איך כדאי לשאול בעניין מקצועי?

silverS

New member
../images/Emo42.gifאיך כדאי לשאול בעניין מקצועי?

שלום צליל, לאור נסיוני המוצלח אתכן מאתמול..הייתי מבקש רעיון לשאלה על תחום עיסוק. סיימתי קורס יעוץ ואני מתלבט אם אני מוכן להתחיל לעסוק בתחום במיידי. איך אפשר לנסח שאלה? האם שאלה כמו "מה עליי לעשות בתחום X בחודש הקרוב?" היא אפשרית? תודה...ושבוע טוב ושקט

צ ל י ל 8

New member
היי סילבר ../images/Emo42.gif

מה שאתה בעצם מעוניין לדעת זה מה עליך לעשות בכדי לקדם את מה שלמדת בו באופן מקצועי?

silverS

New member
../images/Emo140.gif אכן צליל, אז איך לקדם

זה בדיוק מה שהייתי רוצה לדעת. איך לקדם את מה שלמדתי....והאם הלימוד יהפוך ליעוד.... אז איך לקדם את הפריסה??? י ו ם נ פ ל א

צ ל י ל 8

New member
סילבר

פרישת שאלה: מה עליי לעשות בכדי לקדם את לימודיי .... (כתוב מהם) בתחום המקצועי? 6 קלפים+קלף סיכום

silverS

New member
צליל, מה אומרת הפריסה ? ../images/Emo42.gif

היי צליל, אני סיימתי קורס בסיסי באימון (יעוץ אישי) וההתלבטות היא אם להתחיל לעסוק/להתפרנס בזה או להמתין להבשלה. הנה הפריסה: - הכוהנת הגדולה - חמישה מטבעות - חמישה גביעים - אס המטות - שישה גביעים - מלכת החרבות סיכום - שמונה מטבעות תודה

צ ל י ל 8

New member
אז ככה... ../images/Emo118.gif

מה – הכהנת הגדולה עליי – 5 מטבעות לעשות – 5 גביעים בכדי לקדם – אס המטות את לימודיי באימון אישי – 6 גביעים בתחום המקצועי? – מלכת החרבות סיכום = 8 מטבעות סילבר, צפוי לך עוד הרבה ללמוד ולהתפתח בתחום. נראה שיש עוד הרבה דברים שאתה עדיין לא יודע ועליך ללמוד אותם. מאוד יכול להיות שאתה חושש להמשיך ללמוד בגלל חוסר במזומנים? בכל אופן, אין לך ברירה, אתה צריך להסתכל על הצד השני של המטבע. אם לא תשקיע כסף היום בלימודים, לא תרוויח כסף אחר כך מעבודה בתחום. אב המטות בהחלט מעיד על לימודים והרבה מוטיבציה. אין ספק במה שאתה לומד מתאים לך, ויתאים לך בעיקר אם תעבוד עם ילדים. וכמו שאמרתי, על תקפוץ מעבר למה שאתה מסוגל היום, כי לדעתי עדיין חסר לך הרבה ידע בנושא על מנת לעסוק בתחום. 8 מטבעות מעיד על עבודה קשה והתמדה. מה דעתך?

silverS

New member
צליל, אז ככה....../images/Emo140.gif

איך את יודעת את כל זה מהקלפים???? זה ממש הסיפור שלי. אני מרגיש שחסר לי ידע...למרות שהמורה שלנו ממליץ לנו כן להתחיל לעסוק בזה...אבל האינטגריטי שלי לא מאפשר לי. אכן, רציתי להמשיך ללמוד מייד אחרי הקורס אבל אין לי כסף כרגע בכלל. אני מאד מאד רוצה לעבוד עם ילדים....איך ידעת???? הדבר היחיד שנותר לי לשאול - זה האם כדאי לי לחזור למקצוע הקודם שלי, שהוא מכירות, על מנת להתפרנס בינתיים ולממן את המשך הלימודים של התחום החדש. מה דעתך? ממש
על הפירוש שלך. סילבר

צ ל י ל 8

New member
תודה סילבר ../images/Emo9.gif

שמחתי שיכלתי להראות לך את המצב לאשורו. לגבי המכירות, אתה יכול לעשות שוב פרישת שאלה: מה הפוטנציאל שלי להצליח בעבודת מכירות בשנה הקרובה? 6 קלפים+קלף סיכום

silverS

New member
צליל, אז שאלה אחרונה, אם אפשר ../images/Emo140.gif

מה ממליצים הקלפים בעניין עבודת מכירות? מה - נער חרבות הפוטנציאל - שני מטות שלי - כוכב להצליח - העולם בעבודת מכירות - ארבע חרבות בנה הקרובה - האיש התלוי סיכום - המגדל
, שוב תודה, שיהיה יום נפלא.

צ ל י ל 8

New member
סילבר ../images/Emo60.gif

מה - נער חרבות הפוטנציאל - שני מטות שלי - כוכב להצליח - העולם בעבודת מכירות - ארבע חרבות בשנה הקרובה - האיש התלוי סיכום - המגדל תראה, אני חוששת שאין בפי בשורות כ"כ משמחות. יש לך פוטנציאל של הצלחה בגדול, אבל לא בשנה הקרובה ולא בתחום המכירות. עבודת המכירות כבר נמאסה עליך, ונראה לי שאתה זקוק לפסק זמן בנושא זה. בשנה הקרובה לא תהיה לך ברירה, ותיאלץ לעשות כמה וויתורים בתחום העבודה. השנה הזאת יהיה לך אירוע שיהיה עבורך מאוד משמעותי בתחום התעסוקתי, משהו שישנה את חייך ויפתח לך דלתות. אני רואה פוטנציאל גדול ושינוי ממש משמעותי, אבל שוב לא בתחום המכירות כרגע. נסה אולי לחפש תחום אחר או לעבוד בינתיים בעבודות זמניות עד שיהיה לך את הכסף להמשיך ללמוד בתחום ששאלת קודם.

למעלה