בוקר טובב למה לא פותחים פה שירשור כזהחבל שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום מעולה שבת שלום שלמות
ג ג ב ש ו ש New member 21/1/06 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טובב../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif למה לא פותחים פה שירשור כזה חבל שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום מעולה שבת שלום שלמות
../images/Emo42.gifבוקר טובב../images/Emo42.gif../images/Emo88.gif למה לא פותחים פה שירשור כזה חבל שיהיה לכולנו בוקר טוב ויום מעולה שבת שלום שלמות
מ מאמיייייייייי New member 22/1/06 #12 תאמת שאני לא זוכרת כבר../images/Emo122.gif אני חושבת שיש לי עוד תמונות משם...אבל יש לי כל כך הרבה תמונות בתקיה שאין לי כוח להתחיל לחפש...
תאמת שאני לא זוכרת כבר../images/Emo122.gif אני חושבת שיש לי עוד תמונות משם...אבל יש לי כל כך הרבה תמונות בתקיה שאין לי כוח להתחיל לחפש...
ח חניניתה New member 22/1/06 #10 עברה מהר.. זה תמיד ככה.. כל השבוע אני מחכה ליום שבת ואז שהוא מגיע הוא עובד בטיל! ביום שישי יש לי יום הולדת!
עברה מהר.. זה תמיד ככה.. כל השבוע אני מחכה ליום שבת ואז שהוא מגיע הוא עובד בטיל! ביום שישי יש לי יום הולדת!
0 0o0o loren o0o0 New member 22/1/06 #11 ../images/Emo20.gifמזל"ט מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo20.gifמזל"ט מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif