בוקר טוב ושבוע טוב!- יום ראשון

tkuihehr

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ושבוע טוב!- יום ראשון

בוקר טוב, ושבוע נפלא
לא זכיתי ב53 מיליון, אז אני לא חוגג עם זה.. וגם ליאורה לא זכתה, אז היא לא נותנת לי קצת כסף. וחבל, זה מצער... והיום גם יום ראשון, וואי. אבל אם אני ממש מחפש סיבה לחגוג, אל תשכחו |סינגלס 100 בעוד יומיים, התרגשו בהמוניכם... תגידו בוקר טוב!

limors2

Active member
בוקר טוב!

שכחתי בכלל למלא טופס, ידעתי שזה יקרה. הגרלה הבאה! היה אמור להיות לי חופש אבל אין
למה אנשים צריכים להיות חולים?? התכוונתי להמשיך במרתון פריזון ברייק שהתחלתי אתמול ונרדמתי אחרי 2 וחצי פרקים
שמישהו יכתוב פה שירים חדשים, אני לא שומעת היום גלגלצ בבוקר. תודה

Sweet Revenge

New member
רגע רגע.. לא קראתי טוב..

נרדמת במרתון פריזון ברייק???????????????????? אני סיימתי משו כמו 11 פרקים ביום דווקא בגלל של-א יכולתי להירדם... איך אפשר לראות מייקל סקופילד ולהירדם?.. לא ברור.. באיזה עונה את?

limors2

Active member
כי כבר ראיתי הכל! זה היה מרתון שני

ושכבתי על הספה מאוחר בלילה וראיתי טלוויזיה. אסור לשכב על השפה מאוחר בלילה, במיוחד לא אחרי מקלחת

Sweet Revenge

New member
אהה.. אז מותר לך.. ../images/Emo3.gif

אני לא הייתי מסוגלת לראות שוב. אני פשוט מעדיפה להתייסר עד ה-29 לחודש.. ולשכב על הספה מאוחר בלילה זה מתכון לשינה מתוקה.. צריך להיזהר.

redgirl2

New member
צהריים טובים ../images/Emo9.gif

מה שלומכם?! וואי היום קמתי אחרי לילה מלא מתח חחח הייתי קצת בבצפר וגם הבוחן במתמטיקה עבר הרבה הרבה יותר טוב ממה שציפיתי.. ועכשיו אני מכינה את עצמי נפשית ומנסה להיות רגועה לפני המיון! אמאלה ועדה!!!
יהיה טוב נכון?! חייב להיות
טוב אני סתם לחוצה, שאני אגיע לשם הכל יהיה בסדר
בכל אופן, וויש מי לאק
נשתמע בערב
המשך יום טוב לכולם

redgirl2

New member
תודה ../images/Emo9.gif

זה עבר..עוד חודש תוצאות.. אינלי מושג איך היה
יהיה טוב! וואי אני מזההההה עייפה..

dragonit12

New member
../images/Emo7.gif

אוף! זה ממש לא פייר! איך עבר עליכם היום?! לי עבר בסדר... אבל בכלליות לא משהו=\אין לי כח
שיהיה לך המשך יומהנה:) ואני מקווה שאתם מרגישים מעולה:)

dragonit12

New member
בבחירות...

סינרגיה מול היהודים..! מי יקח?! אני רוצה שסינרגיה יקחוו

Inbar789

New member
סינרגיה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

אבל אני לא בטוחה שהם ייקחו.. דווקא דו קרב מעניין

למעלה