בוקר אור ויום-יום חג

Tami661

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור ויום-יום חג../images/Emo74.gif

כן, כן... לכוווווווווווולם
אז ככה... נכון שהאילת הוא רק ממחר, אבל מה לעשות ועבדתכם הנאמנה מחוייבת גם לקצת משפחה בחגים? אז אני נוטשת מהיום את עמדת המחשב תוך הבטחה לא סגורה שאצליח ל"גנוב" אי אלו דקות התייחדות עם המחשב הדרומי. אני משאירה לכם קצת שיעורי בית
ככה... בשביל שלא תשתעממו
משהו בסגנון "חוברת לחופש" (מישהו זוכר את הדבר המפגר הזה?
היה מספיק שיכתבו "חוברת" למה איך שפתחת את הערימת דפים הזו הבנת ש"חופש" כבר לא הולך להיות
) מקווה שתתנהגו יפה (נו... באמת... כל אחד וה"יפה" שלו) כשאמא לא בבית... תנקו לפני שאני באה ותכבסו את הוילונות! אנחנו הולכים ליהנות בספינינגטון, לא אמרתי לנוח... אמרתי ליהנות!
נחשוב על הנותרים כאן עם כל סיבוב של הגלגל כל מילה (בשיר) תזכיר לי אתכם (די כבר בד"צית עם המסיקה הזו! גם את שיר!!! לא חושבות שהגזמתן?
) ו... מלייאנת'לפים
ים ו-
ות

Tami661

New member
../images/Emo63.gifשיעורי בית למדריכים...

כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת עם הפירגון למתאמנים שלכם? מייקי... תרגיע בבקשה... לא כזה רחוק (לא כזה פירגון
)
הכוונה:
התאמת המוסיקה לטעמם גם כשהוא שונה בתכלית מטעמכם
תכנון מערך אימון ודרגת הקושי בהתאם ל"אנרגיות" שלהם (בפירוש לא יכולת)
"לעשות שמח" בשיעור גם כשלא ממש שמח לך וגם כשברור שהאימון יכול להיות יותר מקצועי בלעדיו
היעדרות ממושכת (כמה זה ממושכת?...) - תתקשר/י או לא?
באיזו רמה תהיו מוכנים "להקריב" אירועים אישיים לסוגיהן על מנת לא לאכזב את מתאמניכם בביטול אימון? זה מה שעלה לי כרגע... אם יש עוד... בבקשה, אתם מוזמנים לפרט

רוצה לשמוע הקרבה אמיתית?

זה שאני לא באילת השבת זה כי אין לי לב יותר להבריז אחרי כל ההברזות האחרונות....

hilab3

New member
אולי בכל זאת אילת

למרות שנראה לי עדיף לא לוותר על אילת, לא??

hilab3

New member
עד השנה הבאה

שתיהיה לכולם שנה טובה ומתוקה... ועם הרבה ספינינג!!

התייחסות לשאלתך המעניינת

התאמת מוזיקה לטעם המתאמנים - אני משקיע שעות על שעות מדי שבוע במוזיקה ומגוון בטראנסים של אסטריקס,GMS,SKAZI,יחד עם דאנסים ורמיקסים,מוזיקה שחורה ומוזיקה ישראלית מרומקסת. אני חייב לאהוב את הדיסק אחרת הוא יורד מהמדף...אין מזרחית, אין רוק , ואין משהו שלא אתחבר. תכנון מערך האימון - יש מקומות שמראש אני יודע שאוהבים לרוץ בטירוף (בגלל מדריכה קלוקלת) ומקומות שאוהבים עומסים פראיים. 85% מהאימונים שלי הם אימונים משולבים המאפשרים לשתי הקבוצות להביא לידי ביטוי את אהבתם, ורק מעט הם אימוני מטרה מוכווני כוח או סיבולת לב ריאה. "לעשות שמח" - זה ספונטני. אני לא מגיע לשיעור בידיעה שהולכת להיות חגיגה, אבל אם הקבוצה משפריצה אנרגיות , אני משפריץ לא פחות ונהיית חגיגה... היעדרות - ברור שאומר, ובטח שמתקשר להתייעץ בעניין ולדווח.. הקרבה אישית - כמו שאמרתי על אילת, ויתור על צימר שקיבלתי במתנה בגלל שיעור חשוב במקום החדש, תכנון החופשות שלי שלא יהיה ביום של אימון במקומות הטובים, ויתור על הים בקיץ בימי שישי בצהריים, והכי הכי על שינת הבוקר בשישי שבת!!!!!!

hilab3

New member
אחלה מוזיקה!!

מזיקה ממש טובה וממש כל הכבוד על המאמץ וההשקה לא נראה שיש הרבה כמוך שהיו מוותרים על צימר באילת

Gspin

New member
../images/Emo13.gif

1. אלא אם אני שתוי או מאוהב. 2. מזזה? פרס למתרגם הסעיף. 3. אני תמיד עליז בשיעורים שלי... עד שמישהו מתחיל לעשות קולות של ספארי. 4. ראי סעיף 2. 5. אני מקריב טעימות יין וויסקי מידי יום רביעי (ובעצם חוסך כמה קלוריות). 6. איזה בלאגן הולך להיות כשתהיו בקרחנתון באילת!! 7. אולי אף אחד לא שם לב, אבל חליל כתב בשרשור אחר שהוא "ער". אבקש ממומחה לכלום לבדוק את משמעות המילה במילון ערבית-עברית (בתקווה שהוא לא ימציא שום דבר שלא כתוב שם).

האות השביעית בא'-ב'...

