בוקט רק אותי הפורום הזה הפסיק לעניין בזמן האחרון
י ילדה בלבן New member 19/1/04 #1 ../images/Emo42.gifבוקט רק אותי הפורום הזה הפסיק לעניין בזמן האחרון
א אוריקס New member 19/1/04 #2 ../images/Emo60.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif ברור, בגלל המאבק. הצהרת בפומבי שאת לא תומכת בו. אחרי נצחונינו תוכלי לשום ולקרוא הודעות בפורום הזה בהנאה.
../images/Emo60.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif ברור, בגלל המאבק. הצהרת בפומבי שאת לא תומכת בו. אחרי נצחונינו תוכלי לשום ולקרוא הודעות בפורום הזה בהנאה.
ח חוצפאי New member 19/1/04 #5 ../images/Emo42.gifבוקר נפלא../images/Emo42.gif ../images/Emo140.gif ילד"ב, אני מקדיש את כללללללללללללללללל היום הזה בשבילך
../images/Emo42.gifבוקר נפלא../images/Emo42.gif ../images/Emo140.gif ילד"ב, אני מקדיש את כללללללללללללללללל היום הזה בשבילך
S Salem New member 19/1/04 #6 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif אני מסכים ../images/Emo45.gif הפורום הזה... פשוט כבר... חוזר על עצמו.. כמה קמפיינים ופאטרנים אפשר לראות לפני שנמאס (ובכלל יש יותר מדי אדום\חום קקי בפורום - אז אני עיוור צבעים.. אז מה )
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif אני מסכים ../images/Emo45.gif הפורום הזה... פשוט כבר... חוזר על עצמו.. כמה קמפיינים ופאטרנים אפשר לראות לפני שנמאס (ובכלל יש יותר מדי אדום\חום קקי בפורום - אז אני עיוור צבעים.. אז מה )
C claimbing New member 19/1/04 #8 ../images/Emo45.gifכמה שלא ניסיתי, אני לא מבדיל בין "אדום/חום קקי" הזה לבין השחור
Y yuval k New member 19/1/04 #10 אני לא הבדלתי כשהמסך שלי היה מקולקל (הערוץ האדום שלו נדפק) עכשיו אני על מסך חלופי, ומחר אבא יחזיר את המסך הגדול מתיקון (עכשיו זה 15" ). גם אני עיוור צבעים, אבל ממש רק בגוונים הדקים ביותר.
אני לא הבדלתי כשהמסך שלי היה מקולקל (הערוץ האדום שלו נדפק) עכשיו אני על מסך חלופי, ומחר אבא יחזיר את המסך הגדול מתיקון (עכשיו זה 15" ). גם אני עיוור צבעים, אבל ממש רק בגוונים הדקים ביותר.