איפוא כולם??

../images/Emo42.gif איפוא כולם??

יצאתם לטייל בשמש? יופי של אור, יופי של יום.. מקווה שכולם איתנו

לכל המלאכים שגרים פה

מאחלת לכם שנה של אהבה נתינה וקבלה הרבה זמן לא הייתי פה רוצה לשתף אתכם בכל הדברים הטובים ביום ראשון אני חוגגת 3 שנות נקיון ואני מתרגשת מאוד מרגישה פרפרים בבטן ומעל הכל אסירות תודה על היום הנקי שלי נקי מסמים אסירות תודה על החברים שלי שמחזקים אותי ודרכם אני מתחברת לנס כי זה כל כך לא מובן מאליו כל מה שיש לי היום בחיים אוהבת אותכם

../images/Emo39.gif רואה את כולכם../images/Emo140.gif

את אלה מעבר לקשת את אלה מעבר לענן, את אלה שקשה יומם.. את אלה שלא כאן, את התקווה בעין מצליח, את שהיום ליבם הקשיח, את המוחים דמעה בסתר, המבריקים יהלום בכתר, לכולם אני שולחת ומבקשת חזרה חיבוק גדול, תקווה גדולה.. והמון עזרה.

בדדי

New member
שולחת

לך חיבוקים כאלה שעוטפים ומחממים ושומרים ועוטפים שלוחשים שאני כאן בשבילך שאני כאן בשבילכם...... וכאן זה מקום של תקווה מקום של עזרה....... You just call out my name, and you know wherever I am I'll come running to see you again. Winter, spring, summer, or fall, all you have to do is call and I'll be there... You've got a friend.

../images/Emo79.gif הורדתי את המוזיקה..

ואני מקשיבה למילים... ולך.. ויודעת שלא צריך אפילו לקרוא בשמך.. רק לחשוב אותו בלב, כן. יודעת

גמני כאן....לא כותבת אבל מ3י3ה....

מאחלת לכל חברי הפורום האינטימי הזה שנה של הצלחות, מאחלת גם לעצמי - שכל הזמן נופלת וקמה...וחוזר חלילה... נופלת חזק לפחמימות וקמה "לחיים" - לצערי- רק לדקות... כל יום אני אומרת מחר אתחיל - ובתכל'ס לא עומדת בפיתוי הראשון שנקרה על דרכי...שונאת כל גרם וגרם ארור שהעלתי בשנה האחרונה...ולא מצליחה להבין איך בן אדם שלקח אחריות וביצע מטלות בתחומים אחרים בחייו מנהל יחסים כל כך מעורערים עם המקרר שלו או יותר נכון עם הגוף שלו
!!! אבל אני לא מרימה ידיים - ואני ממשיכה לקוות...... שבת שלום לכולם- והמון תקווה והצלחה לכולם

../images/Emo140.gifקירידה מייה ../images/Emo23.gif

תודה לך, ואוי לך אם תוציאי את עצמך מין הכלל של הפורום הזה. מ3י3ה או לא - אנחנו צריכים את החיבוק שלך, ורק מי שיודע כמה הוא חם וטוב, יודע שרק חיבוק פחמימתי יכול להכיל את מה שיש בלב שלך. אין מה להבין את המקרר - אין לו לב לחיה הזו - מה שמכניסים בתוכו - זה מה שיש בו. ואני חייבת לספר לכולכם: שאני מצליחה כבר 3 שבועות בדיאטה, נכון! כן, אני חוטאת מידי פעם, אבל אני מחזיקה מעמד בנתיים. לא נכנס גרר סוכר לפי. למדתי לשתות תה מרררררר רק את הטיפה הזותי של ה"קמח" לא הצלחתי לגמרי לנקות... מידי יום חייבת כעך מלוח אחד קטנטן (עשוי בבית) כדי להרגיש שאני לא בעונש. תחזיקו לי אצבעות.

בדדי

New member
מחזיקים

גם ברגליים........ כל הכבוד!!!!! את שומעת את השריקות שלי?

שילה1

New member
ואני באתי כדי לעודד,לשלוח../images/Emo24.gif

והמון כוחות למי שצריך. מאחלת לכל חברי הפורום כל מה שמייחלים לעצמם. היו חזקים!

למעלה