איף, הלוואי שהיה פעיל כאן

A t z a

New member
../images/Emo42.gifאיף, הלוואי שהיה פעיל כאן../images/Emo80.gif

והלוואי שהיה לי הרבה זמן לחשוב על איך לפתור את המצב המגעיל פה
ובנימה אופטימית זו- שירשור חיובי
אתם יודעים מה לעשות...

שבוע דוחה ../images/Emo10.gif

יומראשון- חופש מהמם
,בערב היינו אצל דודים ואז יצאתי
יומשני- סבא וסבתא ולומדת לתנך
יומשלישי- לומדת לתנך ומתמטיקה יומרביעי- מתכונת במתמטיקה ועבודה יומחמישי- מסיבת סיום של י"ב ולומדת לתנך יומשישי- מתכונת בתנך....חייבת לקבל כבר ציון אנושי במקצוע הזה
יומשבת- לומדת לתנך [למחרת בגרות!]

ירדן88

New member
חיובי יחסית..

ראשון-ישנתי מלא ובערב ת"א..היה טעים
שני-משפחה שלשי-אין לי מושג..נראה רביעי-יום אומנויות חמישי-טיול של"ח שישי-ביצפר וכנראה יוצאת בערב.

A t z a

New member
אני מנצחת את כולכם בשליליות../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

ראשון- משמרת ראשונה, ארוחת חג ואז הייתי אמורה ללמוד למגן במתמטיקה. שני- אני אמורה ללמוד היום למגן במתמטיקה. שלישי- מגן במתמטיקה ואז אני לומדת לבגרות בספרות. רביעי-בגרות בספרות ואז משמרת. חמישי- קבלת ציוני הגשה בתנ"ך (הצילו) ואז ללמוד לבגרות בתנ"ך. שישי-לומדת לבגרות בתנ"ך. שבת-לומדת לבגרות בתנ"ך. וכל זה כשההורים שלי לא בארץ!))#%)@$^)@^$)^@ איזה ביזבוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

a d i 8

New member
מנסה לקחת את השבוע הזה כמה שיותר חיובי.

ראשון-הייתי אמורה ללמוד לבגרות בספרות אבל נתקעתי 10 וחתי שעות[!!!!!] בהקלטות למסיבת סיום.במקום 3.
שני-לומדת לספרות...אולי יוצאת שלישי-לומדת לספרות ואופרה[
] רביעי-בגרות בספרות[לא מאמינה שאני נפתרת מהמקצוע הזה!!]..נקווה לטוב...ומתחילה ללמוד למגן במטמטיקה חמישי-ממשיכה ללמוד למגן...ובטח ניצא שישבת-לומדת למגן... וואי דנע..תאמיני לי שאני מבינה אותך..!...גם לי זה היה עכשיו שההורים טסו ולא יכולתי לעשות שיט כי הייתי צמפוצצת במגנים/בגרויות.

ססילייה

New member
יהיה יהיה :]

ראשון- ק-ר-י-ו-ק-י היה הכי מצחיק בעולם!!!!!!!
שני- אצל דאנילי לקראת ערב, ובערב Bבאר עם יםםםם אנשים! שלישי-ישנה בבסיס :) רביעי-גם D: חמישי-הביתהההה..
שישי שבת- בטח ים, Bבאר, אלנט ועוד ירקות...

מאיה911

New member
סביר...../images/Emo55.gif

ראשון- אצל סבתא ואח"כ היה לידיד בית ריק.. שני- למדתי למגן בהיסטוריה כל היום ובערב לא יודעת עדין שלישי- חורשת להיסטוריה
! רביעי- מגן בהיסטוריה בערב בטח יוצאת חמישי- לא באה לבצצפר... שישי- לומדת למגן במתמטיקה שבת- לומדת כבר יש אווירה של חופש
!!!!1

Oyster Girl

New member
חרא ../images/Emo54.gif

ראשון - משמרת של 12 שעות ואז ישר אחרי זה נסיעה של שעה וקצת לדודים לארוחת חג שני - חזרה מהדודים, סרט ולישון שלישי - משמרת עוד שנייה
ואז להתכונן לספרות וספרות מורחב רביעי - בגרות בספרות מורחב, בגרות בספרות רגיל ואז משמרת חמישי - משמרת שישי - בגרות בקולנוע והשקת הספר של שלומי צ'רקה [בתקווה] שבת - לא יודעת

לאיור

New member
קצת באיחור

ראשון- עם המשפחה בבית ואז אצל ידיד, בית ריק שני- למדתי למגן בהיסטוריה ובערב בגן עם כולם.. שלישי- בבוקר נוסעת עם ידיד ואח"כ לומדת כל היום להיסטוריה רביעי- מגן בהיסטוריהההההה
[בהצלחה ..] חמישי- בטח לא באה לבצפר שישי- לומדת קצת ויוצאת שבת- לומדת ולא ידעת מה עוד

למעלה