בוקר בוקר, לילה לילה

צטלע

New member
../images/Emo42.gif בוקר בוקר, לילה לילה ../images/Emo29.gif

לילה טוב לכולם

צטלע

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo199.gif

נפתח בהתנצלות חח, לא הייתי כאן הרבה זמן. וזה כי אין לי זמן :( באמת. את כל חופשת פסח ואחריה ביליתי בחדרי החזרות לקראת המופע סיום שלנו (שהיה השבוע, והיה מגניב לאללה
). ואחרי שסיימתי את זה נכנסתי לשבוע-שבועיים מטורפים
הספקתי כבר לעשות בגרות השבוע (איך לעזאזל הגעתי כבר לבגרויות???) יש לי מחר מתכונת, יום ראשון מתכונת, שני בגרות בע"פ, חמישי מתכונת, שישי מתכונת (זה חופש אגב..). כנראה שאין דבר אחר חוץ מלשים את האייקון הזה -
. טוב זהו, יש לי מחר מתכונת בפיזיקה :( שיהיה לכולנו בהצלחהההה
וסוף שבוע מקסים!

Katia123

New member
בהצלחה בהכול !!

לי יש מתכונת בספרות יום שני ..... צריך לשבת ללמוד ואין לי כוח =/ מקווה שיהיה טוב =) אהה והשבוע היה לי בגרות באנגלית בע"פ ..הלך טוב מאוד !! באמת איך הגענו לזה ??

צטלע

New member
תודה רבה! ובהצלחה גם לך :)

בהצלחה רבה במתכונת בספרות!! יש לי היום מתכונת בערבית בע"פ :( יום טוב לכולם ובהצלחה!

צטלע

New member
לילה טוב לכולם :)

ספרו מה חדש אצלכם. ממש כבוד איך בועז עלה לגמר :) למרות שאני חייבת לציין שהשנה היו שירים מוזרים לאללה לא? חח במיוחד התרנגול הודו הזה
חוגגים את ל"ג בעומר?? יאללה לי יש מחר 2 מתכונות באנגלית
אוףף מתי הכל הולך להגמר. בהצלחה רבה לכולם :)

צטלע

New member
חח איזה הזוי שכבר עבר זמן ממה שתיארתי פה

כנראה שזו יותר עצוב מאשר מצחיק. העיקר שאני אעבור את השבוע הסיוטי הזה - של מתכונת באזרחות - בגרות בפיזיקה !! - מתכונת במתמטיקה. בלתי אפשרי זו המילה המתאימה.
יאללה מחר מתכונת באזרחות. שיהיה לכולם בהצלחה בהכל :):)

צטלע

New member
:(

אני מתחילה לאהוב את הקטע הזה לראות את השתלשלות המבחנים שלי בעעע יואו איך כבר עבר כ"כ הרבה זמן.. טוב, מחר מתכונת במתמטיקה. בהצלחה לכולם!!!!

למעלה