בוקר טוב, היום הגדול הגיע

petel

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, היום הגדול הגיע

זהו, לאחר שנה של ארגונים הכנות הפקות וריצות - הגיע היום הגדול ! היום שחיכינו לו כל כך אני כמובן לא יכולה להתנתק מכם כל כך בקלות (רואים שאני ממש מכורה), והייתי חייבת להכנס ולהגיד לכולכם שלום לפני שאני יוצאת לדרכי רציתי להודות לכולכם על התמיכה
. ארגון החתונה ביחד עם הפורום הפך את החוויה למשהו יוצא דופן מיוחד וכיפי (כבר כולם מסביבי שומעים כל הזמן פורום ופורום...) רציתי לספר לכם שישנתי ממש טוב בלילה, ולא חלמתי אפילו חלום אחד ! אפילו לא התעוררתי מעצמי אלא רק בזכות השעון - הייתי כל כך עייפה וזהו, תחזיקו לי אצבעות, אני מתחילה להתרגש עכשיו... מבטיחה לחזור בקרוב ולעדכן איך היה, וכמובן גם תמונות באהבה,
אתל

הילית*

New member
יו, אתל איך אני מתרגשת עכשיו בשבילך

משחזרת גם את הבוקר
שהיה שלי ועולות בי מחשבות של התרגשות גדולה, זוכרת את הבוקר כבוקר רצוף טלפונים
, את ארוחת הבוקר הגדולה שאמא שלי הכינה....
ואני כ"כ מצליחה להתחבר אליך עכשיו.... שיהיה לך ולאפי את יום מוצלח
, מלא התרגשות ששיאה יבוא לידי ביטוי בערב
שלך הילית

סיגל2

New member
אתל, הרבה מזל טוב ביומך הגדול

ואנו נחכה כאן לשמוע את הסיפורים השמחים ולראות את התמונות. הרבה הרבה אושר

אתל, המון המון מזל טוב!

שיהיה לכם היום ובכלל הכי כיף בעולם!! אני כל כך מתרגשת בשבילך, וגם אני מחכה כבר שיומנו יגיע... שתהיה לך החתונה הכי מרגשת ונהדרת שאפשר.

לאתל ואפי המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

שיהיה לכם היום המאושר ביותר , וכך כל הימים שאחרי. אתל ממש החזרת אותי ליום הזה כשהתעוררתי בבוקר, וואו אני ממש מתרגשת בשבילך. שיהיה לכם רק טוב רויטל

יפעת22

New member
מזל-טוב |יין אני כ"כ שמחה בשבליכך

שזה מגיע.. שיהיה לך יום חלומי והמון המון מזל טוב

רחלי1

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif

אתי@

New member
אתל יקירתי, אני מאחלת לך ולאפי

המון מזל טובים וחתונה משגעת. תדעי לך שחשבתי עליך המון אתמול והיום (שמורה לך פינה חמה בליבי
) ואני ממש נרגשת בשבילך. אולי את כל ההתרגשות שלך אני לקחתי ונתתי לך לישון טוב בלילה
אז המון המון הצלחה
ותחזרי מהר לספר איך היה שלך
אתי@

למעלה