בוקר אור...(חושך האמת)

eilati27

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור...(חושך האמת)../images/Emo188.gif

איזה חשוך בחוץ כאילו 6 בערב לא ייאמן!!! בנות שיהיה לכן בוקד מקסים ויום נפלא,עבודה נעימה ועוד כל הברכות שתרצו,אני במצב רוח טוב מאוד אחרי שראיתי את כל מה שהיה אתמול בפורום.. איזה מקסים הוא ראיתי את הוידיאו שהוא צוחק ומחייך וזה עושה כל כך טובבבבבבבבב ג'קו.. שיהיה לך יום מושלם!!!!!!!! וגם לנו בנות... רק בשורות טובות!

livi4

New member
היי מתוקונת - בוקר טוב !!!

מה שמע' ? באמת זמנים מבורכים ללא ספק יש לנו ממה להינות .המצב של ג'קו רק הולך ומשתפר אולי אפילו יותר מזה ...
איזה חיוך אהה? איזה חיוך מדהים....עושה את היום....

eilati27

New member
בוקר טוב יפה שלי...

מה קורה ממי? אתמול קנו לי מלא מתנות
ליום הולדת ( מחר !!!!) איזה כיף היה!!!!!!!!! תכל'ס את המתנה שלי קיבלתי לפני 5 ימים (אחחחחח... איזה כיף להזכר) שיהיה לנו יום מקסים יפה שלי.... מתה עלייך...

livi4

New member
אוי נזכרת ביום חמישי ורק חיוך

עולה על פניי - איזה ערב מדהים אהה??? תשמעי , אני חושבת שערבים כאלו צריך כמה שיותר... ג'קו פשוט עושה את זה .. איזה זמר מוצלח
(הולכת לבשל וכבר חוזרת - יום חופשי צריך לנצל עד הסוף)יש לי ילדים שכחת???

Nova5

New member
כן, מחר תצפי לשרשור ברכות

אבל מה נסגר עם התמונה הזאת? - היא לא לשעות הבוקר...הגזמת...

livi4

New member
טוב אז תמונה לשעות הבוקר

תמונה תמימה ביותר חחחחחחחחחחחח

eilati27

New member
הייתי חייבת...

מתה על התמונות האלה שהוא עושה פוזות אבל... איך זו? יותר שעות הבוקר לא? נראה כאילו גם הוא התעורר הרגע... חחח... מתה עליך ג'קוווווווו

eilati27

New member
חחחח צודקת

אבל הוא עושה שם פרצוף מצחיק כמו שאני עושה שאני שפוכה כבר.... יוווווווווווו חמוד שלי איך בא לי כבר לראות אותך שוווווווווב!!!

Nova5

New member
מסכימה איתך לגמרי, ללי

ואתמול בערב בקשר לדידה וזואי רק רציתי להגיד שדידה התראינה לצלם של טדי, וזואי הייתה ממש קרוב לנקודת צילום. זהו

Nova5

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo188.gifבוקר טוב לכל המתוקיזות!

רק בבוקר ראיתי כל הקטעי ווידיאו של "שיר שלנו". איזה מתוק הוא יצאה שם, חוש הומור נהדר, הכי אהבתי קטע של Ynet

Nova5

New member
אכן, נסיך לילה מסרטי פנטזיה...

(ציטוט עצמי -
), ליבוש, איך את מרגישה?

livi4

New member
מרגישה כמו חדשה- והיום יום חופשי -

בא בזמן - לארגן את כל הדברים - ולחזור מחר לגשם ...

מה כל כך טוב ../images/Emo46.gif

הדולר מתחיל לעלות... ולא הספקתי לקנות כרטיסי טיסה לשבועות...

מכירה מוקדמת באלעל...

זהו שחשבת שה4.1 יחזיק עד תחילת השנה האזרחית...אבל הוא מראה סימני התאוששות הדולר וזה לא שאני כזו כלכלנית...פשוט ההכרות שלי עם הדולר זה רק דרך כרטיסי טיסה... בקיצ...טיפ שווה באלעל יש תמיד מכירות מוקדמות של כרטיסים...ממש מוקדמות.. וזה לא צ'רטרים... שהם גם בסדר אבל כשנוסעים עם ילדים..אז צריך את כל הפינוקים והביטחון... ואל תגידו שזה לא טיפ השבוע...

eilati27

New member
חופשי ללי

טיפ השבוע!!!! טליטל לתשומת ליבך!!! לנעוץ!!! חחח... צודקת ללי זה מעולה,אבל תתחילי לרוץ אם זה לפני שהוא ממשיך לזנק מעלה.... נו מה קורה אצלכם יש כבר
שלג אצלכם???

Nova5

New member
../images/Emo130.gifבורסה גם תפויה לעלות

אחרי שבוע מאפן שהיה שם. אז מי שרוצה טיפ להשקעה - אני חושבת לתקופה קצרה – כדאי

למעלה