בוקר טוב ומשהו נחמד לבוקר

../images/Emo42.gif בוקר טוב ומשהו נחמד לבוקר

ד"ר פונסטי נתן לנו אישור לתרגם לעברית מאמרים מהאתר שלו. אז מי עוזר לי בעבודה? ומה שלום כולם הבוקר? מקווה שבריאים ועם אנרגיות טובות ליום החדש

שאלה

בן כמה ד"ר פונסטי אני מבין שהשיטה שלו כבר 50 שנה רצה או שאני לא מבין??

תוכל לקרא בקצרה על פונזטי

באתר של אושרי, תחת- מה זה ק"פ? אנחנו התחלנו להתכתב איתו כבר בהריון, הוא איש מדהים ומאוד אכפתי. לפני שהשיטה שלו אומצה, רב הטיפול בק"פ היה מתבסס על ניתוחים. הוא טוען שמי שעוקב אחר הפרוטוקול של הטיפול שלו, יש סיכוי של 90-95 % שהטיפול יצליח, לעומת כ 40% במקרים שמשנים את הפרוטוקול. מקווה שעזרתי קצת עידית

../images/Emo142.gifהיי אש"ת בוקר טוב

איזה יופי על ההודעה, כל הכבוד לך, אך לצערי רמת האנגלית שלי.... אנחנו בסדר ורק רציתי להזכיר שעוד 12 יום ,משהו קורה..., מי יגלה מה? יום נעים אורית

הנה אני, למרות שכבר אחה"צ

וזה כבר 11 יום!!! היפ היפ, הוריי!!! סליחה שלא הייתי כאן לקפה הבוקר. טל עצוב כל כך. היום הוא נשאר איתי בבית. הוא משתגע מזה שהוא לא יכול ללכת. הוא ממש משתגע. היום הוא בכה המון ואמר שהוא בחיים לא יהיה ילד רגיל כמו כולם. ואני ניחמתי ואמרתי לו שזה עוד 11 יום ואז יהיה גבס קצר שהוא יוכל ללכת עליו כבר ואחרי זה יורידו אותו גם והוא יילך רגיל כמו כולם. ואני נואמת לו ומלטפת אותו והלב נשבר לי בפנים. ואני כבר רוצה כל כך לראות את הרגל בלי גבס. לראות איך נראית כף הרגל. לראות אותו עומד עליה. הולך עליה. ואני בעצמי משתגעת וצריכה לשמור על פאסון לידו. הוא ילד מקסים. ממלא את הזמן שלו בספרים וציורים. עושה עבודות יצירה כל הזמן. מאוד יצירתי. הוא גם משחק הרבה במשחקי קופסא, איתי, עם אבא, עם אחותו. גם המחשב לוקח זמן פעיל ממנו, אבל הוא מתתתתתתתת לרוץ ולקפוץ כבר. סליחה על המגילה אבל זה היה היום שלנו היום. יעל

והנה התשובה שלו :

I would be happy to have you translate material from our web site into Hebrew. We appreciate all efforts to make our treatment technique known around the world so children with clubfeet do not have to undergo unnecessary major surgery. If I can help in any way or answer questions, please feel free to contact me.​
ותרגום : אני מאוד אשמח שתתרגמי את האתר לעברית. אנחנו מעריכים את כל המאמצים להפצת שיטת הטיפול שלנו מסביב לעולם כך שילדים עם קלאב פוט לא יצטרכו לעבור ניתוח גדול ומיותר. אם אוכל לעזור בכל דרך אחרת או לענות על שאלות, הרגישי חופשיה ליצור איתי קשר. *** ממש יפה מצידו ומאוד חשוב להתחיל להעביר אינפורמציה חשובה לעברית.

צריל לעבור על האתר ולראות

מה שאתחיל ממנו הוא רשימה להורים עם טיפים לבחירת מטפל בשיטת פונסטי. מאוד חשוב. ואת עוזרת לי?

למעלה