בוקר אור

eilati27

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

alona37 תודהההההההה!!!! ריגשת אותי על הבוקר... ראיתי את הוידיאו של הראיון,ודמעות הציפו אותי... תודה!!! דרך מושלמת ליום נפלא! תודה!!!! בנות שלי יקרות שיהיה לנו יום מושלם... וג'קו יפיוף אתה לא מבין כמה אהדה פתאום יש ברחוב... אפילו "אנשי הביטוח" הקשוחים שלי בעבודה מתרככים לאט לאט בכל פעם ששמך עולה על שפתותיי... רק תצליח ילד יפה! שיהיה לנו בוקר קסום והמשך יום נהדר!

Nova5

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב לכל המתוקיזות!

eilati27

New member
יאנה את נקרעת עליי../images/Emo6.gif

אני יושבת ורואה את זת הוידיאו שוב ושוב ושוב... לא מצליחה לעצור.. איזה יפה הואאאאאא!!! בן כספית הצבוע הזה... "הצעתי לו שנעשה הזדככות..." למה הרסת אותו מלכתחילה???
אויייי אני מתה עליו אני לא יכולה... עוד פעם אחת אני שמה play מפטרים אותי... בדוק...

Nova5

New member
אילתי, אולי תשתמשי בווידיאו

כדי לשכנע עוד אנשים לשיר "נירדם" תגידי, אם בן כספית יכול, אז... יש לי רעיון, בן כספית הציעה לו "לעשות הזדככות משותפת" - אולי דואט?

eilati27

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הרגיזו אותי עכשיווווווווווווווווו!!!!!!! יצאתי לעשן עם בחורה ועוד בחור מהעבודה,ורק צחקו עלי שסיפרתי על ההופעה בחיפה וכמה אני נלחמת בשביל להגיע!!! למה לא מבינים את זה??????. למה???????????

reviital

New member
אילת בוביזה, מה עניינים?

שתפי אותי באיך את נלחמת להגיע? א. כי אבין אותך... ב. כי גם אני רוצה ועדיין אין לי איך להגיע!! אז בואי נלחם ביחד.

בוקר טוב בנות יפות

למה אני אף פעם לא רואה כאלו דברים... איפה ראיון? אילתי, איפה בביטוח גם אני בביטוח אולי אנחנו... (תכתבי לי באישי) נובהלה יקירתי מממצב?

Nova5

New member
בוקר, תותה../images/Emo13.gif

רעיון מYבעשר, אלונה מצאה אותו והעלתה אתמול, אשכול נעוץ למעלה

../images/Emo124.gif מתוקיזותתתתתת בוקטוף

יש לי פנאי פלוס, אני פשוט עמוסה בעבודה...יש חג...טוב תקשיבו... ציטוט: "בטדי אינטראקטיב, חברת האינטרנט החדשה של טדי הפקות, השיקו לפני כשבועיים את אתר האינטרנט של הכוכבת הנולדת הראשונה, אבל מבטיחים כי זו רק יריית הפתיחה. בעתיד הקרוב יזכו גם הגברברים הראל סקעת וג'קו אייזנברג להשוויץ באתרים משלהם. כך ייעשה למי שטמירה ירדני חפצה ביקרו."

eilati27

New member
אוייי נחת! ../images/Emo140.gif

אוהבים אותך טמירה!!!!
יאללה זריז,שנוכל לעבור כולנו דירה לאתר הרשמי שלך ממי! אמן!

rifkin1

New member
ואיייי....מה יש לכן ממנו???

כן הוא חתיך אבל עדיין...חחחחחחחח סתאם...חחח

eilati27

New member
rifkin1 אני קוראת אותך לסדר!!!

איך אפשר להתעלם מהדבר הזה -------------------------> אה'??? יאמי!!! "זה הלב שרוקד כל הלילה.... ולא מפחד לאהוב את הרע מנצח..." אחחחחח רנצ'וק!

eilati27

New member
ושרואים את זו...

בכלל אי אפשר להתעלם מהחיבור המושלם בין שניי העולמות :

למעלה