רוצה X" ו"אני צריכה Y". עברנו סקירה מאוחרת תקינה. וזהו נראה לי להשבוע. אש"פ, תודה שהעברת את הפינה ליום חמישי ואני מקווה שהרבה בנות יענו.

נקודות האור שלי ../images/Emo42.gif

הגדולים כבר שני אחרה"צ/ ערבים (טפו) מסתדרים בינהם ממש יפה ומתנהגים בחברות ובשיתוף, ואמהות לכמה ילדים יודעות שבחופשה הגדולה זה השג לא קטן...
המופלטה נגמל
(מחיתולים, כמובן, הוא ממש צעיר מכדי להגמל מ
) הוא פשוט החליט שהוא גמול וזהו. מה שמראה שכאשר הם בשלים הם בשלים.
ובהקשר לעתיד: קיבלתי תוצאות תקינות של בדיקות גנטיות. הלוואי שישוב השקט על כנו ולהרבה הרבה זמן.

טחג

New member
רגע, רגע, אני רוצה להבין

בן כמה בדיוק המופלטה? ומה זאת אומרת שהוא נגמל מחיתולים לפני ההנקה? איך עשית את זה????? יופי לתוצאות התקינות {אוף האייקונים לא עובדים - תצרפי איזה אייקון שאת רוצה}.

המופלטה די קשיש

הוא בן שנתיים ועשרה חודשים (כמעט)
, כך שהגמילה מחיתולים אינה מוקדמת במיוחד. זה לא אני עשיתי, זה הוא. הוא החליט שמספיק לו מחיתולים, ובנחישות גדולה הרבה יותר הוא החליט שהוא ממשיך לינוק (או בניסוח שלו "לינוקי ציצי אמא"). מכיוון שאיני חדורת מוטיבציה לגמול אותו, בינתיים ממשיכים (אבל נססי לדבר איתי באוגוסט, אז הוא בחופשה ובטח יגור לי על הציצי ואז ימאס לי לגמרי).

טחג

New member
אוף, ברח לי.

התכוונתי להביע תדהמה והערצה בו זמנית. ידעתי שאת נגד תחליפים אבל לא עד כדי להניק כל-כך הרבה זמן !!!! עכשיו אני מבינה איך יכול להיות שנגמלים מחיתול לפני שנגמלים מהנקה, או ליתר דיוק - איך יכול להיות שאצל אש"פ נגמלים מחיתול לפני שנגמלים מהנקה. הוא רק יונק? או שהוא אוכל גם אוכל של גדולים? (סליחה אם השאלה נשמעת מטומטמת פשוט אין לי מושג איך מניקים עד כזה גיל). ונצלו"ש קטן - זה רק אצלי או שהאייקונים של תפוז יצאו לשביתה כללית?

הוא אוכל הכל הכל ../images/Emo21.gif

אמנם הוא צנום מאוד (כנראה "מזכרת" מהתנאים הקשים שהיו לו ברחם), אבל בהחלט אוכל יפה מאוד, ממש הכל. בטיפת חלב כל הזמן מנדנדים לי בנושא, והאחיות שם נרגעות רק אחרי שהן שומעות שהוא מסוגל לאכול 2 משולשי
או שלושה שיפודים לארוחת הערב, ואחר כך עוד לבקש לינוק. בימים שאנחנו יחד הוא בהחלט יונק לא מעט, אבל גם אוכל אוכל רגיל. אם אני לא נמצאת הוא מסתדר מצויין עם אוכל רגיל ומים. איך מניקים עד גיל כזה
ראשית, מבינים שזה דווקא הטבעי והנורמלי בטבע. זה נחשב לא נורמלי חברתית, אבל זו עמדה מוטעת (תחשבי אם נראה לך מוזר לראות ילד בגילו שותה מבקבוק או מוצץ מוצץ, אני מניחה שלא, ולכן, באותה מידה לפחות, הגיוני ונכון לינוק בגיל הזה. (אגב, חלב אם עשיר קלורית בגיל הזה הרבה יותר מתחליפי חלב אם ומתאים עצמו לגיל הילד ולצרכיו)). שנית, פשוט ממשיכים...לא תכננתי מראש להניק דווקא עד הגיל הזה, אבל הייתה (ויש) בי הרבה יותר נינוחות מבהנקות קודמות בהקשר של אין צורך בהכרח לגמול, מתי שוהא הוא יגמול את עצמו. ואם ימאס לי, אז נתמודד עם זה. יש רגעים שנמאס לי, אבל לרוב לא, אז בינתיים ממשיכים. זה שכיח מאוד שכל ילד יונק יותר מאחיו, כך שהסופגניה ינקה רק 9 חודשים (חודש קודם התחלתי לשלב בקבוק תמ"ל ובהדרגה היא העדיפה בקבוק על יניקה), הגומבוץ ינק כמעט שנתיים והמופלטה, לפחות בינתיים, שבר את השיא. (והתשובה הכי כנה היא, למעשה, שמגיעים עד גיל כזה פשוט מעצלנות, זה האוכל הכי זמין, הכי שליף ושהכי פחות צריך לשטוף כלים אחריו
) ואת האייקונים "עשיתי ביד", הם אכן עושים קצת צרות.

בובסטר

New member
במובן האישי היה טוב...

הייתי בבדיקה אצל הרופא והקטנה שוקלת כבר 920 גרם (שבוע 26). פגשנו דולה שחברה המליצה עליה, בעלי ברגשות מעורבים בעניין, אבל אני חושבת שהפגישה מאוד הועילה גם לו מבחינת המעורבות שלו. והכי טוב - התחלתי להעסיק עוזרת בית! אז הבית נקי!!! ומחזיקה אצבעות לצפון המיוסר.

למעלה