בוקר טוב-הודעת פרישה

../images/Emo42.gifבוקר טוב-הודעת פרישה../images/Emo43.gif

יקרים שלי
לפני כמה חודשים ראיתי שהפורום הזה גווע לאיטו, וכאב לי כל כך , אני זוכרת את היום שהייתי בבית של אסנת סדן והיא ספרה לי על הרעיון להקים את הפורום הזה, רעיון שמומש, ואולם אסנת היקרה נסעה לשנה של שיט עם משפחתה, ולפורום לא היתה מנהלת , לקחתי על עצמי את מלאכת הנהול, ועם הזמן חברתי לקרנושי שעושה כאן עבודה נפלאה. אני עסוקה מאוד בנהול פורום מתכונים ומאמש בנהול פורום נלחמים בתאונות הדרכים (מספרו 206 ואתם מוזמנים). אזי פניתי להנהלת
ובקשתי להשאיר את הפורום הזה בידיה הנאמנות של קרנושי, ובידיכם. אני לא הולכת מכאן ואשאר אתכם בכיף ובאהבה (ואפילו אלבש חליפה אבל אדומה
הפועל), אבל כמנהלת תתפקד קרנושי. קרנושי יקירתי כבוד גדול נפל בחלקי להכיר אותך אישית ולנהל יחד אתך את הפורום הזה - גם אם לתקופה קצרה - את תורמת המון לפורום, ובהצלחה עם שינוי השם. פנינה

בוקר אור פנינה ולכל בנות הפורום

מההכרות הקטנה שלי עמך הספקתי להבין שאת אדם נפלא מאחלת לך בהצלחה בפורום החדש נלחמים בתאונות הדרכים פורום חזק שימושי

עלי והצליחי בכל מה שאת

מנהלת, נשמח לראות אותך פה , ובפורום "נלחמים בתאונות הדרכים". בהצלחה

אנו מודים לפנינה

על הניהול המסור של הפורום עד כה ומאחלים לה בהצלחה בהמשך ניהול הפורומים האחרים
המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

תיקי פ

New member
פנינה בהצלחה בהמשך דרכך וקרנושי

בהצלחה בתפקיד הרחב יותר חחחחחח , בטוחה שתעשי את זה בצורה הטובה ביותר

פנינה יקירתי ../images/Emo24.gif

אני לא נפרדת ממך כי את נשארת פה אתנו אומנם בחליפה אדומה אבל איתנו. הכרתי בן אדם נפלא שיודעת לתת ולהעריך דברים נתת לי את הפורום היקר הזה ואני מבטיחה לתת לכולם הרגשה ביתית וחמה והרים כמה שיותר את הפורום. מאחלת לך בהצלחה בניהול הפורום השני ומבטיחה לבוא לבקר אוהבת מאד קרן

למעלה