הבנתי... G מאמי, אולי G Unit... אתה רוצה להצטרף לתחרות ממנה ברח בעבר מקורבך ששירשר עצמו לכאן?...

o m e r 2 1

New member
תשובות

-אני משתדל להביא לשיעורים את מה שאני אוהב. לפעמים אני מביא סגנון שהוא אחר.... אני לוקח בחשבון שקהל המתאמנים הוא הטרוגני. אני עובד עם די.ג'יי שמספק את הלהיטים הכי גדולים ולא מאכזב....ועוסק המון באיסוף מוזיקה טובה. -כל אימון נבנה בהתאמה לקבוצה. -המתאמנים לא באים לראות מדריך במצב רוח מדוכדכך.... אנחנו צריכים לתת את המקסימום. -תמיד אודיע מראש. בנוסף,חשוב לי לדעת שההחלפה שאני מביא היא לא סתם כדי "למלא מקום".... -אני משתדל להפריד בין חיים אישיים לעבודה (חוץ מ....
). לא עובד בשבתות למעט מרתונים.

Tami661

New member
../images/Emo63.gif../images/Emo63.gifשיעורי בית למתאמנים

כמה רחוק תהיו מוכנים ללכת עם הפירגון שלכם למדריך? (הי עדידוש... להרגיע... לא כזה פירגון ולא כזה רחוק
) הכוונה פחות או יותר:
להתאים את סדר היום והאימונים לשעת ההדרכה של המאמן/ת הספציפי/ת
להרחיק בעקבותיו/ה ולעבור מכונים - להיכן שהוא/היא מתנייד/ת לצורך ההדרכה
להלל ולשבח כל אימון שלהם גם כש...
(קורה... אתם יודעים
... מותר!)
לוותר על התנסות או אימונים אצל מדריכים אחרים
עלויות... אין "חשבון" לכסף כשמדובר על המדריך/ה הספציפי/ת
"להקריב" אירועים אישיים כדי להיות נוכח באימון של הספציפי/ת - גם אם ניתן לא לוותר על האירוע אך להשתתף באימון של מדריך/ה אחר/ת. יאללה... שרשרו... נראה כמה אתם באמת אוהבים אותם
(או שהם סתם חושבים ש...
)

stoly

New member
בבקשה

אה וגם בוקר טוב ושנה טובה
להתאים את סדר היום והאימונים לשעת ההדרכה של המאמן/ת הספציפי/ת ברור
להרחיק בעקבותיו/ה ולעבור מכונים - להיכן שהוא/היא מתנייד/ת לצורך ההדרכה עד גבול הטעם הטוב ואם אין אימון בקירבתי
להלל ולשבח כל אימון שלהם גם כש...(קורה... אתם יודעים... מותר!) אם היא/הוא טובים, אז לא על אימון אחד ייפלו ואני יפסיק לשבח.
לוותר על התנסות או אימונים אצל מדריכים אחרים לא
עלויות... אין "חשבון" לכסף כשמדובר על המדריך/ה הספציפי/ת כנ"ל - עד גבול הטעם הטוב - (תלוי כמה המדריך/ה הולך רחוק עם הפירגון
)
"להקריב" אירועים אישיים כדי להיות נוכח באימון של הספציפי/ת - גם אם ניתן לא לוותר על האירוע אך להשתתף באימון של מדריך/ה אחר/ת. לא צריך להגזים..

hadarh

New member
אימונים הקרבות וקרבות ../images/Emo122.gif

אז ככה... אני עונה מתחום אומנויות הלחימה
כי זה הנסיון שיש לי: אני עברתי עם המאמן שלי 3 מקומות, וזה היה ברור שאני מתאמנת רק אצלו כי הוא אדם ממש מיוחד (בעיניים עצומות), אפשר לומר נדיר. מורה דרך שתרם לי אישיותית והתפתחותית. לפרגן לצערי לא ממש יוצא לי אבל אני מקווה שהוא רואה את זה עלינו. אין "חשבון" לכסף (עדיין לא חצה גבולות), גם כשניסיתי מאמנים אחרים (סקרנות), אף אחד לא דומה לרמת האנושיות שלו -שזה מאוד חשוב בתחום שלנו (גם מקצועית הוא סבבה
) להקריב אירועים אישיים.. אני לא פאנאטית

adiyuli

New member
מקבלים בונוס? ../images/Emo8.gif

ולמה לא כזה רחוק? לא שמעתי את עומר מתלונן
. אז ככה - את בטח מתכוונת רק לתחום הספינינג..
אני מתאימה את כל סדר היום לשיעורים שאני אוהבת. אין מצב שאני אפסיד שיעור של המדריכים מבחינתי.
כן, אני מגיעה למקומות שאף אחד לא רואה אצל המדריך
.. (רגע! לא לזה התכוונת!). אני מנויה בעוד 2 מקומות למען הספינינג. מרחיקה עד גבעתיים אחת לשבוע ולצורן פעמיים בשבוע.. שאר המקומות יש לי כניסה חינם
.
אפילו אם יהיה שיעור "לא משהו".. אני תמיד אבוא לשבח ולהגיד תודה. אין אצלי מצב של חוסר נימוס
. אם אין אנרגיות מצד המדריך, אני אביא אותן..
בהחלט. אבל.. ניסיתי את כל המדריכים אצלי במכון, ככה שאני חיה בשלום עם ההחלטה
.
ממש ממש לא.
הממ.. זה תלוי עד כמה האירוע חשוב לי. למסיבת יום הנישואין של ההורים הגעתי באיחור אחרי שיעור ספינינג.. מאד קשה לי לוותר על אימונים שאני אוהבת. הבעיה יותר גדולה כיוון שאני אוהבת הכל! וחג שמח כבר אמרתי לך??? שתהיה לך אחלה של שנה!

למעלה