איך להבדיל בין התאומות

omer wild

New member
עוד דרך...

העיניים של מרי קייט יותר "מיוחדות" מאשלי ! כי למרי קייט יש עיניים "סיניות" מאשלי...

עומר ממי, תסתכלי שוב בתמונה...

אהל הפעם תסתכלי טוב טוב! איפור!!!!!!!!!! הן שמות איפור!!!!!!!! איי ליינר בתוך העין מקטין את העין ואיי ליינר למעלה אולמטה מגדיל אותה! ואם הן באמת יותר "סיניות" זה כי היא הופכת את העיניים שלה לחתוליות!!! עומר עכשיו ברצינות... הן בנות 16 והן משתמשות באיפור. תפסי אותן בגיל 5 בלי איליינר ותראי שיש להן את אותו מבנה עיניים.

omer wild

New member
תראי ....

אני רק אומרת על דרך שאפשר להבדיל בינהן בתמונות !!! אם לא ראיתי אותן אף פעם בלי איפור אני לא יכולה לדעת איך להבדיל בינהן !! ואני יודעת שיש תמונות שמשנות את העיניים...אבל עובדה שאי מצליחה להבדיל בינהן בתמונות בדרך הזאת !!

קמי1

New member
אני רואה את כל התמונות ואני המומה!

איזה פצצות הן עכשיו! תיראו איך הן גדלו! אני בבבבבבבבבבבשוק

motib4

New member
ועוד כמה פרטים שלא הוזכרו...

1. בבגדים בד"כ אשלי עם ורוד וכדומה ומרי קייט עם תכלת, כחול. 2. מרי קייט שמאלית, אשלי ימנית. 3. הקול של אשלי יותר עמוק והקול של מרי קייט גבוה יותר.

22NaTa22

New member
מאגניב אנשים..

עכשיו אני יכולה להבדיל ביניהם.. יש אבל תמונות שחבל הזמן אי אפשר אני אחפש.... ואשים פה....בתור שירשור חדש.. אבל ממש תודה חבר´ה.. עכשיו אני מזה מבדילה ביניהן.. תודה תודה תודה .... נטה.. (אני נטלי לא נטע

אפשר לדעת לפי....

אשלי יותר גבוהה ממרי-קייט ואייברים בפנים של אשלי יותר צמודים אחד לשני ולמרי-קייט יש עיניים יותר סיניות

מריה12

New member
ברוב בתמונות הפנים של אשלי נראות...

יותר בוגרות מאשר של מרי קייט

Danna P

New member
אין לגמרי שונות!

אנשים- זה לא כזה קשה! יש להן תווי פנים שונים לגמרי... של אשלי יותר ברורות כאלה, ואני חושבת שהגבות שלה כהות יותר. מרי-קייט די דומה לעצמה כל הזמן, בפנים שלה עדיין אפשר לראות את מישל, אשלי תמיד משתנה. תסרוקות, בגדים וחיוך זה דבר שמשתנה. לאשלי יש נקודת חן מעל השפה שכבר לא ממש בולטת. ויש לה בלחי בצד שמאל שלושה. למרי-קייט יש בלחי. אבל לרוב הן מוסתרות. זה שאשלי גבוהה יותר גם יכול לעזור, אבל אם זו תמונה בה הן יושבות, או שרואים רק את התווים. אז זה לא משהו להסתמך עליו...

למעלה