בוקר טוב בוקר אור,

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור,../images/Emo59.gif

עד כמה אתם מוגנים ומאובטחים במקום העבודה? האם יש שומר בכניסה? גלאי עשן? מיכשור לכיבוי אש? יציאת חרום? והעובדים בחוץ האם מקפידים על לבוש הולם, כל עבודה לפי צרכיה - קסדה? נעליים גבוהות, אזניות או אטמי אזניים? יום נעים

בטיחות וביטחון../images/Emo196.gif../images/Emo150.gif בעבודה

עד כמה אתם מוגנים ומאובטחים במקום העבודה
כשעבדתי בעזריאלי, הרגשתי ביטחון מכיוון שהמקום מאובטח ושמור מכל הכיוונים. אחת לשנה,שנה וחצי, גם הם עושים שם התפנות של כל הבינינים במיקרה של טרור. חוץ מהפחד של 11 בספטמבר, קשה לי להאמין שיהיה שם פיגוע.
האם יש שומר בכניסה
בעזריאלי היה שומר. לא בכל מקום שעבדתי בו היה שומר. כי לא תמיד היה צורך.
גלאי עשן? מיכשור לכיבוי אש? יציאת חרום
יש חובה על כל בית עסק לדאוג לכל הנושא הזה, אחרת אי אפשר לבטח את בית העסק.
והעובדים בחוץ האם מקפידים על לבוש הולם, כל עבודה לפי צרכיה - קסדה? נעליים גבוהות, אזניות או אטמי אזניים
אצלנו בעבודה אין צורך בפריטים האלה. אבל אין ספק שיש צורך להקפיד עליהם במקומות שהם נידרשים מתוקף העבודה.

אצלינו הכל מסודר. יש שוער בכניסה,

גלאי עשן, מכשור לכיבוי אש ויציאות חרום. רק מה? יציאות החרום נעולות במפתח כדי שחלילה לא יקחו משהו מאוצרותינו ויצאו דרכן. אמנן יש מפתח בתא נעול לא רחוק מהדלת, אבל בשעת חרום?! כשכל שניה או דקה חשובה?

והעובדים בחוץ

והעובדים בחוץ האם מקפידים על לבוש הולם, כל עבודה לפי צרכיה - קסדה? נעליים גבוהות, אזניות או אטמי אזניים? האם השאלה הזו הוכנה במיוחד בשבילי? נעלי עבודה-לאח שלי היו 2 נעלי עבודה שהוא קיבל בעבודתו הקודמת, אז לקחתי אותן אלי.(מסתבר שאנו באותה מידת נעלים-46 אוזניות-לאחרונה רכשתי לי אוזניות,וזאת לאחר שנפגמה לי השמיעה, והאוזן היתה נסתמת לי. מאז שקניתי את האוזניות(האיכותיות מאוד-80 ש"ח), נמנעו ממני הבעיות האלה.

בקשר לאוזניות - לקוחותינו לפעמים

משתמשים בהן, בתקוה שלא נתפוס אותם מדברים בסלולרי.... (מה לעשות? אסור)! וחוץ מזה אין צורך בהן פרט להשתקת ה-שששששששששששש המפורסם!

בוקר צח בוקר זך

עד כמה אתם מוגנים ומאובטחים במקום העבודה? האם יש שומר בכניסה? אצלנו יש מס' שומרים: מאבטח בכביש המוביל למגרשי החניה של העסקים במתחם, מאבטח בכניסה לקומפלקס עם הפיאצה הבודק את כל מי שאין לו תג עובד, מאבטח בכניסה לכל בניין ודלתות אלקטרוניות הנפתחות באמצעות תג עובד\מבקר. גלאי עשן? לא שמתי לב. מיכשור לכיבוי אש יש ויש. יציאת חירום - כן + תרגילי פינוי המוני תקופתיים. לבוש הולם - כל עוד לובשים מכנסיים ארוכים + חולצה שאינה חושפת חזה שעיר, ונועלים נעליים הכל בסדר. קסדות, שכפ"צים ושאר מיגון אישי - לא צריך.

../images/Emo42.gifבוקר טוב בוקר אור, יש לי עוד

שאלה. האם במקום עבודתכם לובשים "תלבושת אחידה"? והאם יש לכם תגיות זהוי? וישר אענה- אצלינו אין. ומכיון שיש לנו לקוחות לא מעטים אז הם נענים ב- "לך/י ל.... במחלקת ...." וכשמגיעים למחלקת.... שואלים על ....

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אצלנו לא לובשים תלבושת אחידה
. כשעבדתי בכבר בעזריאלי היה לי תג זיהוי.

מוגנת

ומאובטחת יש שומר בכניסה (ובשמיים
) יש גלאי עשן יש מיכשור לכבוי אש מהמשרד אין יציאת חירום, מהבניין יש ואין צורך אצלנו בלבוש מיוחד מקסימום כפית רגיעון של הדס מידי פעם :)

למעלה