בוקר טוב בנות! הספירה לאחור

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב בנות! הספירה לאחור

התחילה! זהו עוד 5 ימים

J-סיקה

New member
אוף אני עושה הצפה אבל רויטל .....

זה מזל טוב לדירה לחתונה וליומולדת שלך

ג´ס מתוקה תודה אבל....

היום הולדת שלי כבר היתה לפני חודש..... מאיפה הבאת את זה פתאום...? בכל מקרה תודה על כל הברכות. את משו משו

הילית*

New member
יו שיר, איך אני מתרגשת בשבילכם..

אני מרגישה שעברנו דרך כ"כ ארוכה ביחד (למרות שהיא רק כמה חודשים...) וכשאת עוברת עכשיו את השבוע האחרון אני מרגישה כאילו אני עוברת איתך. כל החששות, כל ההתרגשות והאנשים שמסביב שרק מלטפים ורוצים שיהיה לך הכי טוב... והכי מוצלח. אני כ"כ מתחברת להרגשה שלך.... בתקווה שתהיה לך חתונה נפלאה והתרגשות שלפני ללא לחץ וגם ללא חששות וכאב (לא כמו אצלי) שלך בהתרגשות, הילית

*שיר

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

הברכות שלך גורמות לי להמון התרגשות ולשמחה!! גם אני מרגישה שאנחנו כמו משפחה (וירטואלית אמנם, אבל משפחה)- עברנו דרך ארוכה יחד, המון תלאות ושמחות, בעיות ודילמות, ועזרת לי המון!! אני אפילו לא יכולה לומר לך כמה, בין אם זה במספרי טלפון חיוניים ובין אם בהמלצות מצויינות או סתם מילות עידוד ותמיכה.
תודה, ושוב תודה על הכל

רחלי1

New member
שיר!!!!!!!!

שיהיה לך שבוע רגוע, קסום ומוצלח, ושלא תשכחי אותו בחיים!!! מזל טוב ענקי וחיבוקים, רחלי

*שיר

New member
תודה לכוללללללכן! ../images/Emo25.gif

אני ממש לא קולטת שזהו זה - שזה באמת קורה ביום ששי הזה. האמת , שיש לי כבר הרבה פרפורים בבטן
, אבל אני מנסה לשמור על קור רוח ולהתנהג כרגיל...
ושוב אני רוצה להודות על התמיכה האינסופית ועל האוזן הקשבת והעצות הנהדרות. מה הייתי עושה בלעדיכן!?

J-סיקה

New member
וואוו חמישה ימים זה לא כסף.. ../images/Emo5.gif

אבל הם נגמרים מהר תהני בהם ותעשי המון כיף

sharon_bn

New member
חמישה ימים? קדימה ללכת לקרוע

את העיר, ולנסות להגיע הכי רגועה שאפשר (למרות שאי אפשר).

*שיר

New member
אין לי זמן לקרוע את העיר... ../images/Emo10.gif

וחוץ מזה אני מתה כבר לאיזה ערב שקט בבית. קצת בישולים
קצת טלויזיה
אני כבר לא זוכרת מתי לאחרונה היה לי כזה..

הילית*

New member
ממש הוצאת לי את המילים מהפה...

אני חייבת להגיד לך שגם אני בסוף ההכנות כ"כ רציתי לשבת בבית, לאכול אוכל שאני מכינה וסתם להתבטל.. ורק השבוע (כשלושה שבועות לאחר החתונה) אנחנו נתחיל להרגיש שיש זמן לבית...

*שיר

New member
רק שלושה שבועות אחרי אפשר לנוח!?

למה? מה צריך לעשות אחרי? דרך אגב, לנו יש עוד את כל סאגת ראש-השנה מיד אחרי ושבת חתן שבוע אחרי החתונה. ממש חתונה אינסופית

הילית*

New member
אל תשכחי שהיינו גם קצת בחו"ל

והיה סיבוב הופעות עם אלבום התמונות אצל ההורים והאחים...וערב אחד לשלם לתקליטן וערב אחר לקבל את התמונות וכו´. החתונה עוברת כ"כ מהר, אבל כמה בלגן יש מסביבה...

שירי71

New member
אהלן שיר!!!

אחרי העדרות של כמה ימים (הקו שלי הועבר, היינו בסופש בים המלח) שבתי וחייבת לומר לך ש(שוב) היית במחשבותיי - והמון. סיפרתי לאייל עליך, חשבתי עליך במלון ואני רוצה להצטרף לכל המאחלות והמברכות ... שיהיה לך שבוע כייפי ורגוע ותהני ותהיי שלווה... וכן קשה להאמין שזה כבר השבוע!

למעלה