...אל מול השקיעה- sunset

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gif...אל מול השקיעה- sunset

you win some you lose some ואני הפסדתי בכבוד - זוהי הודעה אישית בהחלט --------------------------------------------------------------------- זהו מכתב שלעולם לא יישלח שמתי אותו בבקבוק ..הנחתי אותו בעדינות על פני הגלים שישאו אותו אל השקיעה במרחקים אי שם באופק כששמש נושקת לים בשעת בין ערביים כשאש בשמיים אולי ..בחופים אחרים תעמוד ילדה של שקיעות תביט לה אל אופק אל שמש נושקת לים לרגליה יגישו גלי הים מתנה מכתב בבקבוק מילים נרשמות לך שקיעת השקיעות אך אני בחרתי לך מילות אחדות לא רבות לא שכיחות מילים שאומרות תודה ..על שקיעות

sunset*

New member
מוזי שלי ../images/Emo140.gif

מה כבר לא נאמר עליך מוזילה, האשה והאגדה, נוגעת עמוק בפנים, את נדירה. לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים. יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם. קחי לך, ילדה אהובה, את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכול לכי, ילדה אהובה, כי עוד לא מאוחר אל המחר. לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי, אני כאן. אל תכעסי, אהובה, אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים. לא, לא אל תכעסי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי, אני כאן. ואני כבר עייפתי מאד על שנים אבודות לא אבכה כשביקשתי למצוא את הסוד זה שגם מחכה לך. לכי, ילדה אהובה, אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן. אוהבת הכי בעולם ותמיד כאן בשבילך,

למעלה