בואן דיאה אמיגוס.....

אורנה 1

New member
בואנוס דיאס א טודוס

קה סיאה דיאה בואנו קון נומברה דל דיו דיאה אלגרה אי אבלסטינה קון ריזה

../images/Emo42.gif בואן דיאה אמיגוס.....

אנטרי אל דיאה קון גרנדה ריזה. מלדי אונה נובדדה מוי מוי ארמוזה פתחתי את היום בחיוך גדול, קראתי הודעה נהדרת, מביאה אותה לכאן להנאתכם. ההודעה פורסמה בפורום "סקס אחר". תאריך ההודעה: 08/08/02 שעת ההודעה: 01:07 מאת: Nemsis נושא: אלוהים, אני רוצה רגע מזמנך. אז הנה, סופסוף אני תופס אותך לשיחה. מאז שנהיית סלבריטי קצת קשה לדבר איתך, יש כאלו שאומרים שאתה מעדיף שילבשו כובע כשבאים אליך או שיסגרו את הקליווג´ וכל מיני דברים כאלה, ואני שואל מתי כל זה עלה לך לראש. מה זה אני שומע בכל מיני מקומות שאתה קורא לעצמך "בורא עולם" וכאלה מין טייטלים אני חייב לדבר איתך על זה עשינו יחד דרך ארוכה, מאז שנכנסת לתפקיד ועד היום.אני עוד זוכר, את התוהו ובוהו- היתה תקופה נהדרת, היחצ"נים שלך גרמו לכולם לחשוב שהיה נורא בזמנים ההם- אבל לא, אני זוכר היטב מציאות אחרת. הכל היה בהכל - אחידות גדולה מאד - לא היה טוב ולא רע, לא שחור ולא לבן. הכל היה שם במקומו, פשוט בלי שם ובלי ערך. הייתי יכול לדפוק דינגדונג בצהרי אוגוסט לוהט סתם ככה כי בא לי. ואז אתה הגעת ולהבדיל ממה שמכרת לכולם, לא בראת כלום. רק נתת להם שמות הפרדת אותם לקבוצות ותתי קבוצות בנית איזו שהיא תיאוריה ופשוט חילקת ופיצלת את העולם, נותן לדברים שמות. אני זוכר את המבט הגאה על פניך כשחילקת את היקום לשמים ולארץ. ואני מסתכל עליך בפליאה, לא מבין על מה ההתרגשות הרי הם היו שם לפניך, בדיוק כפי שהם עכשיו. ואז המשכת וחילקת וחילקת. ואז למשל קבעת פתאום שיש טוב - ויש רע. ואני לא ידעתי במה לבחור... קשה העניין הזה. והמשכת והמשכת ואני עומד בצד ומביט איך בדבקות הירואית אתה מסדר לך את היקום. בסוף בסוף הגעת אלי ואני יחיד ובלתי ניתן לחלוקה. "ומה איתך" שאלת, אני "בסדר" עניתי, מנסה להשתמש באוצר המילים החדש שלך "אין לך קבוצה!" הוסיף ואמר "אה,... מה אני צריך כזו?" שאלתי בפליאה "כן ברור" אמר, "כולם צריכים להרגיש שייכות למשהו" "וואלה" עניתי, מנסה להבין את מה שאמר "צריכים להרגיש... צריכים להרגיש?" מילמלתי, מנסה להבין. ככה התהלכתי לי בגן, שמכל עץ שיח או חיה שבו השתלשלה תווית עם לוגו שלך ועליה שם העץ והקבוצה שאליו הוא משתייך. במאמר מוסגר אומר כי היה דווקא נחמד שהרשית לי להעניק לחיות שמות- האמת, עד עכשיו לא סגור כל כך על השם "פיל" עכשיו נראה לי דבילי לתת שם כזה לחרק כזה קטן, אולי אני אחליף שמות בינו לבין ה"נמלה", שהשם הזה לא מסתדר לה קצת בגלל החדק וממני לא משתלשלת תווית. וככה שיכנעת אותי פתאום שאני בודד מכיוון שלא היה יותר מה לחלק, החלטת לחלק אותי והוצאת את ה"אישה" מתוכי. ואני, דווקא לא ממש הייתי לבד וטוב לי היה עם ה"אישה" בתוכי דווקא היינו מדברים המון, מרגישים, ופתאום הופס היא בחוץ, זה כאב, וכשראיתי אותה בחוץ התחלתי להרגיש לבד. זה מה שרציתי לומר לך אלוהים רצית לעשות טוב, אבל לבד לי ככה בלעדיה, האישה שבתוכי ואתה תמות מצחוק אם אספר לך משהו שקרה לי לאחרונה פגשתי אותה. בחיי, האמת לא ממש פגישה, רק דיברנו איזה דקה בטלפון. היא ואני מתים מפחד להפגש. אנחנו יודעים מה נדרש כדי שלא נחוש בודדים יותר התמזגות מלאה התחברות בשר בבשר, גוף בגוף, נפש בנפש. נפש בנפש, כמו שהיינו. אדם אחד אדם אחד מאושר *******

רותי ב.

New member
איזה יופי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif עכשיו, חונה,

לתרגם את זה לספניולית,

RORGAD

New member
אני לא יודעת מי כתב את זה, אבל

לדעתי בטח שהוא צודק, כי תביני, כשהאשה היתה בתוכו, היא היתה בתוך בדמו בגופו ובלבבו, כשהיא יצאה החוצה היא היתה יישות בפני עצמה, עם רצונות משלה שמסתבר לא תמיד חפפו למה שהוא רצה, אז היא כבר לא היתה בדמו, בגופו ובלבבו, בטח שהיה בודד. איך אומר השיר: את עולמי עם שחר את לי כל היום, את עולמי בלילה את החלום, את בדמי, בגופי ולבבי, את הניחוח המתוק הפרח בגני. אז זה מה שקורה כשהיא בתוכו, וכשהיא הולכת היום הופך להיות קודר עצוב ומשעמם, חיזרי מהר כי בלעדיך עולמי אפל, נדמו מיתרי קולי ועולמי קודר. אז בטח שיותר טוב היה כשהיא היתה בתוכו. עשר, עשר.

באותה נשימה...

אם כי קצת... המממ... אולי הרבה יותר עמוקה, ממליץ מאוד לקרוא את נאומו של אריסטופאנס מתוך "המשתה" של אפלטון. המממ... בעצם ממליץ לקרוא את כל החיבור הזה כיוון שהוא מרתק ומאלף.

רותי ב.

New member
../images/Emo51.gif על ההמלצה ../images/Emo20.gif

ומה שלומך? תראה עצמך קצת יותר.
אתה פה חסר לי.

למעלה