בוקר טוב. אתם תאמינו שהצנון חצי מרוקאי?

easternstar

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב. אתם תאמינו שהצנון חצי מרוקאי?

אורבך מבייש את המוניטין המפואר של הגברים המרוקאים..מתברר שהאמא שלו מרוקאית והאבא אשכנזי.. איך גבר מרוקאי יכול להיות צנון אחרי החינוך בבית??בצחוק..אני לא מאמין בסטריאוטיפים. מה דעתכם שלכם על סטריאוטיפים של עדות?

דידי 9

New member
טוב כמה דברים עליכם :) אז ככה..

דידוש 100=אחלה בחורה, חכמה, פתוחה בחשיבה, לא נגרת אני מתה עליה:) היא חושבת כמוני בדרך כלל קליי=איום ונורא..מעיק כמו אחד החברים של איתן, נעול וחופר בלי הפסקה, לא מוכן להיות פתוח לדברים שמתפתחים אלא נעול על מה שקבע לעצמו מראש. גם רמת הויכוח איתו, מעצבנת ביותר! לא בגלל המלל אלא צורת הכתיבה שהוא מנסה להפיל אותך, רק כדי להיות צודק בפורום חחח הפסד שלך, יקירי:) מקווה שתמצא פה הרבה חברים. השאר לא התעמקתי

בעיני קליי חד אבחנה, שנון ומצחיק וממש, אבל

ממש לא נעול בדעותיו. הוא פשוט מנתח נכון את מה שהוא רואה/שומע ומגיב בהתאם לסיטואציה (ההזויה
). אגב, אם לא היית מציינת את שמו, הייתי יכולה להיות בטוחה שאת מתכוונת לשתי בחורות אחרות בפורום
ובלי קשר, דידוש אחלה בחורה.

דידי 9

New member
פוציקוצי, את נגררת. תחדדי את המבט על קרן, ותר

ותראי. הקליי הזה נעול ואתי-באופן אישי-משעמם למוות. היוני של הפורום חחח אבל ברמה טיפשית. ויוני לא טיפש. אתי-עושה את התכנית! מתי תבינו?? היא הטריגר לכל מה שקורה שם. לא רק בהומור-אלא באופן כללי. וקרן-זו הבחורה הכי מטריפה שם. מכל הבחינות

easternstar

New member
klay הוא אחד השנונים והאינטליגנטים בפורום

klay כותב תשובות שנונות וחכמות שקורעות אותי מצחוק. התגובות בינו ובין כמה אחרים מפילות מצחוק. יש עוד כמה שנונים בפורום. דידוש אחלה בלי קשר לקלי.

דידי 9

New member
שנונים?! נו באמת! אז רק מילים מרובות ושטויות

קונים אותך. זכותך חחח אצלי השנינות היא דבר אחר, סורי! ועכשיו בטח הוא ידבר על אתי בהקשר שלי, כי הוא יורד נמוך, והוא משעמם, ועונה לא לעניין...עוד תווכח בזה! אלא אם זה טעמך-זכותך! בעיני הוא כל כך רחוק מזה

עינת 1

New member
דידי , לא יפה לדבר ככה

לדעתי, קליי אחד המעניינים כאן בפורום וכיף לקרוא את ההודעות שלו. לא יכולה להביע את דעתי עלייך, כי לא התעמקתי בך.

דידי 9

New member
סוזי מה קשור גיל? את כתבת שאת

בת 6-על פי רמתך השכלית, והרמה המנטלית-כתבת את גילך הנכון. ותתאבדי. את די מיותרת:) קנאית

למעלה