בגלל שהיום הוא יום יפה... מתנה אז הנה זה הביצוע ליום יפה עם סגול 59 מההופעה ב25.2.06 במעבדה ירושלים
O OriWinokur New member 24/4/06 #1 ../images/Emo42.gifבגלל שהיום הוא יום יפה... מתנה אז הנה זה הביצוע ליום יפה עם סגול 59 מההופעה ב25.2.06 במעבדה ירושלים
../images/Emo42.gifבגלל שהיום הוא יום יפה... מתנה אז הנה זה הביצוע ליום יפה עם סגול 59 מההופעה ב25.2.06 במעבדה ירושלים
M MenDelSonspirit New member 24/4/06 #5 תודה רבהההה !!! אם תעלה לפה גם את קוואמי דה לה פוקס זה אולי יחפר על הביטול של ההופעה ביום שני
O OriWinokur New member 24/4/06 #6 לגבי ג'רוזלם אני לא בטוח שנוכל להעלות את זה . זה דורש אישור מהדרגים הגבוהים שמחזיקים בזכויות של השיר...
לגבי ג'רוזלם אני לא בטוח שנוכל להעלות את זה . זה דורש אישור מהדרגים הגבוהים שמחזיקים בזכויות של השיר...
M MenDelSonspirit New member 24/4/06 #8 בעעעע... פתאום שמתי לב שהשיר נגמר לי מוקדם מדי ואז קלטתי שהבנזונה תמיד חותך לי את ההורדה באמצע ואז לא יורד לי השיר. יש מצב שמישהו שולח לי?
בעעעע... פתאום שמתי לב שהשיר נגמר לי מוקדם מדי ואז קלטתי שהבנזונה תמיד חותך לי את ההורדה באמצע ואז לא יורד לי השיר. יש מצב שמישהו שולח לי?