בוקר אוררר

../images/Emo42.gifבוקר אוררר../images/Emo42.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני כזאת דפוקה איחרתי את ההסעה ואין לי עכשיו איך להגיע לבית ספר
יש פה מישו שיפג לי את השיעמום?

שונאת את הביצפררררר הזה

אז יש לי פאקינגג חישוקק באףףףףףףףף.. בגלל זה לא יתנו לי להכינס לביצפררר?? אי אפשר להוריד אין קליטה ועוד דפקו לאימא שלי היא איחרה היא זה! שיקפצו לי גם כן מזדנייםם.. ועוד היא צוחקת שם ...כוס איאמא שלה עם השומרת הבת זונה הזאתתתתתתתתת... עכשיו אני בבביית בגגללםם.. עד שהיה לי מצברוח ורציתי להיות יום בבבייצפרר הייתי חיייבתת אבל שהם יתנו?חס וחסהה

מה?! בגלל זה? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

איזה בית ספר דפוק
עד כדי כך מחמירים אצלכם? אני לא מבינה למה בתי ספר עושים כזה עניין מדברים כאלה קטנים ושהן החלטות התלמיד

כן בגלל שיש לי חשיוק

מטוטממים.. זה התקנון החדש לא דעת למה אסור העיקר עגיל קטן מותר טימטום....

redsnowhite

New member
לא טימטום בכלל../images/Emo124.gif

עגיל חישוק הוא גדול ובולט ועגיל קטן הוא קטן ולא בולט..

redsnowhite

New member
יש בתי ספר שזה אחד מהחוקים שלו../images/Emo124.gif

אם יש לך בעייה עם החוקים, תעברי בית ספר. אצלנו למשל גם אסור נזם באף, אבל אם בת רוצה לשים ברגע שהיא יוצאת משטח בית הספר אף אחד לא אומר לה כלום. יש חוקים לבית הספר ואת החלטת לבוא ללמוד שם אז תכבדי את זה.

איזה תקנון מעפן

אלנו בצפר מותר עגילים בגבה ובאף באוזנים בשפה וגםמותר לעשן בפינת עישון שהתלמידים עשו

redsnowhite

New member
בסדר זה התקנון שלהם וצריך לכבד אותו../images/Emo124.gif

היא החליטה ללכת ללמוד בבית הספר, אף אחד לא הכריח אותה.

Princess110

New member
חח זה נשמע בצפר למופרעים..

גם אצלנו מותר עגילים..אבל אסור חולצות בטן וזה..קפקפים של ים[החוקק הכי דפוק] ואצלכםם מותר פינת מעשנים...חחחח אצלנו גם מעשנים אבל זה כאילו אסור..!

ג ב ש ו ש

New member
בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

מקודם קמתי
אחרי שחזרתי מהעבודה ב-2 בלילה בערך.. שיהיה המשך יומטוב לכולם

צהריים../images/Emo42.gif

הלכתי לרופאה:D מפונקת קטנה זה היה כ"כ כואבבבבבבבבבבב היא לקחה דבר כזה מצד אחד ומצד שני הכניסה משכה משכה ואז הויציאה עם דבר כזה והוכל בשיא המהירות אני בוכה כול העיפרון נימרח:D ואז הלכתי לביצפרר עם הלבוש המגניב הזה:] חח שמתי לב שכימעט חצי מהאורן שלי אצל חברה שלי עכשיו גם השורט שלי היגע אליה מזל שיש לי 2 אז התבלשנו אותו דבר מכנס כזה שחור עם ציורים כאלה שורט וואנס וגופיית סבא וחולצה ביצפר כחולה מעל כזה מגניב:] כולם אמרו חח והיא אמרה שהמכנס שלה המנייאקית:D ושאחותי תשמע שהוא אצלה אין אותי כברר:D והיה סבבה רצח יש לי מורההה מדהימה לגיאמוטריה איזה מקסימה היא יואו ואני שונאת את המורה לשלח בגללה קרה הכול עם העגיל והמכה של היום?! דודה שלללללללללל האקס שלי ואח שלו מורה שליי לתנךךךךךךךךך

די! אני אחרי המבחן הזה סופסוף!

כמה חרשתי, אתם לא מבינים בכלל... אתמול לא הלכתי לביצ'פר כי זה על 2 ספרים והעד]תי לא לדחות הכל ללילה [עזבו את זה שלמדתי עד 12 וחצי בלילה.
] ובסוף? בכלל לא שאלו על מקומות ואנשים. כלום, שום דשבר שהיה שווה את כל זה. לפחות למדתי. חחחחח... כ"כ נלחצתי, כי זה המבחן הראשון שנחשב לי במגן
זהו. יום טוב

למעלה