בוקר טוב אהובים

../images/Emo42.gif בוקר טוב אהובים

השמש באמצע השמים עוד מעט, וההודעות, שאלות, חוויות.... קצת חסרות בשמי ממלכת הטנטרה. יום קסום, משודרג, יום מחוייך, שמח ע ד ה ג ג ! אוהבים

ע פ ר ל ה

New member
ערב טוב חבר'ה../images/Emo29.gif

עומס עומס עומס... עובדים עובדים עובדים... לא היה לי את הזמן להציץ. אז מה שלומכם? את סופ'ש בילינו בצפון היפה,על הר גבוה עם אוויר נקי ונוף מעלף. יום א',בחזרה לשיגרה המטורפת עד סופ'ש הקרוב,וכך הלאה... ואני תוהה היכן כולכם? מאוד שקט פה. איפה אתם ח'בריה? מיכה טייגרון מנהלים איפה כולם??? אולי צריך לחשוב על הצעת ייעול כדי שיהיה מעניין פה? נושא מסויים אחת לשבוע,שימשוך אליו דיון וכך החברים יוכלו לספר,לשאול,להביע דיעה...? זזה להכין ארוחת ערב קלה עוד אשוב

../images/Emo20.gif ערב טוב ,מתוקה

באמת חסרים לנו כאן כמה אנשים... מיכה עבר דירה..(חיברו כבר את המחשב ? מיכה?) טייגרון עבר גם..(מצאת כבר רונצ'וק?) המנהלים - מנהלים מרדף אחי הזמן... עדיין לא מצאו את השעה ה-25 ביממה. מטפלים, מטפלים, מטפלים.... (תודה ליקום לריבוא כוכביו וליושב במרומים על השפע) מגבשים תכנים לסדנאות הנוספות שהולכות אוטוטו להפתח... מחפשים זמן -כבר אמרנו??
למען האמת חשבתי (יותר נכון קבלתי השראה ממנהלת מקסימה של פורום אחר) על פרוייקט שיהיה כאן כל שבוע.
חיבוק מתוקה...

ע פ ר ל ה

New member
סבבה,ובהצלחה בפרוייקט../images/Emo24.gif

אני עוד מחכה למיכה ,רון,וכל הייתר... ערב נפלא אנשים
עפר החן לנצח

../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif כאילו....

הפרוייקט מסומן במליון
ועוד ל א הצטרפת??? מיכה - נראה לי שעדיין עור דירה. רון - עדיין לא מחובר מחשבית... כל היתר - כנראה ממתינים....
אז מה ה 5 שלך?

למעלה