בוקר אור ושבוע נפלא למשכימי הקום

../images/Emo42.gifבוקר אור ושבוע נפלא למשכימי הקום../images/Emo9.gif

שבוע חדש עולה מתוך חשכת הליל
יום מקסים שעומד להפוך ללילה קר
ונפלא.(סליחה רונית, אני מאד אוהבת את החורף) בהמשכו גשם
ושלג. וכדי לגרום נחת לקפואים,
נפשיר אתכם כבר לקראת סוף השבוע .

בוקר ושבוע מבורך לכולנו,ו סבסבתא,,,,,,

מי שאוהבת ת'חורף היא תאהב כל עונה בשנה וכל יום בשנה,אני דוקא לא מתנצלת על זה
זה דווקא מעניין וגם טוב שיש פעם
פעם
הקיצר את כל טוב השם שהבורא העניק לנו,

שבוע טוב לכל חברי הבית...

סוף שבוע הייתי סבתא במשרה מלאה...הייתי אומרת משרה וחצי....הבת הגיעה לסופ"ש והחליטה להישאר לשלג יירד [אולי ] אז בין העבודה..טיטולים..,סבתא בישלה דייסה".. ויצקיצות בלילה [השיניים ]..אני רוצה לאחל לכולנו שבוע נהדר חמים...נעים...וכייפי..

שויי

New member
ערדניקית ../images/Emo13.gif קיבלת מתנה ../images/Emo77.gif

ימי כייף עם המשפחה, עכשיו לעזאזל השלג... כדברי הבדיחה

שויי

New member
../images/Emo66.gif בונג'ורנו שודדת חמדודית

ולכם החמדודידידידידידידים הידד שהחזקתם מעמד כל השבת בלעדי. האמת.. הייתי במתח לדעת פרטים על חוויותיה של יערה היחיד... אני גלשתי בחופי הים וביערות, בין סלעים ובין פרחים, בין קקי של פרות לקקי של חזירי בר. כנהגת שטח מדופלמת נכנסתי לשלוליות וביצבצתי בבוץ בגיל......... הפעם לא צרחתי כי ההגה היה בידי
אוחחחחחחח זה טוב
לקינוח נפגשנו עם הצאצאים
והוריהם ועכשיו עם הררי אנרגיה אני מוכנה ומזומנה להתחיל את השבוע ברגל ימין. שיהיה לנו יום קסום ורגוע.

batiarr3

New member
בוקר טוב בוקר אור,../images/Emo42.gifבשמיים,נראה שיהיה יום

יפה היום כאן בדרום הרחוק רחוק איזה כייף לי- היום יגיעו אורחים שאני אוהבת אמנם לא אלינו אלא לבית מלון אבל,הבטיחו בפעם הבאה . . . ואולי יותר בריא שכך . . . ועדיין מתלבטת אם להגיע למרכז מז זה לא בא לי קור וגשם רק שיש לי תור חשוב היום יום ההתלבטות - עיזרו לי להחליט פליזזזזזזזזזזזזזזזז שיהיה יום קסום

stp51

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב../images/Emo204.gifנחמד בוקר טוב לכולם

אל תבואי תדחי אלא אם כן זה בלתי אפשרי, יש לנו מספיק ימים יפים שאת לא חייבת לרוץ דווקא בגשם ובסופה, לפעמים כל עקבה לטובה ומקווה בשבילך שגם הפעם. אני ביום יבש בלי תכנונים, נזרום לכל הכיוונים ונסחף אל מה שיש ומה שאין מקווה רק לטוב עבור כולם, שבוע טוב ויום קסום לכולם

מיקי801

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

היום החלטתי שמספיק לי להתפנק במיטה ופותחת חלונות ומשחררת את השפעת. קישטה היה נעים היה נחמד נכנסתי לסטטיסטיקה של החולים בשפעת אני צריכה עוד קצת כח ויאללה לעמוד על הרגליים עוד שבועיים יש לי יום הולדת ואני צריכה להיות במיטבי לקראת החגיגות. לכל החברים שיהיה יום נפלא

בוקר טוב לשבוע חדש../images/Emo24.gif

הרי כביסה מחכים לקיפול ולגיהוץ. נראה לי שאבלה את היום בכך. שיהיה לכולנו יום מוצלח

batiarr3

New member
יערה-אני חושבת שלא גיהצתי כבר שנים חהחה../images/Emo204.gif

למעלה