בוקר טוב... הייתי רוצה להתיעץ

אתי@

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב... הייתי רוצה להתיעץ

איתכם.... אני מתענינת מאוד מבמה שאתם מכנים "אמנות שימושית". בחנות "תחביב לכל עת" מקיימים ´מרתון שיפוץ רהיטים ומרקמי עץ´ שנראה לי מעניין, והייתי רוצה לשמוע את דעתכם עליו. המרתון כולל את הנושאים הבאים: * woodwash * decel-it הפרדת תמונה מנייר * קורוזיה - חרס ופח * ליימינג - פציעת העץ * שבלונות + מכחול טופ * שעווה - בגוונים שונים * יצירת תבליט בעזרת פסטה חולית ושבלונות סול * crackele glaze - פיצוץ רקע * גולדפינגר - טכניקת זהב ונחושת * step 1+2 - פיצוץ עליון. מדובר בפגישה של 5 שעות במחיר 195 ש"ח (ללא החומרים). רציתי לשמוע את דעתכם על הקורס, האם הזמן המוקצב לכל כך הרבה נושאים מספיק להפנמת הנושאים, והאם המחיר סביר. אשמח לקבל פידבקים
תודה ויום נעים
אתי

av_i_va

New member
סדנא../images/Emo140.gif

לשאלתך: הסדנא אכן מאוד מעניינת ומכסה תחומים נרחבים הזמן בהחלט מספיק והמחיר מאוד סביר קיימת רק בעיה אחת: לא שאלת לגבי עלות החומרים שאת מחוייבת לקנות. זה יכול להגיע לסכום נכבד של 500-600 ש"ח זהירות כי כאן המוקש האמיתי!!!! ברוב החומרים לא תשתמשי לאחר הסדנא.
הגדירי באיזה תחום מכל מה שציינת יש לך עניין מיוחד התחילי באחד מהם. השקיעי ברכישת חומרים התנסי הכיני פריטים אלה או אחרים ועברי לטכניקה אחרת כאן בפורום תקבלי הנחיות מדוייקות לגבי אופן השימוש. שיהיה יום מקסים

אתי@

New member
תודה על התשובה

דווקא שאלתי לגבי עלות החומרים
והתשובה היתה שאם אין לי ממש כלום בבית (יש לי טיפה אבל חומרים ישנים ואני לא יודעת באיזה מצב הם) אז זה יכול להגיע ל-280 ש"ח. אני מקווה שההערכה הזאת נכונה. לגבי ההצעה שלך, להתחיל בתחום אחד: האם את מכירה מקום שבו אני יכולה ללמוד רק תחום אחד ולא סדנה שלמה???

ayelet i

New member
הי אתי!

אני עשיתי סדנא דומה ב - paint magic. הסדנא היתה של יום שלם (עד 5, למיטב זכרוני) וכללה את כל הנושאים שהזכרת לעיל. הם סיפקו את כל החומרים - אבל היתה יקרה מאד - כ - 500 ש"ח. התייחסתי אליה כאל יום כיף (וזה אכן היה!), למדתי המון - ואני ממשיכה ליישם. דווקא ממליצה לך מאד לעשות את הסדנא, אם אין לך שום ניסיון בצביעה ו/או בטכניקות שילמדו - כיוון שאת לומדת את הטכניקות השונות, מתנסה קצת - וזה מספיק כדי לתת לך כלים להמשיך, לצבור יותר ניסיון, ולשכלל את הטכניקות מאוחר יותר. אני מרגישה שהסדנא נתנה לי בסיס, ואין ליש שום חרטה על שעשיתי אותה, נהפוך הוא. היום אני לומדת ציור כפרי - ומבחינתי זה המשך - משלבת את שלמדתי אז ועכשיו. מקווה שעזרתי.

אתי@

New member
תודה איילת, את יכולה לתת לי

פרטים על paint magic
איפה זה וטלפון אם יש
לגבי המחיר - זה יוצא בסופו של דבר אותו מחיר, ככה שאין יתרון מבחינה זו ל- paint magic על "תחביב לכל עת", אבל בכל זאת הייתי שמחה לדבר גם איתם. תודה

ayelet i

New member
paint magic

הנה קישור לאתר שלהם. אני לא יודעת מאיפה את בארץ, אני עשיתי את הקורס בחוצות המפרץ שבמפרץ חיפה - לא יודעת אם זה רלוונטי... אם יש לך עוד שאלות - אני אשמח לעזור!

av_i_va

New member
תיקון קטן../images/Emo140.gif

יש לך טעות קטנה בחישוב. נכון - שאת משלמת בערך את אותו סכום. (בתחביב לכל עת - מעט יותר) אבל יש הבדל משמעותי. בפיינט מג´יק את מקבלת חומרים לשימוש בסדנא - ואילו בתחביב לכל עת את רוכשת את החומרים, שנשארים הרכוש שלך וטובים לעוד הרבה מאוד עבודות.

ayelet i

New member
צודקת אביבה...

את באמת לא נשארת עם שום דבר מהקורס של paint magic, פרט לידע, כמובן... ועל אף שזה משהו לא מבוטל - הרי שאפשר לרכוש אותו גם במקומות אחרים... האמת שבזמנו עשיתי את הסדנא כשחברה גררה אותי אתה. עד אז לא ציירתי/צבעתי ו/או שום דבר דומה - משום כך גם לא בדקתי אם מעבירים סדנאות כאלה במקומות אחרים. בדיעבד, היום, הייתי עושה את הסדנא באחת מחנויות היצירה שמעבירות אותה (ויש המון) - paint magic באמת יקרים. בכל מקרה - עומדת מאחורי ההמלצה שלי לעשות סדנא כזאת. כיף אמיתי!

michal_sil

New member
אפשר לקבל פרטים נוספים על הסדנא?

אתי שלום, באיזו עיר נמצאת החנות (והסדנא, כמובן..)? אשמח לקבל פרטים נוספים. תודה- מיכל

למעלה