בגלל החום שוחררו תלמידי

סנטה

New member
איזה כיף , השתחררתי היום ב 12 כי...

חם מאוד ואין מזגנים ... אף אחד לא יכל ללמוד כולם יורדים לים ... אני מכריז על פתיחת הקיץ באופן רשמי !

סנטה

New member
הקיץ פה ! ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

havlaz

New member
למיטב הבנתי גם אלון

השתחררו כל בתי הספר שוחררו בגלל שבתי הספר לא מכינים את עצמם לקיץ שטות ממש, וכמו שאמרתי בהודעה הראשונה זה ממש לא פעם ראשונה. ממוצע מעלות באילת בקיץ הוא כ37-40 מעלות לפי וואלה! אנחנו רק ב30 מה יקרה בקיץ באמת? אתם מוזמנים להביע דעה על בתי הספר

DreamS_HunteR

New member
תמיד אני מוסיף, לצערי!!!!!!!!

אני שונא את הקיץ!!! למה הוא בא?? וברוב חוצפתו, הוא בא במכת שמש אחת גדולה, שונא אותו, שונא אותו!! שילך!!
--->>
!!!

סנטה

New member
שונא ? את הקיץ ? איך אפשר ...

נכון שחם ... נכון שמזיעים ...אבל בשביל זה יש באילת ים ! אני שורץ כל פסח והחופש הגדול בים או נשאר בבית רואה סרט טוב והמזגן פועל ... אני שונא בגדים ארוכים בחורף , אני אוהב בגגים קצרים , חולה על גלידות שנוטפות בגלל החום , חולה על המשקאות התוססים - קוקה קולה ידידי זה הדבר בכי טעים שפשר לשתות בקיץ שחם ... אני אוהב קיץ ...

Alinush182*

New member
גם אני לא אוהבת את הקיץ../images/Emo70.gif

וגם אי אפשר לרדת לים כי הים מזוהם! היתרונות היחידם בקיץ הם האבטיח והחופש! ואני יותר אוהבת בגדים ארוכים כי אותם אפשר להפוך לבגדים קצרים במידה וחם, יענו אפשר לקפל אותם או משהו, אבל כשיש בגדים קצרים מה תעשה אם פתאום יהיה לך קר? וקוקה קולה ידידי--> טובה תמיד לא רק בקיץ.... ביי ביי
אלינה
שלא סובלת קיץ!

TGTF

New member
אתם חולי נפש

קיץ זו המצאת המאה חם, בגדים קצרים וחשופים, ים, בריכה, חופש גדול מה יותר מזה????

נעה ד

New member
מיסטר סנטה, איך שכחת?

אמרת את כל הדברים הכייפים בקיץ אבל לא הזכרת את האבטיח! כאילו ואווווו ומה שעוד לא הזכרת זה את הבתים מחול (כן, כן אני מתעקשת על זה, ואל תגידו לי להתבגר)

סנטה

New member
לא משהוא ... גבינה בולגרית ? הורס ../images/Emo128.gif

אני אוהב את זה מתוק מתוקקקקק
ובלי גבינה מלוחה שהורסת את כל המתיקות !

havlaz

New member
../images/Emo42.gif בגלל החום שוחררו תלמידי

ז-י בבית הספר בגין, הלומדים בשאכול המרכזי בגלל החום, ובגלל בעיות במזגנים. חשוב לציין שזה ממש לא הפעם הראשונה, וזה קרה כמה פעמים בתחילת השנה והרבה פעמים בשנה שעברה ושנים עברו. מדוע מזגן לא יכול לתפקד כמו שצריך? ולא מתקנים אותם בחורף אלה מחכים לקיץ?

DreamS_HunteR

New member
איך אני אוהב לסיים ביום חמישי

בשעה 12, במקום בשעה 2!! סוף סוף, אחרי תחילת השנה שבחיים לא הפסדנו מחשבת ישראל (או איך שתרצו לקרוא לשיעור המשעמם הזה..)!! לפחות יש יתרון טוב אחד ויחיד בקיץ המסריח הזה!!!!!

קליפס

New member
חיחי,

כולם השתחררו חוץ מכיתות ז´ ואולי גם ט´ .. (לא ממש השתחררו, יותר בכיוון של הלכו ..)

למעלה