איזה בגד ים שוכן בארונכם

O Boy

New member
../images/Emo42.gif איזה בגד ים שוכן בארונכם../images/Emo35.gif

לכבוד הקיץ - איזה בגד ים נמצא בארונכם מוכן ומזומן לקיץ? קניתם חדש השנה?

i l0ve u

New member
כרגע אין.....

אבל אני צריכה לקנות ואין לי מושג מה בתכנון .... משו בצבעי ורוד מסטיק כהה או שחור או משו ממש צבעוני.... אנערף...

flowers girl

New member
אני בדיכאון..

קניתי ביקיני ממש אבל ממש יפה בניו יורק, וילדה דבה אחת (אבל "מקובלת") מהכתה השניה שלי קנתה את אותו הדברר!! יו!!! היא כזו כלבה!!!!! אני לא יודעת מה לעשות..

אני ../images/Emo26.gif

יש לי שניים משנה שעברה אחד ורוד שהוא מבהיר לכהה (הבנתם נכון...
) ואחד כחול עם עצים כאלה... דקלים (זה נשמע זוועה אבל זה נורמלי
) ולא מזמן קניתי אחד שחור - פשוט אבל ממש יפה, ויש עליו כזה ורד בצד... והוא כביכול מהעונה שעברה אז הוא עלה לי 50 שקל - אז קניתי
ולא מזמן ראיתי בגד ים של סופרמן כחול אדום צהוב ואני מתכוונת להשיג אותו

3....

אחמשנה שעברה של פילפל.... השנה אחד של גוטקס ואחד של טורקיז.... :)נורא נחמדים...... של גוטקס שחור עם פרח לבן...ממש חמוד.... של טורקיז יותר נועז...צבעוני.... וזה משנה שעברה משובץ כזה....אני מ-ז-ה אוהבת אותו

dark eyes

New member
הממממוווון

כמה דברים הספקתי לקנות..... משקפיי שמש של גוצ'י בגדים פשוטים ליום ז"א שתי זוגות מכנסיים ג'ינס 3 חולצות חמודות ועוד שתיים של דונה קארן שתי זוגות מכנסי 3/4 ועוד כמה אקססוריז לקיץ... כמובן שגם סהדל כפכף לקיץ ואיך לא בושם לקיץ.... אני דיי מוכן בקיצור רק צריך להשלים קצת בגדים אבל יש זמן :)

i l0ve u

New member
שאלה לכולם......

למה אתם קונים כל כך הרבה בגדי ים?<כן 3 זה הרבה לדעתי..> אני בעיקרון כל שנה קונה בגד ים אבל 1 למה צריך יותר?? סתם זה פשוט מעניין אותי לדעת למה אנשים קונים יותר מבגד ים 1.... <אני אישית מספיק לי 1 ואני מעדיפה להשקיע בו...> אה ועוד משו מישו פה קנה בגד ים צבאי?!?! אני פשוט חייבת לדעת חחחח

O Boy

New member
me

אני קונה בגד ים אחד (מכנס גלישה). בגד ים צבאי?? חחח, ממש לא

vashla

New member
יש לי חמש...

היה מבצע באחת החנויות באילת,ב-80 ש"ח, חמש בגד ימים. אז קניתי. ישל לי 2 בקיני(שאחד נאבד בטיול השנתי)ו-2 שלמים.

i l0ve u

New member
../images/Emo12.gif

אמממ 5 בגדי ים <לא בגד ימים שיו זה מעצבן שאומרים את זה..> ב-80 שקל? זה בטח איכות יותר גרועה משוק...בלי להעליב או משו אבל אני מעדיפה להשקיע עד 150-200 שקל בבגד ים שיספק אותי לכל הקיץ ויהיה באיכות טובה <אני לא יקנה ביותר מ-200 שקל כי זה השקעה סתמית במשהו שגם ככה אני יחליף בעוד חצי שנה...>

vashla

New member
זה לא איכות גרועה.

המקוריים של פילה. איכות א'. ואפשר למצוא בגד ים שיספק לכל הקיץ בהרבה פחות כסף. צריך רק לדעת לחפש...

i l0ve u

New member
וואלה?יפה יפה....

פשוט 80 שקל בשביל 5 בגדי ים נשמע לי חשוד אבל אם את אומרת-אני מאמינה לך!

vashla

New member
כן,גם אמא שלי חשדה.

עד שהמוכרת הראתה מן תעודה שזה מקורי.

האמת../images/Emo35.gif

יש לי כמה.. אבל נראה לי שאני אלבש רק 2 מתוכם.. (5) אבל הם לא מכנסי גלישה או משהו כזה.. בגדי ים רגילים.. מבינים

Leeeeeeee

New member
לי יש שניים

אחד של בילבונג והשני של אינטימה. אבל בא לי על הבגד ים של אוניל

למעלה