בואו לסכם ת'שבוע!!

../images/Emo42.gifבואו לסכם ת'שבוע!!../images/Emo42.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
צפיתם ב'קטי המכוערת'
תמונת השבוע- ותחייכו, החיים יפים!

white angels

New member
עונהה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע- nelly furtado-maneater שיר מדבקקקק
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- ממ בורקס פיצה שאימא שלי אפתה
בילוי השבוע שלי- עדיין בקטע של לימודים אבל בקרוב בעזרת השם אני אצא קצת לבלות
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-קטי..סודה של נסטיה,ראיתי קצת נשיקות גנובות וזה נחמד..אבל אין לי זמן לעוד טלנובלה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא היה .. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- כל הדיונים האלה על הטיול השנתי והחפירה על זה
צפיתם ב'קטי המכוערת'-ברורר! תמונת השבוע- אין לי כוח להעלות חח

Redemption Song

New member
עונה.

שיר השבוע- תמשיכי ללכת - מור שטייגל. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- ירקות. בילוי השבוע שלי- בטח יהיה היום.. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי והשמינייה. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- לא זוכרת. דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- את ההצטננות שלי. צפיתם ב'קטי המכוערת' כן. תמונת השבוע- מוקי
וקרן פלס.

a666blove

New member
עונה../images/Emo140.gif

שיר השבוע- אמ... ANGEL של איזה מישהו רוסי...שחכתי תשם חח.. המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פסק זמן חח (כן אני מכורה לשוקולד...) בילוי השבוע שלי- אמ.. יום שבת שעבר הייתי עם ידיד שלי... ואי היה לי כ"כ כיף איתו...
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי המכוערת דבר אחד טוב מאוד שהיה לי השבוע- אמ... חברה שלי חזרה
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמיחה לוותר עליו- מיבחן במטמטיקה -.- צפיתם ב"קטי המכוערת"? - יאפ

nastiush

New member
עונה! =/

שיר השבוע- שיר מדהים לא זוכרת ת'שם
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- סלט מאוד טעים
בילוי השבוע שלי - בבית הספר עם גיתיתיי
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- סוד של אהבה
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-לא היה משהו מיוחד.. המבחן בתתמטיקה היה קל
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- המבחן בספרות =/ צפיתם ב'קטי המכוערת'= בטח! תמונת השבוע-תמונה של פיה.. ראיתי אצל חברה אין לי אותה
אליסוני

../images/Emo214.gifגמאני עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע-
עברי לידר-"ואולי". המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
הארוחה המשפחתית שמקודם חזרתי ממנה.
בילוי השבוע שלי-
ביום חמישי הייתי בדיזנגוף סנטר וקניתי מלאמלא מכתביות.קנייה שלמה של מכתביות
. תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
'קטי המכוערת' ו'גומרות הולכות' בלבד
.. דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
יום חמישי בערב היה באמת מדהים, התגעגעתי לת"א... דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
אם היה אפשר למחוק את הלילה של יום רביעי... צפיתם ב'קטי המכוערת'-
תמונת השבוע-

m a r i n i

New member
ואני עונה.. =]

שיר השבוע-לא אשכם את המילים-אליאור אלון ודוד בודה המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- בילוי השבוע שלי-אתמול (יום שבת) הלכתי עם 3 חברות לטיילת והיה הכי כיפ בעולם..הטיילת לא הייתה שונה פשוט היה כזה מיוחד וגם ירדנו לחוף והטצלמנו וכאלו.. חי חי חי :p תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- ' קטי המכוערת ' ו' מאצ'ו ' דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-ביום שלישי שקיבלתי במחבן במדעים 100 (פעם ראשונה חה חה חה ולא העתקתי ! ) דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ממממממ... תמבחנים שהיו חחח :D צפיתם ב'קטי המכוערת' ? ברוררררר =]] תמונת השבוע- ותחייכו, החיים יפים!

m a r i n i

New member
חחח תודה..

ואמן שגם לך יהי תשבועותת הכי מדהימיםם שיש ותמיד תשמחי ותצחקי
.. רק לא ניראה לי שהשבוע הזה יהי כזה טוב כמו ששעבר .. אווףף היה לי היום יום מוזר..מצד שני קרה משו טוב ומצד האחר אין לי מושג .. מסובך חח =\\

nasti האחת

New member
עווווונה:

שיר השבוע- המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- אממ רגע אני אחשוב.... פיצה,גבינה מלוחה? בילוי השבוע שלי- ביצפר ~________~ תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי ^^ קטנטנות פלוריסיינטה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- ציון הבוחן שלי באנגלית ^^ דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- מסיבת כיתה שהייתה חרא צפיתם ב'קטי המכוערת' ברוווור תמונת השבוע- אמממ?

למעלה