בוקר טוב .... ויום מדהים
A ayush New member 21/10/02 #3 בוקר טוב ../images/Emo39.gif איזה ריח של גשם !!! למה אין עדיין אייקון |ענן| ???
א אתי@ New member 21/10/02 #8 ../images/Emo6.gif נראה לי שהם התכוונו לברק של חורף, איך הצורה הזאת מזכירה חרופ או שינה או משהו דומה? לא ברור... אולי היתה להם טעות כתיבה שהתגלתה מאוחר מידי...?!
../images/Emo6.gif נראה לי שהם התכוונו לברק של חורף, איך הצורה הזאת מזכירה חרופ או שינה או משהו דומה? לא ברור... אולי היתה להם טעות כתיבה שהתגלתה מאוחר מידי...?!
A ayush New member 21/10/02 #10 לא ! זה חרופ בודאות ! את זוכרת שבסרטים המצויירים תמיד כשמישהו ישן אז יש סימנים כאלו שמסמלים את רעש החרופ/נחירות ???
לא ! זה חרופ בודאות ! את זוכרת שבסרטים המצויירים תמיד כשמישהו ישן אז יש סימנים כאלו שמסמלים את רעש החרופ/נחירות ???
א אתי@ New member 21/10/02 #12 על זה לא חשבתי ../images/Emo13.gif את צודקת לא יכלו למצוא אייקון קצת יותר ברור בכל אופן - אני מחכה לאייקונים של חורף
על זה לא חשבתי ../images/Emo13.gif את צודקת לא יכלו למצוא אייקון קצת יותר ברור בכל אופן - אני מחכה לאייקונים של חורף
א אתי@ New member 21/10/02 #16 ברור..... ../images/Emo67.gif ואם כבר קרמבו אז מה עם |כוס-תה|, |מרק|, |נעלי-בית|, |כובע-צמר|
ש שבלולנית New member 21/10/02 #9 ../images/Emo42.gif בוקר טוב גם לך וגם לכולם יום חדש עלה .... סוף סוף יפנו את האשפה מקווה שתסתיים בקרוב השביתה ויהיה יותר נפלא קחו נשימה אחת ארוכה וקדימה ללימודים לעבודה שיהיה יום מוצלח ונחמד ממני שבלולנית
../images/Emo42.gif בוקר טוב גם לך וגם לכולם יום חדש עלה .... סוף סוף יפנו את האשפה מקווה שתסתיים בקרוב השביתה ויהיה יותר נפלא קחו נשימה אחת ארוכה וקדימה ללימודים לעבודה שיהיה יום מוצלח ונחמד ממני שבלולנית
R rona25 New member 21/10/02 #11 בוקר טוב - אני חוסנתי אתמול נגד טטנוס אחרי שבשיא חוכמתי נשרטתי מברזל חלוד ועכשיו כואבת לי היד (הם אמרו שזה יכאב ליומיים) ובנימה אופטימית זו אפתח את הבוקר
בוקר טוב - אני חוסנתי אתמול נגד טטנוס אחרי שבשיא חוכמתי נשרטתי מברזל חלוד ועכשיו כואבת לי היד (הם אמרו שזה יכאב ליומיים) ובנימה אופטימית זו אפתח את הבוקר
ג גלגלגלגלית New member 21/10/02 #17 בוקר!!! ´געגעתי!!! אז באתי!!!../images/Emo23.gif איום ונורא שאני לומדת כל יום ראשון ולא יכולה להכנס לכאן שלושה ימים ברצף!!! (שישי שבת ראשון) ממש נורא!!! אז מה שלום כולן??! איך עבר הסופ"ש?!? (זוכרות אותו בכלל???) יום טוב לכולנו!!!
בוקר!!! ´געגעתי!!! אז באתי!!!../images/Emo23.gif איום ונורא שאני לומדת כל יום ראשון ולא יכולה להכנס לכאן שלושה ימים ברצף!!! (שישי שבת ראשון) ממש נורא!!! אז מה שלום כולן??! איך עבר הסופ"ש?!? (זוכרות אותו בכלל???) יום טוב לכולנו!!!
ג גלי ב New member 21/10/02 #18 אחלה סופ"ש איך הלימודים גלגלית ../images/Emo35.gif נהנית הולך כמו שאת מצפה
ת תוכי New member 21/10/02 #20 בוקר טוב ../images/Emo42.gif ../images/Emo96.gif ו... התחלתי את הבוקר עם בדיקת דם